Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Jens Bjelkes gate 98, 0652 Oslo Vis på kart

Prisantydning
2 565 000

Tøyen: Pen og arealeffektiv 1(2)-roms eierleilighet - Nyere kjøkken fra 2014 og Bad fra 2010 - Sentral beliggenhet - Lave felleskostnader per mnd.

Prisantydning

2 565 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 633 750

P-rom

26 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Jens Bjelkes gate 98, 0652 Oslo

Prisantydning

2 565 000

Fellesformue

17 065

Omkostninger

68 750

Fellesutgifter

1 261

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

3

Etasje

2

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

26 / 26 / 31 kvm

Byggeår

1892

Tomt

Eiet tomt 256 M2

Oppdragsnummer

74-17-0231

Visninger på eie.no

168

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 565 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 62 500
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
   
Totalt 2 633 750

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Velkommen til Jens Bjelkes gate 98 - en attraktiv og arealeffektiv 1(2)-roms eierleilighet, beliggende sentralt til på populære Tøyen.

Hele leiligheten ble oppgradert og påkostet i 2010 og 2014, og fremstår attraktiv, med en god og arealeffektiv planløsning. Generøse vindusflater kombinert med den gode takhøyden gjør at leiligheten oppleves som lys og luftig, og større enn sine oppmålte 26 kvm. Leiligheten vender inn mot borettslagets gårdsrom, og ligger sentralt til med flere grøntarealer i nærheten. Leiligheten kommer med to boder, hvorav loftsboden er 3 kvm og kjellerboden 5 kvm, med plass til alt av fritidsutstyr, sykkel, ski og arbeidsbenk.

Leiligheten består av en lys og innbydende entré med plass til å henge fra seg. Videre tilgang til romslig garderobeskap for ytterligere oppbevaringsmuligheter. Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir rommet et sosialt og romslig preg. Moderne og tidsriktig Ikea kjøkkeninnredning fra 2014, med god benke- og lagringsplass. Stuen med plass til spisebord, salong og TV-løsning. Pent oppusset bad fra 2010, tatt i regi av fagfolk (Rørleggerfirma Eriksen og Jensen AS). Soverom med vindu, plass til seng og oppbevaringsmuligheter i form av plassbygde overskap. Rommet vender mot indre gårdsrom.

Det er gjennomgående tidsriktig stil for alle rom med overflater i moderne farger, en lys leilighet hvor alt er tilrettelagt og klart for ny eier. Perfekt for de med et ønske om å bo sentralt med tilgang til et godt kollektivtilbud, samt grønne parkområder.
Velkommen på visning!
 
 • Moderne eierleilighet
 • Meget sentral beliggenhet med kort vei til alt man trenger i hverdagen
 • Lave felleskostnader!
 • Oppusset bad fra 2010 i regi av fagfolk
 • Moderne Ikea kjøkkeninnredning fra 2014
 • Utleie er tillatt
 • Godt utleieobjekt
 • Soverom/disponibelt med vindu
 • Ypperlig førstegangskjøp
 • Leiligheten disponerer 1 kjellerbod og 1 loftsbod
 • Automatsikringer
 • Dørcalling (ny i 2016)
 • Ingen fellesgjeld
 • Sentralt til på populære Tøyen.
 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i et populært og meget sentralt område på Tøyen ikke langt fra Tøyen Torg med et rikelig utvalg av fasiliteter "like utenfor døren". Flere flotte dagligvareforretninger, kaféer, treningssentre m.m. like i nærheten. Med gangavstand til sentrum, er Tøyen et meget sentralt og attraktivt sted å bo.

  Servicetilbud:
  Tøyen er et meget populært område, med blant annet oppgraderte Tøyen Torg med mange nyåpnede kafeer og spisesteder, her finner du også det nye utestedet Postkontoret og Bakeriet Nord - med et unikt konsept som bakeri på dagen, og drinkbar på kveldstid. Du finner også andre nyåpnede restauranter som Melt (thai) og Anatolia (tyrkisk). Samurai sushi ligger også rett nedenfor Tøyen torg. De har blitt kåret til Årets sushi av Aftenpostens magasin Oslo Puls.

  Rekreasjonsmuligheter:
  Flere rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet inkluderer flere av byens flotteste parker; herunder Botanisk hage, Sofienbergparken, Tøyenparken og Ola Narr. Her er det folkeliv på sommeren med rom for avslapning, grilling og kos. I august er også Tøyenparken tilholdssted for Øyafestivalen, med kjente norske og internasjonale artister.

  Grønland med sitt yrende folkeliv er innen gangavstand. Her finnes mange spennende butikker og rike utvalg
  av restauranter, utesteder og nisjebutikker. Snur du nesa mot sør er det også gangavstand til Bjørvika med bl. annet Operaen og den nyetablerte badeplassen på Sørenga.

  For de treningsglade finnes det Actic på Tøyenbadet, SATS på Kampen, Stamina Key og Fresh Fitness & Partner gym på Grønland samt et idrettsanlegg på Jordal som har en stor bane med kunstgressdekke, skateboardanlegg, en idrettshall, to ishaller og en idrettslekeplass. Det er også en fotballbane samt løpebane i Tøyenparken.

  Offentlig kommunikasjon:
  Nærmeste T-banestasjon og alle 6 linjer finner du på Tøyen, som er innen gangavstand (500 m) fra leiligheten. Like utenfor døra finner man 20-bussen (Kjølberggata) med hyppige avganger. Videre er det 7 min gange til 37-bussen og 401 bussen, samt 5 min gange til 60-bussen. Veien er heller ikke lang ned til Oslo S (15 min), der man kan ta flytoget til Gardermoen Lufthavn.

  Tøyenløftet:
  Gamle Oslo er en bydel som for tiden opplever et oppsving i utvikling og det satses mye i nærområdet blant annet; arbeidet med Fjordbyene/ Bjørvika. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig. Med andre ord så er ikke et kjøp av leilighet i dette området bare et hjem, men også en investering økonomisk.

  Standard

  Leiligheten har følgende standard:
  Gulvoverflater: Laminat lagt i 2014 og fliser i entré. 
  Veggoverflater: Malte flater og malt strie.
  Himling: Malte flater og malt strie.

  Entré:
  Lys og innbydende entré med plass til å henge fra seg yttertøyet. Videre tilgang til garderobeskap i tilknytning i entréen. oppbevaring av sko og yttertøy. Dørcalling ble installert i 2016. Lyd- og brannklassifisert (B30/dB35) entrédør med kikkhull og sikkerhetslås.

  Stuen:
  Stuen med plass til spisebord, salong og TV-løsning. Generøse vindusflater kombinert med den gode takhøyden gjør at rommet oppleves som lyst og luftig. Lampen over stuebordet medfølger ikke.

  Kjøkken:
  Moderne og tidsriktig Ikea kjøkkeninnredning fra 2014, med god benke- og lagringsplass. Utført med benkeplate av tre samt nedfelt kum av rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri. Det er installert opplegg for oppvaskmaskin. Flisfelt over benkeplate (laminat plate). Det er installert ventilator/kjøkkenhette over komfyr/platetoppen (kun kullfilter). Vegghengte overskap med lyslister og glatte skapfronter og lyslister. Integrert platetopp og stekeovn. Alle hvitevarer utenom Mikrobølgeovnen medfølger.

  Soverom:
  Soverom med plass til seng og plassbygd garderobeløsning. Rommet vender mot indre gårdsrom. Soverommet er 4,3 kvadratmeter stort. Direktoratet for byggkvalitet anbefaler minimum 7 kvadratmeter gulvareal for rom for varig opphold.

  Bad:
  Pent bad, flislagt i tidløs stil med varmekabler i gulvet. Baderommet er innredet med gulvstående toalett, servant med ettgreps blandebatteri, dusjbatteri og dusjutstyr, speil og lysarmatur. Baderommet ble oppgradert i 2010. Arbeidet ble utført i regi av fagfolk.

  Parkering

  I gate etter gjeldende bestemmelser.

  Areal

  Primærrom: 26 kvm, Bruksareal: 26 kvm, Bruttoareal: 31 kvm

  Primærrom

  2. etg.: P-rom 26 kvm: entré, bad, stue/kjøkken og soverom/disponibelt rom
  Med leiligheten følger en loftsbod på 3 kvm og kjellerbod på 5 kvm.

  Bruksareal

  Bruksareal: 26 kvm

  Tomt

  Eiet tomt, 256 m²

  Felleskostnad inkluderer

  kabel-TV, felles forsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold m.m.

  Spesifikasjon av fellesgjeld

  Ingen lån.

  Forretningsfører

  OBF.

  Byggeår

  1892

  Byggemåte

  Eldre bygård oppført i murkonstruksjoner. Pussede/malte fasader med ornamenter og trekninger. Bygningen er fundamentert med gråstein/naturstein til eksisterende byggegrunn. Saltak i trekonstruksjoner. Ukjent tekking. Tak ble ikke besiktiget under befaringen. Felles oppgang med eldre trapper i støpejern. Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo).

  Bebyggelse

  Område bestående hovedsakelig av bygårder og lavblokkbebyggelse.

  Les mer om boligen
  Megler
  Detaljer

  Flere detaljer

  Adkomst

  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med EIE-skilt ved fellesvisninger.

  Ligningsverdi

  Likningsverdi for inntektsåret 2015:
  Som primærbolig Kr. 491 497,-

  Eiendomsskatt

  Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på  eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt.

  Oppvarming

  Det er installert varmekabler på baderommet. Utover det er det ingen fastmonterte varmekilder i boligen.
  Strømforbruket i 2016 var på 6559 kWh, dette utgjorde ca. 2954,- ihht til opplysninger fra selger.

  Energimerking

  Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

  Forsikring med polisenummer

  Gjensidige Forsikring AS Polisenummer: 72601017

  Takst

  Takstmann: Maik Kunde
  Takstdato: 11.07.17

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av rør og bad. Bygningsanmeldelse for våningshuset fra 1894.

  Regulering

  Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser er innhentet og kan utleveres ved forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Vei/vann/kloakk

  Veien til eiendommen er offentlig. Fra eiendommen går det privat stikkledning som er koblet til den offentlige hovedledningen. Kostnaden til eventuelt vedlikehold eller reparasjon av stikkledning og vannrør, inkludert grøft, bekostes av sameiet

  Forpliktelser, rettigheter og servitutter

  Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.

  På eiendommen er det tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkludert reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene følger eiendommen ved salg og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

  1926/912535-1/105  Bestemmelse om bebyggelse 
  Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
  Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 231 Bnr: 228
  Gjelder denne registerenheten med flere
   
  1956/410677-1/105  Erklæring/avtale  
  Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
  Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
  Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 231 Bnr: 228
  Gjelder denne registerenheten med flere

  Utleie

  Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Eierskifteforsikring

  Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

  Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

  Overtagelse

  Overtagelse etter avtale med selger.

  Eier

  Annika Nadira de Leon

  Oppdragsnummer

  74-17-0231

  Saksbehandlere

  Vincent Mabuza
  Eie Torshov
  Eiendomsmegler / Partner
  Mob: 94 30 30 95 / E-post: vima@eie.no

  Eie Torshov
  /

  Eiendom

  Jens Bjelkes gate 98, 0652, Oslo, Etasje: 2

  Matrikkel

  Gnr.231 Bnr.228 Snr.3 Orgnr.981375033 i Oslo kommune

  Eierform

  Eierseksjon

  Antall soverom

  1

  Prisantydning

  2 565 000

  Andel f.gjeld/Formue

  Andel fellesgjeld: kr. 14,- pr. 31.12.16
  Andel fellesformue: kr. 17 065,- pr. 31.12.16

  Totalpris inkl. omkostninger

  2 565 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 68 749,50 (Omkostninger totalt) 2 633 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnad

  Kr.1 261,- pr.mnd. Vedlikehold av fellesarealer, kabel-tv, felles boligforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og revisjon m.m.

  Inneholder

  2. etg.: P-rom 26 kvm: entré, bad, stue/kjøkken og soverom/disponibelt rom
  Med leiligheten følger en loftsbod på 3 kvm og kjellerbod på 5 kvm.

  Fordeling felleskostnader

  Fellesutgifter: kr 1 261,- pr.mnd.
  Inkluderer: Vedlikehold av fellesarealer, kabel-tv, felles boligforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og revisjon m.m.

  Faste løpende kostnader

  Typiske tillegg vil være strøm og innboforsikring.

  Sameie

  Sameie: SAMEIE JENS BJELKESGT 98, Orgnr: 981375033

  Styregodkjenning

  Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Tekniske installasjoner:

  Kabel-TV fra GET. Mulighet for bredbånd, se get.no. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

  Dyrehold

  Dyrehold er kun tillatt etter skriftlig forhåndssamtykke.

  Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

  2 565 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 500,- (Dokumentavgift) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 68 749,50 (Omkostninger totalt) 2 633 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser

  Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
  Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

  Vederlaget

  Følgende er avtalt om meglers vederlag:
  Grunnpakke eierseksjon (Kr.5 690)
  Markedspakke (Kr.9 000)
  Grunn og forsikringshonorar (Kr.1 590)
  Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
  Fastpris (Kr.17 000)
  Tilrettelegging (Kr.10 900)
  Tilstandsrapport (Kr.5 250)
  Foto + 3D (Kr.3 200)
  Visningshonorar per visning (Kr.1 000)
  Totalt kr. (Kr.60 630)

  Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

  Internett

  www.eie.no

  Budgivning

  Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

  Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

  Solgt "som den er"

  Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
  Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

  Avdeling

  Torshov Eiendomsmegling AS
  Eie Torshov
  Org. nr:982409101
  Vogts gate 44
  0474 Oslo
  Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Partner Vincent Mabuza
  Mobil: 94 30 30 95
  E-post: vima@eie.no

  Informasjon

  Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

  Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 15.09 klokken 10:23

  Se flere detaljer
  Dokumentasjon

  Slik går du frem

  Budgivning

  Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

  Les mer

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.  EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

  Verdivurdering
  Selge bolig?

  Bestill uforpliktende verdivurdering

  Bestill en verdivurdering av din bolig