Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Sandakerveien 39, 0477 Oslo Vis på kart

Prisantydning
2 500 000

Torshov - Lekker og arealeffektiv 1-roms med særpreg. Rehabilitert i 2013. Takhøyde på 3 m. Supersentral beliggenhet!

Prisantydning

2 500 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 636 050

P-rom

27 kvm

Antall rom

0 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Sandakerveien 39, 0477 Oslo

Prisantydning

2 500 000

Fellesgjeld

134 993

Fellesformue

6 926

Omkostninger

1 060

Fellesutgifter

2 060

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Eierseksjon

2

Etasje

2

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

27 / 27 / 31 kvm

Byggeår

1939

Tomt

Eiet tomt 2236 M2

Oppdragsnummer

74-17-0187

Visninger på eie.no

79

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 500 000
Fellesgjeld 134 993
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
   
Totalt 2 636 050

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Stilig og arealeffektiv 1-roms med en sentral og attraktiv beliggenhet på beste Torshov. Leiligheten ligger i et bygg fra 1939 som ble rehabilitert og bygget om fra kontor- til boligformål i 2013. Leiligheten har en generell takhøyde på 3 m og store vindusflater som slipper inn mye lys og gir leiligheten særpreg. Pene overflater og nyere kjøkken og bad (2013). Kort vei til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon og blant annet BI i Nydalen. Denne leiligheten bør oppleves!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt, men tilbaketrukket til i et meget populært boligområde på Torshov. Området har svært god dekning av offentlig kommunikasjon med både buss, trikk og t-bane, samt kort avstand til BI i Nydalen. Kort vei til flere parker og rekreasjonsområder som Torshov Kirkepark, Torshovdalen, Torshovparken og ikke minst Akerselva, som er en grønn oase med fantastiske turmuligheter for de som er glad i å sykle, jogge eller rett og slett bare spasere. Akerselva strekker seg fra Bjørvika i sør til Kjelsås og Maridalsvannet i nord. På veien ligger flere fine badeplasser både i Nydalen og Frysja. For den treningsglade finnes Fitness24Seven, Sats og FitnessXpress på Storo, og Myrens Sportssenter med treningssenter, squash og klatrevegg på Torshov. Umiddelbar nærhet til alt av servicetilbud med matbutikker, restauranter, caféer, lokale Sandaker Senter og ikke minst Storo Storsenter med over 130 butikker og spisesteder. Området kan friste med en rekke spise- og serveringssteder. Grisen ligger en kort rusletur unna i Torshovgata 2 og kan by på kraftkost, blant annet i form av rågod pulled pork burger. Åpent bakeri/Lofthus Pizza ligger på Sandaker og ble i 2014 kåret til byens beste pizzeria! Foretrekker du heller å la kokkekunnskapene utfolde seg på eget kjøkken, er det et bredt utvalg av matbutikker i nærheten, og ikke minst Strøm Larsen, Oslos delikatessebutikk beliggende i Vogts gate som tilbyr egenproduserte pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. Nye "Hvaskjer" i Soria Moria ligger rett ved leiligheten og har allerede rukket å få flere strålende anmeldelser. "Hvaskjer" har et unikt konsept med modningsskap for kjøtt, vedfyrt grill, øl-, vin- og coctailbarer, to konsertscener, retrospillrom/arkade m.m. Det er dessuten kort avstand til Grünerløkka med sitt yrende folkeliv.

Standard

Entré:
Lys og praktisk entré med  plass til oppbevaring av yttertøy. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Mellomgang:
Praktisk mellomgang for oppbevaring og f.eks en liten kontorpult.

Stue/kjøkken/soverom:
Åpen stue/-kjøkkenløsning med god lysinngang fra store vindusflater. God plass til spisegruppe i tilknytning til kjøkken, samt plass til sofa/sovesofa. Kjøkken fra rehabiliteringsåret (2013) med glatte fronter i hvit høyglans og benkeplate i heltre eik. Integrert platetopp og stekeovn. Frittstående kjøleskap. Eikeparkett på gulv, malte vegger og malt himling.

Bad/WC:
Delikat, flislagt bad fra rehabiliteringsåret (2013) med innfellbare dusjvegger i herdet glass, vegghengt klosett, servant med skuffeseksjon samt speil med belysning. Opplegg for vaskemaskin. Varmekabler i gulv.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Areal

Primærrom: 27 kvm, Bruksareal: 27 kvm, Bruttoareal: 31 kvm

Primærrom

Primærrom: 27 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 27 kvm

Tomt

Eiet tomt, 2236 m²

Felleskostnad inkluderer

Varmtvann, kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital, trappevask, felles forsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Felleskostnader totalt etter avdragsfri periode

2.361,-.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslaget har to lån:
Lånenummer: 12127332582, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats: 2,65% pr. 14.06.17
Antall terminer til innfrielse: 86
Saldo pr. 14.06.17: 8.410.000,-
Første termin: 01.05.14. Første avdrag: 01.02.19
Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 01.02.19 utgjøre ca. kr. 414,- pr. mnd. for denne boligen.
Lånenummer: 12130161764, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats: 2,65% pr. 14.06.17
Antall terminer til innfrielse: 31
Saldo pr. 14.06.17: 399.147,-
Første termin/avdrag: 01.06.15

Sikringsordning

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Dog har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Panteretten er begrenset oppad til 2G, (G=folketrygdens grunnbeløp).

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Borettslag

Borettslag: Vogts gate 66 borettslag, Orgnr: 998710383

Forretningsfører

OBF.

Byggeår

1939

Byggemåte

Støpt grunnmur i betong. Hovedkonstruksjon i støpt betong. Vinduer i 2-lags isolerglass i trerammer fra 2013. Brann og lydklassifisert entredør. Flatt tak.

Diverse

- Ingen dokumentavgift.
- Lystette rullegardiner.
- Automatsikringer.
- TV og internett fra Canal Digital digital er inkludert i felleskostnadene.
- Varmtvann er inkludert i felleskostnadene.
- Kjellerbod på ca. 3 kvm.
- Balansert ventilasjon.
- Sentralt brannvarslingsanlegg.
- Opplegg til vaskemaskin på badet.
- Rehabilitert etter TEK10.
- Da leilighetene ble bygget i 2013 var det omfattende arbeider i gården med nye vann- og avløpsrør, nytt elektrisk anlegg, nye vinduer, ny ventilasjon, nytt sprinkel- og brannvarslingsanlegg, nymalt fasade, oppgradering av heis og oppussede trappeoppganger.
- Veggmonterte bokhyller og knaggrekke i entre medfølger ikke.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Enkel adkomst via Sandakerveien og felles inngang. God dekning av offentlig kommunikasjon med trikk 11, 12 og 13 og buss 20, 111, og 112 fra Torshov samt buss 30 og 58 fra Sandaker.  T-bane med linje 4 og 5 fra Storo.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 556 727,- Som sekundærbolig Kr. 1 030 197,-

Oppvarming

Elektrisk oppvarming supplert med varmekabler i badegulv.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

W. R. Berkley Insurance Norway NUF Polisenummer: 103611.2

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg. JM Norge AS foreslår å omregulere Sandakerveien 52 fra kontor til boligbebyggelse med mulighet for forretning, kontor, bevertning og hotell i 6 etasjer. Saken er p.t. til behandling. Se saksnummer 201401351. Reguleringskart er innhentet av megler og kan utleveres på forespørsel.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Følger Burettslagslovas §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Borettslaget har vedtatt å bygge balkonger i 3.etg. Andelseierne som skal sette opp balkongene står selv for alle kostnader knyttet til dette. Søknaden er foreløpig avslått. Felleskostnadene øker til kr. 2.361,- fra 01.11.2018.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Ellen Blinkenberg Jesper Blinkenberg

Oppdragsnummer

74-17-0187

Saksbehandlere

Kjersti N. Bråthen
Eie Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 98 49 59 18 / E-post: kjno@eie.no

Eie Torshov
/

Eiendom

Sandakerveien 39, 0477, Oslo, Etasje: 2

Matrikkel

Gnr.225 Bnr.257 Snr.2 Andelsnr.22 Orgnr.998710383 i Oslo kommune

Eierform

Borettslag

Prisantydning

2 500 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 134 993,- pr. 14.06.17
Andel fellesformue: kr. 6 926,- pr. 14.06.17

Totalpris inkl fellesgjeld

2 500 000,- (Prisantydning) 134 993,- (Andel av fellesgjeld) 2 634 993,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 1 059,50 (Omkostninger totalt) 2 636 052,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.2 060,- pr.mnd. Varmtvann, kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital, trappevask, felles forsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, kommunale avgifter og betjening av andel fellesgjeld.

Inneholder

Entré, bad/wc, stue/kjøkken/soverom. I tillegg disponerer leiligheten én kjellerbod på ca. 3 kvm.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 060,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader

Mye dekkes gjennom felleskostnadene. Normale tillegg vil være strøm, innboforsikring etc.

Styregodkjenning

Styregodkjenning i henhold til lagets vedtekter.

Dyrehold

Tillatt.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 500 000,- (Prisantydning) 134 993,- (Andel av fellesgjeld) 2 634 993,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 1 059,50 (Omkostninger totalt) 2 636 052,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunn og forsikringshonorar (Kr.1 590) Visningshonorar (Kr.5 000) Eierskiftegebyr selger (Kr.5 245) Tilrettelegging (Kr.9 900) Markedspakke ekstra, Blink (Kr.5 032,50) Eierskifteforsikring (Kr.5 440) Grunnpakke borettslag (Kr.4 505) Markedspakke 1 (Kr.8 900) Meglerprovisjon (Kr.43 750) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Totalt kr. (Kr.94 862,50)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Torshov Eiendomsmegling AS
Eie Torshov
Org. nr:982409101
Vogts gate 44
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler

Kjersti Norderhaug
Partner / Eiendomsmeglerfullmektig
E-post: kjno@eie.no, Tlf: 98495918.
Ansvarlig megler: May Britt Pedersen

Informasjon

Før du legger inn bud på eiendommen, oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Torsdag 31.08 klokken 12:41

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig