Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Jens Bjelkes gate 9 A, 0562 Oslo Vis på kart

Prisantydning
7 790 000

FLOTT OG ROMSLIG (108m2) 4-ROMS TOPPLEILIGHET PÅ NEDRE GRÜNERLØKKA - TOTALOPPUSSET MED LEKRE OG PÅKOSTEDE DETALJER I KLASSISK STIL - 2 BAD - BALKONG - NÆRHET TIL ALT - NY PRIS

Prisantydning

7 790 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

8 084 110

P-rom

108 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 26.11 fra 15:00 til 16:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Jens Bjelkes gate 9 A, 0562 Oslo

Prisantydning

7 790 000

Fellesgjeld

289 147

Fellesformue

48 392

Omkostninger

4 960

Fellesutgifter

6 524

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Eierseksjon

2

Etasje

4

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

108 / 108 / 120 kvm

Byggeår

1890

Tomt

Eiet tomt 425 M2

Oppdragsnummer

77-17-0353

Visninger på eie.no

586

Tilleggstjenester

Megler

Megler

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

Harald Hauge

Eie Lillestrøm

97 40 31 00 hh@eie.no Les mer om megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 7 790 000
Fellesgjeld 289 147
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk 430
   
Totalt 8 084 110

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Lekker og påkostet leilighet for den kvalitetsbevisste!

Jens Bjelkes gate 9 A er en moderne 4-roms leilighet med høy standard, beliggende i klassisk bygård på Nedre Grünerløkka. Boligen ligger i 5. etasje og har solrik balkong med utsikt.

Leiligheten er totaloppusset i 2017, og skiller seg ut med sitt gjennomgående elegante uttrykk. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene! Leiligheten byr på en gjennomført stil med tidvis kontrastfylte farger og elementer, som gir det lille ekstra. Her kombineres gammelt og nytt i en fin harmoni. Både gulv og vegger er originale, og man har ivaretatt den klassiske bygårdslooken, med blant annet stukkatur i taket. Gulvene er slipt ned og behandlet, mens veggene er originalt treverk som er pusset og behandlet. I tillegg er alt av rør og elektrisk byttet.

Kom på visning og opplev den gode atmosfæren!

Beliggenhet

I Jens Bjelkes gate 9 A vil du bo blant Grünerløkkas nedre kvartaler, midt mellom vakre Botanisk hage og Sofienbergparken, og samtidig tett på den kulturelle og særegne pulsen Løkka er kjent for. Kvartalene omkring på Løkka er spekket med etablissementer verdt gjentatte besøk, deriblant klassikeren Parkteatret ved Olaf Ryes plass...

Leiligheten har en attraktiv og populær beliggenhet sentralt på Nedre Grünerløkka, med nærhet til et stort utvalg av kulturelle begivenheter, parker og utesteder. Leiligheten har gode lys- og solforhold, samt en fin balkong mot bakgård. Grünerløkka er en av de mest populære og attraktive bydelene sentralt i Oslo. Området er i dag mest kjent for sitt pulserende uteliv, hyggelige caféer, markeder og små nisjeforretninger.

KOLLEKTIVTILBUD:
Meget god offentlig kommunikasjon med både trikker (nr. 11, 12 og 13) og busser (nr. 111 og 112 ). Ellers er det få minutters gange til Brugata som er den nest største trikke/buss-holdeplassen i Oslo. Det er ca. 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både trikk- og bussforbindelser. Sjekk forøvrig Sjekk www.ruter.no. for holdeplasser og rutetider. Det er gangavstand til alle sentrale deler av Oslo med alle fasiliteter og tilbud som vår hovedstad har å by på.

DAGLIGVARER:
Gode muligheter for dagligvarehandel med butikker som Rimi, Kiwi, Rema og bakeri. I tillegg har man døgnåpne Deli de Luca og 7-Eleven som nære alternativer. Av søndagsåpne butikker finnes Joker rett i nærheten. Området byr også på mange grønnsakforretninger med gode importerte varer samt slaktere med gode råvarer til hyggelige priser.

GRÜNERLØKKA:
Vintage: Det er mange bruktbutikker her, og Markveien er vintagegata framfor noen med bruktbutikker på rekke og rad: Ny York design & 2nd hand, Robot, Fretex Unic og Frk. Dianas Salonger. Velura Vintage i parallellgata Thorvald Meyers gate er også verdt et besøk. Foruten bruktbutikker er det mange andre små butikker på Grünerløkka, et eksempel er Trøye på Olaf Ryes plass som har spesialisert seg på tøffe t-skjorter med morsomt trykk.

Kunst og design: På Grünerløkka er det flere gallerier og utsalgssteder for kunsthåndverk, bl.a. BRUDD, Galleri Markveien, designkollektivet Skaperverket og smykkebutikken Halsa. Og på keramikkaféen Glazed & Amused i Markveien kan du dekorere din egen keramikk.

Barnebutikker: Til tross for at Grünerløkka er et ungt og trendy strøk, er det er mange artige barnebutikker her. Liten og tøff og Lillemonster selger kule, fargerike barneklær med fokus på skandinavisk design. Sprell nederst i Markveien er et ypperlig sted å handle gaver til de minste, med et utvalg av pedagogisk riktige leker, barneklær og barneromsinteriør.

Delikatesseforretninger og importmat: Noen delikatesseforretninger som er verdt et besøk er Ostebutikken Delikatesse & Bistro og Vespa. Disse fungerer også som kafé, så her kan du både kjøpe med deg sjeldne, eksklusive og spennende matvarer, og sitte ned og ta en matbit eller en kaffe.

Marked: Søndag er den store markedsdagen på Grünerløkka, med både marked ved Blå og i Birkelunden. På markedet ved Blå kan man få tak i designprodukter, kunsthåndverk, vintageklær, mens i Birkelunden finner man for det meste brukte ting fra 40-, 50-, 60-, 70- og 80-årene. 

UTELIV, MAT OG DRIKKE:
I noen få minutters gangavstand finner du dessuten flere av Løkka's mest populære spisesteder som The Nighthawk Diner, himmelsk pizza på Villa Paradiso, spicy meksikansk på Tijuana, tapas på Delicatessen, gourmetburger på Meat ST eller Munchies og sandwich på Joe and the Juice. I Relativt kort gangavstand ligger Vulkan, Oslos nye og populære kultur- og kreative næringslivsenter. Vulkanområdet er en spennende møteplass med et mangfold av tilbud og opplevelser rett utenfor døren; Mathallen som byr på spennende matopplevelser, Dansens Hus med bar og uteservering, BAR Vulkan, Smelteverket (Nord-Europas lengste bar), Pokalen (sportsbar), BLÅ og flere andre serveringssteder. Liker du å leve det gode liv er Grünerløkka en bydel hvor de fleste finner en uteplass eller cafe som passer til enhver smak. Her finnes bla. utestedene Aku Aku Tiki Bar, Ryes og Rebell for den som liker dans og moro, Grünerløkka Brygghus og Schouskjelleren Mikrobryggeri for en mer brun og intim stemning. For de som setter pris på god koffeindrikke så er klassikerne Godt Brød, Kaffebrenneriet, Waynes Coffee og verdenskjente Wendelboe å finne i på løkka.

FOR DE TRENINGSGLADE/AKTIVE:
For de treningsglade finnes i tillegg til parkene, flotte turstier langs Akerselva ned mot sentrum og helt opp til Nydalen. Flere treningssentre er etablert her. SATS Elixia på  Schous Plass, EVO Grünerløkka og Fitness24Seven . Få meter fra utgangsdøren finner man Botanisk hage som er Norges eldste botaniske hage med flotte grøntarealer som innbyr til en hyggelig tur. Her finnes i tillegg Naturhistorisk, Geologisk og Zoologisk -museum. Det er også kort vei til Tøyenparken med Caltexløkka om man vil spille fotball. Tøyen badet er også i kort gangavstand for de som kan eller vil lære å svømme. Tøyen badet har utebad om sommeren og et oppvarmet barnebasseng inne. På Grünerløkka finnes også er vintersportsanlegg ved Nedre Foss. Her er det mulig å kjøre snowboard midt i hjertet av Oslo om vinteren. Ønsker man å gå en tur i marka går trikken opp til Kjelsås på omtrent 20 minutter. Der ligger både Nordmarka og Lillomarka med serveringssteder og turløyper.

Standard

4-roms andelsleilighet oppført i 1890. Leiligheten er totalrestaurert i 2017 med blant annet to nye bad og ny kjøkkeninnredning. I tillegg er alle flater overflatebehandlet, nye innvendige dører er montert, og gulvene er slipt og oljet m.m.

Boligen har et utsøkt uttrykk med en "fresh look", og byr samtidig på et harmonisk interiør. Det er valgt friske og moderne farger på veggene i oppholdsrommene, som gir gode og spennende innredningsmuligheter. På soverommene er det rolige og duse toner, som egner seg godt til hvile og rekreasjon. I stuene og på kjøkkenet derimot, er samtlige av veggene dekket med en sprudlende fargenyanse, som skapt for kreativitet. Her kan den nye dags-energien innhentes, eller om man ønsker - by gjestene opp til dans en lørdagskveld i lystig lag.

Når behovet for avslapning melder seg, er det kort vei til eget hjemmespa. Etter en lang dag har du muligheten til å trekke deg tilbake i badekaret, og kjenne på den gode følelsen av hverdagsluksus. Sett stemningen! Slukk taklampa, tenn stearinlysene og legg deg godt til rette i horisontalen. Når hvilepulsen har nådd sitt klimaks, er det få meter å tusle ut til det herlige og  romslige hovedsoverommet. Her kan du hvile øynene mot vinduene, som byr på utsikt mot himmelen...

Innvendige overflater:
Leiligheten har totalt sett meget delikate rom, som tatt ut av et interiørmagasin! Alle innvendige overflater er generelt overflatebehandlet i 2017. Leiligheten fremstår i lyse og trivelige farger. Gulvene er belagt med heltre furu og fliser på våtrom. Vegger er i malt utførelse, panel som er overflatebehandlet og delvis fliser på våtrom. Alle himlinger er i malt utførelse.

ROMINNDELING:
Entré:
Lys og innbydende entré/gang med god plass til garderobeløsning samt oppbevaring, som hattehylle, knaggrekke, skostativ m.m. Originalt tregulv samt hvite lister som matcher nye innerdører.

Stue/spisestue:
Luftig og tiltalende stue med høy trivselsfaktor. Her blir man møtt av store vindusflater, som gir rommet et lyst og overdådig uttrykk. De hvite listene og vinduskarmene gir en flott kontrast mot mørke vegger. I stuen er det rom for en stor sofaløsning, med god plass til besøk. I enden av hovedstuen er det en dobbeltdør som åpner opp mot spisestuen. Er man flere i husholdningen, får man her anledning til å kunne trekke seg tilbake og f.eks. se på TV i fred med lukkede dører, mens den andre parten har besøk i spisestuen. Med åpne dører fremstår stuene som en stor og sosial åpen sone, hvor man virkelig kan hygge seg med gjester. Spisestuen har rom til mange rundt bordet, og det er kort vei til kjøkkenet!

Kjøkken:
Stort, lekkert kjøkken med luksuriøst utseende. Kjøkkenet er helt nytt i år, og består av hvit høyglans kjøkkeninnredning fra IKEA, marmor benkeplate fra Steinindustri og integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har en luftig løsning, med en godt utnyttet innredning som gir mye skap- og benkeplass. Her vil man få plass til alt av dagligdagse kjøkkenredskaper m.m. Store vinduer sørger for god naturlig belysning til kokken(e), og gjør rommet til en hyggelig arena for matlaging og sosialt samvær.

Bad:
Begge bad er oppført i 2017, og gir flere hint av den gode hotellfølelsen man får på et veldrevet hotell i Italia. Hovedbadet er bygget opp med flislagt gulv med varmekabler, og delvis flislagte vegger med carrara marmor og italiensk puss, som er overflatebehandlet og beregnet for våtrom. På badet er det et stilig badekar med løveføtter, vegghengt toalett og innredning med marmor servant. Det er valgt luksuriøse blandebatterier, som står i stil med det stilrene designet på øvrig inventar. Ved vinduskroken er vaskemaskinen lekkert dandert og integrert i veggen, i perfekt ståhøyde. Badet ligger vegg i vegg med hovedsoverommet på den ene siden, og entréen på den andre siden.

Bad 2 ligger mellom soverom 2 og kjøkkenet. Det er bygget opp med flislagt gulv med varmekabler og carrara fliser i dusjsone. Øvrige vegger er pusset og overflatebehandlet. På badet er det dusj, vegghengt toalett og innredning med servant. Legg merke til det gullfargete, utsøkte dusjhodet!

Soverom:
Leiligheten har to flotte soverom med god størrelse. Hovedsoverommet er svært luftig og med god skapplass. Rommet er utstyrt med stor garderobeløsning, og det er nok av plass til dobbeltseng, nattbord, ekstra kommoder m.m. Sengen får en fin plassering på motsatt side av  vinduene, slik at man får et behagelig utsyn. Det andre rommet har også god plass til seng, garderobeskap m.m. Herfra er det utgang til balkongen som vender mot bakgården. Nyt en rolig start på dagen kaffekopp og utsikt, mens byen våkner til liv.

Begge rom er kledelig antrukket med en dus og behagelig fargetone, som skapt for ro.

VVS:
Rør i rør system på trykkvannsrør fra 2017. Øvrig røropplegg er av ukjent alder.

Elektrisk anlegg:
230 v anlegg med automatsikringer.

Balkong:
Balkong utenfor soverom på ca. 5 kvm. med impregnerte terrassebord som er overflatebehandlet, samt stål rekkverk. Balkongen er rehabilitert i senere tid.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

Primærrom

Primærrom: 108 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 108 kvm

Boder

1 kjellerbod medfølger.

Tomt

Eiet tomt, 425 m²

Gårdsrom er pent opparbeidet med belegningsstein plen med sittegruppe.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Lån i Husbanken: Lån nr 11463299. Flytende nominell rente 2,089 % p.a. Restsaldo kr. 2 026 257,-. Innfris 2030.

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett.

Borettslag

Borettslaget Jens Bjelkesgt. 9
Org. nr: 974461277

Regnskap/budsjett, vedtekter/husordensregler, innkalling/referat fra generalforsamling er innhentet og følger vedlagt  digitalt prospekt.
Borettslaget består av 11 andeler. Borettslaget er en seksjon i sameiet Jens Bjelkes gate 9. Sameiet består av en næringsseksjon i tillegg til borettslaget som er snr.2

Forretningsfører

Enqvist Eiendomsdrift AS

Byggeår

1890

Byggemåte

Grunn og fundamenter:
Støpt plate fundamentert på antatt faste masser.
Grunnmur er oppført i sparestein med pussede flater på innvendig og utvendig side.

Veggkonstruksjon og utvendig fasader:
Yttervegger er oppført i teglstein, pusset og overflatbehandlet på utvendig side, delvis utforet og plateslått på innvendig side.

Vinduer og dører:
Innvendige dører i malt profil utførelse, samt eldre dobbel dør mellom stue og spisestue i malt utførelse. Balkongdør i 2 lags isolerglass. Ytterdør i malt utførelse.
Vinduer i 3 lags glass, hvorav 2 lag er isolerglass.

Taktekking:
Saltak tekket med takstein. Taket er inspisert fra bakkeplan.

Renner, nedløp og beslag:
Renner, nedløp og beslag i lakkert stål.

Terrasse, balkonger og utvendige trapper:
Balkong utenfor soverom på ca. 5 kvm. med impregnerte terrassebord som er overflatebehandlet og stål rekkverk.

Piper og ildsteder:
Teglsteinspipe. Det er montert vedovn i stue.

Etasjeskillere:
Etasjeskiller mellom boenheter er oppført i antatt trebjelkelag, antatt isolert med stubbloftsleire med heltre furu overflater, samt fliser på bad.

VVS:
Rør i rør system på trykkvannsrør fra 2017. Øvrig røropplegg er av ukjent alder.

Elektrisk anlegg:
230 v anlegg med automatsikringer.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området består hovedsakelig av murgårder. Bygningsmassen i kvartalet er i stor grad vernet og har fortsatt samme arkitektoniske uttrykk som den gangen det ble bygget.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Eiendomsskatt

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
I 2016 ble det innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom, slik som ubebygde tomter, fritidsboliger mv. Det settes et bunnfradrag på 4 millioner kroner for boliger og fritidsboliger. Skattesats 2017: 3 promille for bolig og fritidsbolig, 2 promille for andre eiendommer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på begge badene. Peis på kjøkkenet. Det er pipeløp i hovedstue.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

Gjensidige ASA
Polisenummer: 54571089

Takst

Takstmann: Tommy Strøm
Takstdato: 07.11.17

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Bygningen er vernet som kulturminne.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig/privat vei, vann og avløp ifølge Oslo kommune.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

2006/419684-1/201 Registrering av borettslagsandel Tinglyst 14.12.2006

1890/900191-2/105 Registrering av grunn Tinglyst 04.12.1890
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 115

1999/39612-1/105 Seksjonering Tinglyst
22.07.1999 snr: 1 formål: Næring sameiebrøk: 203/805 snr: 2 formål: Samleseksjon bolig
sameiebrøk: 602/805 Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter. Gjelder seksjon nr.1.

1986/41664-1/105 Best. om adkomstrett Tinglyst
09.07.1986
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 54
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
erk. vedr. benyttelse av areal.
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1988/44492-1/105 Best. om adkomstrett Tinglyst
04.07.1988
Overført fra: 0301-229/37
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 54
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 156
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v. Overført fra: 0301-229/37

1988/44493-1/105 Best. om adkomstrett Tinglyst
04.07.1988
Overført fra: 0301-229/39
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 54
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 156
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-229/39
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/41646-1/105 Best. om adkomstrett Tinglyst
27.06.1989
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 54
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 156
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1989/61689-1/105 Best. om adkomstrett Tinglyst
12.09.1989
Overført fra: 0301-229/37
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 54
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 156
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-229/37
Gjelder denne registerenheten med flere

1993/6557-1/105 Bruksrett Tinglyst
11.02.1993
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 18
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 19
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 20
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 21
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 22
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 23
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 24
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 25
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 10
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 11
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 12
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 13
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 14
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 15
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 16
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 10
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 11
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 12
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 156
Bestemmelse om bruksrett til gårdsrom. Rett til å anlegge og
vedlikeholde ledninger.
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune v/direktøren
for etat for eiendom og utbygging.
Med flere bestemmelser

1993/21661-1/105 Erklæring/avtale Tinglyst
21.05.1993
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 54
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 156
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA OSLO KOMMUNE DIR.FOR ETAT
FOR EIENDOM OG UTBYGGING
BEST.OM TEKN.LEDN.ADKOMST OG VEDLIKEH.AV DENNE EIEND.
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

1994/15938-1/105 Erklæring/avtale Tinglyst
23.03.1994
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 18
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 19
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 20
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 21
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 22
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 23
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 24
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 25
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 10
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 11
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 12
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 13
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 14
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 15
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 16
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 10
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 11
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 12
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 13
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 14
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 15
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 16
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 156
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo Kommune ved dir. for
etat for eiendom og utbygging

1997/38814-1/105 Erklæring/avtale Tinglyst
27.06.1997
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 35 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 10
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 11
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 12
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 13
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 14
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 15
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 16
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 54
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 10
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 11
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 12
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 13
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 14
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 15
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 16
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
Bruksrett til del av utearealet
Rett til anlegg og vedlikehold av tekniske ledninger
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kommune ved direktør
for eiendom og utbygging.

1999/15619-1/105 Erklæring/avtale Tinglyst
26.03.1999
Overført fra: 0301-229/35
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 33
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 18
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 19
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 20
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 21
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 22
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 23
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 24
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 37 Snr: 25
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 10
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 11
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 12
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 13
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 14
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 15
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 39 Snr: 16
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 52 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 54
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 56
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 1
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 2
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 3
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 4
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 5
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 6
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 7
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 8
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 9
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 10
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 11
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 12
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 13
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 14
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 15
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 58 Snr: 16
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 73
:Knr: 0301 Gnr: 229 Bnr: 156
Bestemmelse om gårdsrom
Bestemmelse om utbedring etter komm. krav (30 år)
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra Oslo kom ved direktør for etat for eiendom og utbygging

Utleie

Det følger av borettslagslova at utleie av hele leiligheten krever godkjennelse fra styret i borettslaget, men utleie av rom/deler av leiligheten til andre når man selv bor der ikke krever samtykke/godkjenning fra styret. Ta kontakt med styret i borettslaget for nærmere opplysninger om hvordan lovens praktiseres i borettslaget.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Kamil Olsztynski

Oppdragsnummer

77-17-0353

Saksbehandlere

Harald Hauge
Eie Lillestrøm
Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
Mob: 97 40 31 00 / E-post: hh@eie.no

Eie Lillestrøm
/

Eiendom

Jens Bjelkes gate 9 A, 0562, Oslo, Etasje:4

Matrikkel

Gnr.229 Bnr.52 Snr.2 Andelsnr.4401 Orgnr.974461277 i Oslo kommune

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Prisantydning

7 790 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 289 147,- pr.
Andel fellesformue: kr. 48 392,- pr.

Totalpris inkl fellesgjeld

7 790 000,- (Prisantydning) 289 147,- (Andel av fellesgjeld) 8 079 147,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 4 959,50 (Omkostninger totalt) 8 084 106,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.6 524,- pr.mnd.
Andel lån DNB 2014 kr 643
Felleskostnader kr 3 035
Andel lån DNB og Husbanken kr 2 626
Kabel-TV kr 220,00

Sikringsordning fellesgjeld

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

Innholdsrik bolig med meget god planløsning:
5. etasje, 108 kvm BRA: Entré/gang, stue, spisestue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Kort om boligen:
-Nyoppusset 4-roms andelsleilighet.
-Leiligheten kan ha 3 soverom om ønskelig eller 2 stuer
-Leiligheten er godt vedlikeholdt.
-God planløsning.
-Klassisk bygård.
-Alt av rør og elektrisk er byttet.
-Badene er totaloppusset (inkl. membran, varmekabler, sluk).
-Eksklusive (Bianco) Carrera fliser på badene.
-Luksuriøse blandebatterier.
-Høyglans kjøkken fra Ikea med marmorplater fra Steinindustri.
-Eksklusive marmor benkeplater.
-Alle dører er byttet eller rehabilitert.
-Lister og karmer er byttet.
-Orginalgulvene er slipt ned og behandlet.
-Veggene er originalt treverk som er pusset og behandlet.
-Rosetter og stukkatur hvor man har rehabilitert det originale.
-Vedfyring på kjøkken samt pipeløp i stuen.
-Balkong mot bakgård.
-Kort vei til alt en hovedstad har å by på.
-Kort vei til offentlig kommunikasjon.
-Mange flotte park- og grøntområder.
-Borettslaget er godt drevet.
-Ingen forkjøpsrett i borettslaget.

Vegger

Vegger i malt utførelse, panel som er overflatebehandlet og delvis fliser på våtrom

Gulv

Gulvene er belagt med heltre furu og fliser på våtrom.

Himling

Alle himlinger i malt utførelse.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 6 524,- pr.mnd.

Månedlige kostnader:
Andel lån DNB 2014: kr 643,-
Felleskostnader: kr 3 035,-
Andel lån DNB og Husbanken: kr 2 626,-
Kabel-TV: kr 220,-

Totalt kr 6 524,- pr. mnd.

Dette ifølge forretningsfører.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader, strømforbruk, internett, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016:
Som primærbolig Kr.1 461 425 ,-
Som sekundærbolig Kr. 4 676 560 ,-

Styregodkjenning

Ved et hvert eierskifte må erverver godkjennes av styret for å få rett til å bruke boligen.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

7 790 000,- (Prisantydning) 289 147,- (Andel av fellesgjeld) 8 079 147,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 4 959,50 (Omkostninger totalt) 8 084 106,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Visningshonorar (Kr.2 463)
Meglerprovisjon 1%
Boligrapport (Kr.5 000)
Foto og Video (Kr.7 000)
Grunnpakke borettslag (Kr.12 634)
Markedspakke 2 (Kr.19 900)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner Harald Hauge
Mobil: 97 40 31 00
E-post: hh@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 21.11 klokken 13:04

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig