Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Ole Brumms vei 6, 0979 Oslo Vis på kart

Prisantydning
2 200 000

Haugenstua: Lys og pen 1(2)-roms Sydvendt balkong | Nytt bad | Heis | Varmtvann & fyring inkl. | Perfekt førstegangsbolig

Prisantydning

2 200 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 294 210

P-rom

32 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Ole Brumms vei 6, 0979 Oslo

Prisantydning

2 200 000

Fellesgjeld

83 000

Fellesformue

9 011

Omkostninger

11 210

Fellesutgifter

2 067

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

4

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

32 / 32 / 35 kvm

Byggeår

1968

Tomt

Fellestomt 72635 M2

Oppdragsnummer

50-17-0099

Visninger på eie.no

270

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 200 000
Fellesgjeld 83 000
Gebyr utlysing forkjøpsrett 6 250
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
   
Totalt 2 294 210

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Verdt å merke seg:
- Nyoppusset bad i 2017
- Heis
- Varmtvann & fyring inkludert
- Romslig, sydvendt balkong
- Veldrevet borettslag
- Praktisk planløsning med alkove
Praktisk leilighet beliggende på Haugenstua. Leiligheten er del av et stort og veldrevet borettslag, og ligger i byggets 4. etasje. Det er enkel adkomst til leilighetens etasje via heis, som nylig er skiftet ut i regi av borettslaget. Leiligheten fremstår som lys og pen, med nymalte vegger og tak utført av nåværende eier i 2017.

Leiligheten har en smart planløsning med separat kjøkkenkrok, sovealkove og en romslig stue og entré. Kjøkkenet er funksjonelt med malte profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er også godt med plass for komfyr og kjøle-/fryseskap.

Stuen er av god størrelse og har utgang til hyggelig sydvendt balkong. Her har man plass til både sofagruppe og en liten spiseplass. På balkongen er det lagt fine treheller som bidrar til at balkongen fremstår hyggelig. Det er i tillegg mulig å innrede med garderobeskap i tilknytning til entréen som sørger for at man kan ha rikelig med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra stuen har man adgang til en sovealkove med mulighet for stor seng.

Badet har inngang fra entréen og er meget pent med fliser på gulv og vegger, samt dusjhørne med buede glassdører.. Det ble totaloppusset av borettslaget i 2017 og fikk i tillegg nytt røropplegg og varmekabler. Det er lagt opp til å ha en smal vaskemaskin på badet. I tillegg har borettslaget et godt fungerende vaskerom i kjelleren, med to store vaskemaskiner, tørkeskap og tørketrommel. Det er også varmtvann inkludert i felleskostnadene.

Beliggenhet

Kort fortalt:
- Kort vei til byen med tog
- Gode kollektivforbindelser, inkludert flybuss
- Flere butikker i gangavstand
- 200 meter til Kiwi
- Kort vei til Stovner senter med et rikelig utvalg av forretninger
- Fine turområder i nærheten
- 300 meter til buss
Ole Brumms vei 6 er sentralt beliggende på Haugenstua øverst i Groruddalen, nord i Oslo. God beliggenhet internt i borettslaget med kort avstand til forretninger og togstasjon samt minutters gange til Haugenstua barne- og ungdomsskole. Borettslaget har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen, med grønne lunger i store opparbeidede fellesarealer. Ellers er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Diverse aktivitetstilbud som friidrettsbane, golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter og treningssenter finnes også i nærområdet og boligen ligger tett mot marka. Kort vei til Lillomarka, Østmarka og Gjelleråsmarka med sine mange skogsveier, fiskevann og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter. Byggern aktivitetspark som ble ferdigstilt i 2015, her kan man sitte og betrakte vannet, grille og slappe av.

Haugenstua senter ligger i kort avstand fra boligen og her finner du bl.a. Haugenstua legesenter, Apotek, REMA 1000(post i butikk), Europris, solsenter og frisør. Nærmeste butikk finner du i nærbutikken på KIWI, som også er søndagsåpen.

Kollektivtilbudet er meget godt med hyppige avganger med både buss og tog.  Det tar ca. 13 minutter med tog til Oslo sentrum og ca. 15 minutter til Lillestrøm. Flybussekspressen stopper utenfor borettslaget, ved Østre Aker vei, 3 ganger i timen og bruker ca. 30 min til Gardermoen. Nærmeste kjøpesenter er Stovner senter (ca. 5min. med bil), som huser flere klesforretninger, kolonialbutikker, spiseplasser, frisører, bank mm.

På Stovner senteret finner du også nærmeste T-banestasjon (linje 4 og 5) samt bussholdeplass, med linje 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og det tar rundt 13 minutter med bil.

Standard

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Borettslaget har ca. 750 parkeringsplasser. Ca. 330 i garasjehus, 200 uteparkering med strøm til motorvarmer og 220 uten. Det kan leies to plasser pr. leilighet (en i garasjehuset og en ute). Borettslaget har et eget parkeringsutvalg som forvalter plassene. I skrivende øyeblikk er det 145 ledige plasser.

Areal

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 35 kvm

Primærrom

Primærrom: 32 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 32 kvm

Boder

Leiligheten disponerer kjellerbod på ca. 2m².
Felles vaskekjeller og sykkelbod.

Tomt

Fellestomt, 72635 m²

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslagets totale lån og vilkår
Lånenr: EIKA2-152030685
Restsaldo: 22.618.066,-
Restløpetid: 13år

Lånenr: EIKA3-152069995
Restsaldo: 41.585.160,-
Restløpetid: 26år og 10mnd.

Lånenr: OBOS01-98207546526
Restsaldo: 65.000.000,-
Restløpetid: 39år og 3mnd.
Avdr.frihet til og med: 01.09.2026
estimert økning av lånekostnad for denne leiligheten er kr. 50,- per måned når selskapet begynner å betale avdrag. Estimatet forutsetter at avdrags- og rentebetingelsene pr. 31.12 beholdes uendret.

Det understrekes at felleskostnadene i et borettslag ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og fra hvilket tidspunkt.

Gjelder for alle tre lån
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1,85%

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS Factoring AS. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene og oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Borettslag

Borettslag: Haugenstua borettslag, Orgnr: 948515571

Borettslaget består av 882 andelsleiligheter og ligger i bydel Stovner i Oslo kommune med følgende adresse: Garver Ytteborgs vei 101-139 og Ole Brumms vei 2-44.

Forretningsfører

OBOS

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Det er borettslaget som betaler medlemskontingenten for alle som har en eierandel i boligen, og kontingent innkreves derfor via felleskostnadene i borettslaget.

Innmelding i OBOS koster kr. 500,- og årlig medlemskontingent er kr. 200,-.

Byggeår

1968

Diverse

Borettslagets prosjekter for 2016/2017:

Ekstraordinære rehabiliteringsprosjekter:
- Heis: Byttet ut 42 heiser
- Fjernvarme: Nye fjernvarmerør fra varmesentralen til undersentraler i våre blokker
- Elektro: Nytt elektrisk anlegg frem til og med sikringer i sikringsskap
- Garasje: Rehabilitering av hele bygget, fasaden og området rundt garasjen.
- Utenomhus: Opprettet 7 nye lekeplasser og 6 nye møteplasser
- Våtrom og rør: Rør og bad oppgraderes og rehabiliteres.
- Kjellere: Tørking av luften i krypkjellere
- Balkonger: Startet utredning av balkonger, fasader, isolering og energi

Ekstraordinære tiltak:
- Maling: Malt samtlige 42 oppganger
- Brann: Etablere brannklokker/brannsentral i alle oppganger
- Lamper: Utskifting av belysning til strømsparende sensorlamper i fellesarealer
- Parsellhagen: Oppgradert hele hagen.
- Kameraovervåkning: Innføring av kameraovervåkning på borettslagets fellesområder
- Parkering: Oppgradert systemet/avstemmingsrutiner og opprettet flere plasser
- Drenering av parken: rehabilitert system for overvannshåndtering på tomten

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Med bil eller buss fra Østre Aker vei, ta av ved skiltet merket Haugenstua. Ta til venstre og etter ca. 200 meter kommer Ole Brumms vei til høyre, følg denne forbi butikken på høyre hånd og nr. 6 er blokken på venstre hånd i svingen

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 335 836,- Som sekundærbolig Kr. 940 341,-

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Oppvarming ellers består av vannbåren varme via radiatorer.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D

Forsikring med polisenummer

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 84414538

Takst

Takstmann: Bjørn Bøhler
Takstdato: 05.07.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.04.1992 vedrørende vinduer+balkongvegger.
Det foreligger sluttnotat datert 30.12.2014 vedrørende innglassing av balkonger.
Det foreligger ferdigattest datert 14.09.1970 vedrørende oppføring av boligblokk.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Det følger av borettslagslova at utleie av hele leiligheten krever godkjennelse fra styret i borettslaget, men utleie av rom/deler av leiligheten til andre når man selv bor der ikke krever samtykke/godkjenning fra styret. Ta kontakt med styret i borettslaget for nærmere opplysninger om hvordan lovens praktiseres i borettslaget.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Det opplyses om at følgende tilbehør/løsøre ikke medfølger salget:
- Spotter over bilde i stue

Haugenstua borettslag står på gul liste hos byantikvaren.
Dette gir begrensninger i mulighetene for fasadeendringer som kan aksepteres. I forbindelse med borettslagets planer om rehabilitering og eventuelt utviding av balkongene har de vært i kontakt med byantikvaren som opplyser at muligheter for utvidelse på ca. 0,5 meter og bruk av nye maerialer som ligner de opprinnelige kan fungere.
Det er forventet at rehabilitering av fasade/balkonger og eventuell utvidelse vil avklares i 2018. I denne forbindelse er det vanlig at borettslaget tar opp lån for å finansiere prosjektet og dette kan medføre en økning i felleskostnadene ved en senere anledning.

Det foreligger rammetillatelse for oppføring av leilighetsbygg i Garver Ytteborgs vei 111B. Se mer informasjon på Oslo Kommunes sider for saksinnsyn.
Saksnummer - 201306064 - Byggesak

I forbindelse med oppføring av nye bygg etc kan/vil det forkomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Marit Ståhl

Oppdragsnummer

50-17-0099

Saksbehandlere

Morten Fuglem
Eie Røa
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 47 25 69 00 / E-post: mf@eie.no

Eie Røa
/

Eiendom

Ole Brumms vei 6, 0979, Oslo, Etasje: 4

Matrikkel

Gnr.102 Bnr.651 Andelsnr.384 Orgnr.948515571 i Oslo kommune

Eierform

Borettslag

Prisantydning

2 200 000,-

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 83 000,- (Avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.06.2017
Andel fellesformue: kr. 9 011,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl fellesgjeld

2 200 000,- (Prisantydning) 83 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 283 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 6 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 11 209,50 (Omkostninger totalt) 2 294 209,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.2 067,- pr.mnd. Varmtvann & fyring, kabel-TV & bredbånd (grunnpakke), trappevask, forretningsførsel, kommunale avgifter, felles forsikring, drift og vedlikehold m.m.

Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i felleskostnadene.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Kjøkken

Profilerte malte fronter, laminat benkeplate, integrert oppvaskkum, ettgreps blandebatteri, plass for komfyr og kjøle-/fryseskap. Det er montert fliser mellom benkeplate og overskap.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

Badet totalrehabilitert med nye overflater, interiør og rør samt elopplegg i regi av borettslaget i 2017. Baderomsinnredning med speilskap og overlys. Dusjhjørne med foldedører og dusjgarnityr. Veggfestet toalett og varmekabler.

Vegger

Veggene består av malt strietapet, fliser på bad.

Gulv

Fliser på bad. Gulvene er ellers belagt med vinylbelegg

Himling

Sparklede og malte, slette flater.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 067,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnader 1.962,-
Trappevask 105,-

Årsregnskap

Haugenstua Borettslags økonomiske årsresultat for 2016 påvirkes negativt av store pågående prosjekter som løpende kostnadsføres. I 2016 er det investert kr 51 794 699,- i syv ulike prosjekter. Årets resultat viser et underskudd på kr 42 827 789,-.

Styret anser ikke de store investeringene som en del av det ordinære kostnadsnivået i borettslaget. De store investeringene er ekstraordinære utgifter i forbindelse med nødvendige engangsrehabiliteringer. Når man trekker ut investeringen og mottatte støttebeløp får borettslaget et positivt årsresultat på kr 8 336 792. Dette gir et bedre bilde av borettslagets ordinære driftsmessige årsresultat for 2016.

For 2017 er det budsjettert med et underskudd på kr. 42 105 500,-.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

Canal Digital er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Inkludert i felleskostnadene er 2Mb internett og grunnpakke på over 30 kanaler samt 15 valgfrie kanaler som den enkelte selv velger blant nærmere 100 kanaler. Borettslaget fikk installert fiber i 2013.

Ønsker man raskere Internetthastighet kan man velge mellom følgende rabatterte priser og hastigheter:
- Bredbånd 25Mb til 269.- pr mnd.
- Bredbånd 50Mb til 349.- pr mnd.
- Bredbånd 100Mb til 449.-pr mnd.

Tilknyttet alarm med brann og tyverialarm. Røykvarslere.

Sikringsskap med hovedkurs på 32 ampere med 4 fordelerkurser på hhv. 10 og 16 ampere. Jordfeilbryter og automatsikringer.

Dyrehold

Det er tillatt å holde 1 hund, eller 1 katt, dersom disse registreres hos styret/daglig leder, og spesiell erklæring med regler for dyrehold undertegnes.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 200 000,- (Prisantydning) 83 000,- (Andel av fellesgjeld) 2 283 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 6 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett) 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 11 209,50 (Omkostninger totalt) 2 294 209,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Tilrettelegging (Kr.2 500) Markedspakke ekstra (FOTO) (Kr.2 055) Grunnpakke borettslag (Kr.10 796) Meglerprovisjon (Kr.26 196) Oppgjørshonorar (Kr.6 700) Eierskiftegebyr selger (Kr.5 000) Eierskifteforsikring trekkes i oppgjør (Kr.4 200) Markedspakke (Kr.10 895) Markedspakke ekstra (Blink) (Kr.5 050) Totalt kr. (Kr.73 392)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

In-Vest Eiendomsmegling AS
Eie Røa
Org. nr:945064358
Griniveien 10
0756 Oslo
Tlf: 22 51 11 11, Fax: 22 52 08 05

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver
Mobil: 48 12 35 17
E-post: vg@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 20.09 klokken 11:19

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig