Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Nordkappgata 25, 3 etasje, 0479 Oslo Vis på kart

Prisantydning
3 400 000

TORSHOV: 2-roms selveier - Nytt bad - Attraktiv beliggenhet i Portalgården - Like ved parken - Nordkappgata 25, 3 etasje

Prisantydning

3 400 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 780 930

P-rom

64 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Nordkappgata 25, 3 etasje, 0479 Oslo

Prisantydning

3 400 000

Fellesgjeld

273 287

Fellesformue

10 825

Omkostninger

107 642

Fellesutgifter

3 520

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

31

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

64 / 70 / kvm

Byggeår

1934

Tomt

Eiet tomt 2323 M2

Oppdragsnummer

36-17-0202

Visninger på eie.no

187

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 400 000
Fellesgjeld 273 287
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Panteattest kjøper 172
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 95 820
Eierskiftegebyr kjøper 4 300
   
Totalt 3 780 930

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv og sentrumsnær beliggenhet rett ved flotte Torshovdalen. Området har et spennende kulturtilbud, med blant annet kulturslottet Soria Moria og Torshovteatret. Det er en rekke
spisesteder og kafeer på Torshov, blant annet Grisen og Trikkestallen som begge har flotte uteserveringer om sommeren, såvel som Åpent Bakeri/Lofthus Samvirkelag og nyåpnende Jewel of India.
Slakterforretningen Strøm-Larsen er kun noen kvartaler unna og Sandaker Senter er nærmeste kjøpesenter med vinmonopol, apotek, bibliotek, Coop Extra, bokhandel og andre forretninger.
Det er kort avstand til Bjølsen, Sagene samt Grünerløkka med alle sine forretninger, kafeer, restauranter og et yrende uteliv. Gangavstand til Handelshøyskolen BI i Nydalen og Storo Storsenter. Det er en rekke treningssentre i området, blant annet Myrens Sportssenter (med Klatreverket), Sats Storo, og Elixia Ringnes Park eller Carl Berner.

Med beliggenhet rett ved Torshovparken og Torshovdalen, samt kort vei til Akerselva har man flotte rekreasjonsmuligheter rett i nærheten. Godt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med trikkens linjer 11, 12 og 13 som tar deg raskt til og fra sentrum, bussens linje 20 som kjører til og fra Galgeberg i øst til Skøyen i vest og bussens linje 30 som kjører fra Bygdøy gjennom sentrum og opp til Nydalen. Sinsen T-banestasjon og 17 trikken(Sinsenterrassen) i umiddelbar nærhet.

Torshov er en bydel i vekst og utvikling, stadig flere oppdager den behagelige følelsen av et tilbaketrukket og stille miljø samtidig som nærheten til byen appellerer. Med kort vei til alle servicetilbud samt trivelig bomiljø, hyggelige parker og friområder er dette et området som har "alt".

Standard

Her har det vært en flink fotograf innom å tatt litt for fine bilder en hva realiteten er. Boligen er nedslitt og har eldre enkel standard, Unntaket er flislagt tilnærmet nytt bad, forøvrig gjennomgående nedslitt bolig og fremstår med behov for modernisering og rehabilitering av overflater, innredning og utstyr gjennomgående - dette slik det fremkommer på befaringsdagen. Boligen ansees som et oppussingsobjekt, der uforutsette skader kan fremkomme ved utbedringsarbeider.

Tidsmessig tiltalende bad, nytt i 2016. Dusjhjørne med bevegelige glassvegger, vegghengt wc, servant med underskap samt speil og lys over. Opplegg vaskemaskin.
I forbindelse med rehabiliteringen av badene i sameiet ble soil, sluk og vannrør frem til boligene byttet i 2016..

Parkering

I gate etter gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 70 kvm

Primærrom

Primærrom: 64 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 70 kvm

Boder

Kjellerbod.

Tomt

Eiet tomt, 2323 m²

Forretningsfører

SK Eiendom AS. Bygdøy allé 27B. Tlf: 23 27 11 33

Byggeår

1934

Bebyggelse

Del av kvartalsbebyggelse fra ca 1934. Det er til sammen 52 leiligheter i sameiet. Sameiet ble etablert i 2014 etter en seksjonering.

Diverse

Det er opplyst at sameiet har vedtatt å bytte vinduer i bygningsmassen. Arbeidet er estimert å starte i mai 2017. Arbeidet blir finansiert via låneopptak av sameiet. Fellesgjeld og kapitalkostnader til lån
fordeles på seksjonseierne etter sameiebrøk. Det er også vedtatt å oppgradere avfallskonteinere. En økning av felleskostnader, samt fellesgjeld må påregnes som følge av disse to prosjektene.

- Fellesutgiftene er kr. 3.346 pr. mnd. I tillegg betales kr. 174 for kabel-TV. Fellesutgiftene er vedtatt hevet med 20 % fra 1.7.17.
- Sameiet skal skifte vinduer. For status og nærmere informasjon om dette ta kontakt med styrets leder.
- Andel formue pr. 31.12.2016: kr. 10.825.
- Andel gjeld pr. 31.12.2016: kr. 273.287.
- Sameiet har et lån til rest med ca kr. 11.260.000 pr. d.d. Sameiet har mulighet til å låne ytterligere 3.000.000. Rente 3,2 %.
- Sameiet er forsikret i Berkley polise nr. 102621.
- Styreleder er Jenny Josefine Holen, tlf 93829848, e-post portalgarden.sameie@gmail.com.


Det følger med en kjellerbod. Styret har skiftet rørstamme i 2016. Sameiet har engasjert ISS til vaktmestertjenester ute og inne, og til trappevasken. Oppgangen er nymalt i 2015. Kabel TV fra Canal Digitial.
Salgsobjektet har i lengre tid vært benyttet til utleie til husstand(er) kommunen har hatt ansvar for å bistå med midlertidig bolig.

Selger har ikke selv bebodd eiendommen og kjenner derfor ikke til skjulte feil eller mangler. Leiligheten er et totalrenoveringsobjekt - undersøk derfor ekstra nøye, og gjerne sammen med en fagmann.
Eiendommen selges slik den fremstår på visning, uten ytterligere rydding eller rengjøring. Ved denne handel følger som minimum en nøkkel til hoveddør og en nøkkel til boligen, selger anbefaler kjøper å bytte låser. Selger er ikke ansvarlig for fremskaffelse av ytterligere nøkler til eventuelle postkasser, boder, garasjeplasser og fellesarealer.

Selger har innhentet takst og fått boligen oppmålt av takstmannen. Denne oppmålingen er ikke kvalitetssikret av selger og av erfaring vil det kunne avdekkes små avvik pga normale avrundingsregler. Kjøpere som ikke kan akseptere små avvik anbefales å fortar sin egen kontrolloppmåling av salgsobjektet før inngivelse av kjøpstilbud. Arealangivelsen er cirka.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Adkomst fra Nordkappgata. Se kartskisse.

Ligningsverdi

Det er ikke beregnet underliggende likningsverdi på Boligbyggs eiendommer. Boligbygg eies av kommunen og er derav unntatt skatt. Ta kontakt med Skatt øst for nærmere informasjon.

Eiendomsskatt

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, da Boligbygg v/Oslo kommune ikke er gjenstand for eiendomsskatt. Ta kontakt med eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Forsikring med polisenummer

Berkeley Polisenummer: 202054

Takst

Verditakst: kr. 3 400 000,-
Lånetakst: kr. 2 800 000,-
Takstmann: Pål Andre Thronsen
Takstdato: 20.03.17

Ferdigattest

Det foreligger/foreligger ikke ferdigattest

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig/privat vei, vann og avløp. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Boligbygg Oslo KF v. Lars Mauseth

Oppdragsnummer

36-17-0202

Saksbehandlere

Magne Værnes
Eie Sandvika
Eiendomsmegler
Mob: 40 03 03 00 / E-post: m@eie.no

Eie Sandvika
/

Eiendom

Nordkappgata 25, 3 etasje, 0479, Oslo, Etasje: 3

Matrikkel

Gnr.224 Bnr.307 Snr.31 i Oslo kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

1

Prisantydning

3 400 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 273 287,- pr. 31.12.16
Andel fellesformue: kr. 10 825,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl. omkostninger

3 400 000,- (Prisantydning) 273 287,- (Andel av fellesgjeld) 3 673 287,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 820,- (Dokumentavgift) 4 300,- (Eierskiftegebyr kjøper) 107 642,- (Omkostninger totalt) 3 780 929,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr 3 520,- pr.mnd. Kommunale avgifter, felles forsikring, kabel-tv, forretningsførsel, vaktmestertjenester, trappevask, nedbetaling av andel fellesgjeld.

Inneholder

3 etasje: Gang, bad, kjøkken, stue, soverom.
Kjellerbod.

Kjøkken

Kjøkkeninnredning, hvit plan utførelse. Kullfiltervifte. Noe slitt og skader/fuktskader i kjøkken/kjøkkeninnredning. Romslig spisekjøkken.

Bad/wc

Lekkert flislagt bad med vegghengt toalett, servant med underskap, dusj og opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv. Badet ble pusset opp i regi av sameiet i 2016.

Vegger

Malte flater. Generelt slitte overflater og det fremkommer også skader og mangler en rekke steder, diverse hull i vegger.
Flislagt nytt bad.

Gulv

Belegg. Generelt slitte overflater og det fremkommer også skader og mangler en rekke steder. Fliser med varmekabler i bad.

Himling

Malte flater.Generelt slitte overflater og det fremkommer også skader og mangler en rekke steder. Tidsmessig hvitmalt himling med downlights i bad.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 520,- pr.mnd.

Sameie

Portalgården Boligsameie.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Det må søkes skriftlig til styret om dyrehold.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 400 000,- (Prisantydning) 273 287,- (Andel av fellesgjeld) 3 673 287,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 95 820,- (Dokumentavgift) 4 300,- (Eierskiftegebyr kjøper) 107 642,- (Omkostninger totalt) 3 780 929,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglers provisjon er 0,5% av salgssum.

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Sandvika Eiendomsmegling AS
Eie Sandvika
Org. nr:997288998
Kinoveien 9 A
1337 Sandvika
Tlf: 67 55 08 00, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Magne Værnes
Mobil: 40 03 03 00
E-post: m@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Torsdag 7.09 klokken 10:08

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig