Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Ragnhild Schibbyes vei 15, 0968 Oslo Vis på kart

Prisantydning
4 050 000

VESTLI - Romslig og meget attraktiv 4(5)-roms selveier med 2 terrasser - 2 flotte bad - God standard - Garasjeplass - Varmt vann á-konto!

Prisantydning

4 050 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 392 030

P-rom

126 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Ragnhild Schibbyes vei 15, 0968 Oslo

Prisantydning

4 050 000

Fellesgjeld

222 000

Fellesformue

35 767

Omkostninger

120 030

Fellesutgifter

4 201

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

147

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

126 / 126 / 139 kvm

Byggeår

1974

Tomt

Festet tomt 28132 M2

Oppdragsnummer

75-17-0083

Visninger på eie.no

186

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 050 000
Fellesgjeld 222 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 272 000,-) 106 800
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Administrasjonshonorar garasje 680
   
Totalt 4 392 030

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Beliggende meget sentralt og barnevennlig til på Vestli, på en svært attraktiv adresse. Boligen ligger i et populært, bilfritt område som er stille, rolig og solrikt.

Fra boligen er det kun minutters gange til Vestlitorget, hvor du blant annet finner T-banestasjon, Narvesen og nærbutikk. For øvrig ligger Stovner Senter med alle sine fasiliteter i nærområdet. Her er det blant annet bibliotek, kiropraktor, Meny, COOP, vinmonopol, tannlege m.m. Nye Stovner Senter er nylig åpnet og senteret ble utvidet med 3-4000 nye kvadratmeter og 25 nye butikker. Det blir også satset stort på spisesteder, som tenkes å bli en møteplass og et nytt møtepunkt for bydel Stovners innbyggere. Utenfor senteret er Fossumparken opparbeidet, her er det blant annet sitteplasser, basketballbane, sandvolleyballbane, scene etc. Fossumparken er en av de fire bydelsparkene i Groruddalssatsingen.

I tillegg til T-banestasjon på Vestlitorget (med linje 4 og 5 (Bergkrystallen via Storo / Ringen via Tøyen til Sognsvann som tar deg til sentrum, med hyppige avganger og en reisetid på under en halvtime), finner du også bussholdeplass med buss 301 Nittedal/Oslo og 321 Lillestrøm/Oslo med relativt hyppige avganger i kort gange fra boligen.

Rommen, Vestli og Stovner Skole (barneskoler) og nye Tokerud skole (Ungdomsskole) ligger alle i kort avstand fra boligen. Tokerud skole disponerer hele 4 tennisbaner i tillegg til alpinbakke på vinterstid. Stovner videregående skole ligger ca. 1 km unna. Stovner har 1 barnepark og 16 barnehager med plass til ca. 985 barn. Bydelen har også et godt aktivitetstilbud til barn- og ungdom med bl.a. flere speidergrupper m.m.

Boligen har en meget god intern beliggenhet, skjermet for trafikk og i umiddelbar nærhet til marka. Her har du fantastiske turmuligheter hele året med flotte turstier, sykkelløyper og lysløyper. Da er blant annet Liastua på Gjelleråsen populære turmål for alle aldersgrupper.

Diverse aktivitetstilbud som golfbane, kunstgressbane, klatresenter, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter og treningssenter finnes også i umiddelbar nærhet.

Standard

Entré
Leiligheten ønsker deg velkommen i en meget romslig og lys entré med praktisk skyvedørsgarderobe til oppbevaring. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv med varmekabler.

Bad 1
Flott, flislagt bad med varmekabler. Innredningen består av en sort, glatt innredning med underskap, høyskap og servant. Det er tilkoblet vannklosett og et innbygget boblekar. Nedsenket himling med innfelte downlights.

Bad 2
Nyere, flislagt bad med varmekabler. Innredningen består av en hvit, glatt innredning med servant og speil samt et vannklosett. Det er også en adskilt dusjsone med rainshower. Nedenket himling med innfelte downlights.

Soverom 1
Romslig hovedsoverom med adkomst til praktisk omkledningsrom/walk-in-closet. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Omkledningsrom/walk-in closet
Praktisk rom med garderobeskap til oppbevaring. Lysmalte veggoverflater og laminatgulv.

Soverom 2
Romslig soverom med praktisk garderobeskap. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Soverom 3
Soverom med praktisk garderobeskap til oppbevaring. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv

Kjøkken
Hvit, profilert kjøkkeninnredning som er oppgradert i nyere tid. Kjøkkenet har kvalitetsrik heltre benkeplate med nedfelt oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Det er integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr med nedfelt keramisk platetopp, mikrobølgeovn, kjølehjørne og det er tilkoblet ventilator over kokeplass med kullfilter. Praktisk kjøkken med god skap-og benkeplass og fliser mellom over-og underskap. Meget romslig kjøkken med plass til spisebord. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv med varmekabler. Fra kjøkkenet er det utgang til stor østvendt "frokostterrasse."

Grovkjøkken/vaskerom
Moderne og åpen løsning mot kjøkken. Praktisk grovkjøkken/vaskerom med opplegg for vaskemaskin. Lysmalte veggoverflater og parkettgulv.

Stue
Meget romslig stue med plass til både sofagruppe, medievegg, spisebord, kontor mm. Stuen har store vindusflater hvilket gjør leiligheten lys og luftig.
Lysmalte veggoverflater og parkettgulv. Det er delvis nedsenket himling med downlights. Fra stuen er det utgang til stor terrasse

Terrasser
En solrik, vestvendt terrasse på ca. 14m2 med ettermiddagssol og hyggelig utsikt mot nærområdet. Det er montert utelys på terrassen. Her har du plass til både sittegruppe og grillutstyr. Fra kjøkkenet er det utgang til meget romslig østvendt markterrasse/uteplass på ca. 19m2 med morgensol. Herfra er det utsyn mot gårdstunet. Dette er en leilighet med store uteplasser, som byr på utendørs hygge for både store og små.

Forøvrig har sameiet i nyere tid gjennomført en utskiftning av rør i rør system på våtrom og på kjøkken. Det er også utført modernisering av betong og terrasser, lekeplasser og gangbruer, oppgradering av garasjer og søppelhåndtering.

Parkering

1 garasjeplass i felles garasjeanlegg medfølger.

Areal

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 126 kvm, Bruttoareal: 139 kvm

Primærrom

Primærrom: 126 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 126 kvm

Boder

Det medfølger en kjellerbod. Det er muligheter for å leie ekstrabod. Dette koster 50,-/mnd for liten bod og 80,-/mnd for stor bod. Det er ventelister på boder og styret administrerer ordningen.

Tomt

Festet tomt, 28132 m²

Spesifikasjon av fellesgjeld

Lånenr: OBOS01-98207424447
Type: A
Restsaldo: 10.976.969,-
Restløpetid: 11år og 3 mnd.
Term. pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente (21.08.2017): 2,70%

Lånenr: OBOS02-98207424471
Type: A
Restsaldo: 36.577.279,-
Restløpetid: 17år og 7mnd.
Term. pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente (21.08.2017): 2,70%

Andel restgjeld pr. 01.08.2017: 222.000,-

Fellesgjeld og kapitalkostnader
Lånenr: OBOS01-98207424447
Restsaldo: 51.630,-
Kapitalkostnader: 443,-

Lånenr: OBOS02-98207424471
Restsaldo: 169.658,-
Kapitalkostnader: 1.015,-

Forretningsfører

OBOS

Byggeår

1974

Byggemåte

Boligblokk i mur-/betongkonstruksjon. Betongsåle, antas fundamentert til fjell eller komprimerte masser. Grunnmur, bærevegger, etasjeskillere og balkonger/terrasser i betong. For ytterligere informasjon om byggemåte se boligsalgsrapport som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Bebyggelse

Området består av boligbebyggelse i form av blokker, rekkehus, villaer og marka.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:
Som primærbolig: kr 970 713
Som sekundærbolig: kr 2 717 997

Eiendomsskatt

Det er innført eiendomsskatt i Oslo kommune. Bystyret har vedtatt et bunnfradrag for boliger på fire millioner kroner. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn fire millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med muligheter for panelovner. Varmekabler på begge bad, entré og på kjøkken.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Forsikring med polisenummer

OBOS Skadeforsikring AS Polisenummer: 13429

Takst

Takstmann: Roger Pedersen , Din Takstmann (47 27 99 99)
Takstdato: 21.08.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Offentlig

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Sameiet fikk innvilget lånebeløp på kr.
40 000 000,- til betongrehabilitering, lånenr. 98207424471. Sameiet har planer om å gjennomføre en gavlrehabilitering som innebærer riving av kledning, isolasjon, montere tilleggsisolasjon og ny kledning med Steniplater i 2018/2019.

Besøk sameiets hjemmeside: www.vestli.no.

Ønsker du ytterligere informasjon om sameie, kan vedtekter og husordensregler m.m. sees hos megler.

Selger har alarmsystem og avtalen kan eventuelt overdras til kjøper om ønskelig. Det opplyses om at vegglamper på hovedsoverom og i stuen ikke medfølger. For øvrig med følger heller ikke vaskemaskin, fryseskap, TV, lysekroner på kjøkkenet. Øvrige hvitevarer medfølger. Det opplyses i tillegg om at en av kokeplatene på komfyren er defekt.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Tharani Anton Yoganantharasa

Oppdragsnummer

75-17-0083

Saksbehandlere

Camilla Therese Schrøder
Eie Stovner
Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner
Mob: 99 35 61 00 / E-post: csc@eie.no

Daniel Berggren
Eie Stovner
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 45 22 00 69 / E-post: db@eie.no

Eiendom

Ragnhild Schibbyes vei 15, 0968, Oslo

Matrikkel

Gnr.99 Bnr.102 Snr.147 Orgnr.971422904 i Oslo kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

3

Prisantydning

4 050 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 222 000,- pr. 01.08.2017
Andel fellesformue: kr. 35 767,- pr. 31.12.2016

Totalpris inkl. omkostninger

4 050 000,- (Prisantydning) 222 000,- (Andel av fellesgjeld) 4 272 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 800,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 272 000,-)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 680,- (Administrasjonshonorar garasje) 120 029,50 (Omkostninger totalt) 4 392 029,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.4 201,- pr.mnd.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnader

Inneholder

Camilla Schrøder ved Eie Stovner har gleden av å presentere Ragnhild Schibbyes vei 15, en meget romslig og moderne 4(5)-roms selveier sentralt beliggende i veldrevet sameie på populære og barnevennlige Vestli, øverst i Groruddalen. Boligen er gjennomgående med to flotte solrike uteområder på totalt ca. 33 kvadratmeter. En vestvendt terrasse med ettermiddag/kveldssol samt en østvendt markterrasse på hele 19m2 med morgensol. Dette er en romslig bolig som innehar en praktisk og familievennlig planløsning med blant annet 3 soverom, 2 bad, vaskerom, romslig stue og separat kjøkken med utgang til markterrasse. Boligen holder en meget god standard med blant annet 2 flotte bad, nyere kjøkken og nymalte veggoverflater. Leiligheten er delikat med tidsriktige løsninger og fremstår som innflyttingsklar.

SJELDEN SJANSE, BØR SEES! MULIGHETER FOR RASK OVERTAKELSE!

Leiligheten ligger i blokkens 2. underetasje og inneholder:
Entré, 3 soverom, omkledningsrom/walk-in-closet, 2 bad, romslig kjøkken med utgang til terrasseplatting, grovkjøkken/vaskerom og stor stue med utgang til terrasse.

For øvrig medfølger en kjellerbod og garasjeplass i felles garasjeanlegg.

VARMT VANN À-KONTO INKLUDERT!

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 4 201,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnader 1.887,-
Trappevask 100,-
Bredbånd 63,-
Varmtvann 452,-
Lån 1.099,-
Lån rør 419,-
TV 181,-

Felleskostnader for garasje p.t. kr. 200,- kommer i tillegg.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader, strøm, innboforsikring. Denne listen er ikke uttømmende.

Sameie

Sameie: Vestliskrenten Sameie, Orgnr: 971422904

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Dyrehold er kun tillatt hvis man lufter dyret utenfor boligområdet og overholder bestemmelsene for båndtvang i Oslo kommune. Innenfor boligområdet skal hunder alltid være i bånd. For ytterligere informasjon, se sameiets husordensregler.

Festeavtale

Areal: 28 132 kvm, Eierform: Festet tomt

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 050 000,- (Prisantydning) 222 000,- (Andel av fellesgjeld) 4 272 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 106 800,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 272 000,-)) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 680,- (Administrasjonshonorar garasje) 120 029,50 (Omkostninger totalt) 4 392 029,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Foto (Kr.2 250)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.5 900)
Visningshonorar (Kr.1 875)
Markedspakke 1 (Kr.10 900)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 112 000,-) (Kr. 41 112 )
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Tilrettelegging (Kr.10 000)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Berg Hansen Eiendom AS
Eie Stovner
Org. nr:990224463
Stovner senter 3
0913 Oslo
Tlf: 22 30 18 00, Fax: 63 80 54 11

Ansvarlig megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner Camilla Therese Schrøder
Telefon: 22 30 18 00
Mobil: 99 35 61 00
E-post: csc@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 17.10 klokken 13:17

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig