Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Spireaveien 6E, 0585 Oslo Vis på kart

Prisantydning
6 300 000

Øvre Løren: 4-roms under oppføring med solrik, vestvendt balkong. Ferdig 14.11.17 - Garasjeplass - mul. for hybel - salg av kontraktsposisjon

Prisantydning

6 300 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

6 468 640

P-rom

82 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Spireaveien 6E, 0585 Oslo

Prisantydning

6 300 000

Omkostninger

168 636

Fellesutgifter

3 501

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

82 / 87 / kvm

Byggeår

2017

Tomt

Fellestomt 9859 M2

Oppdragsnummer

64-17-0004

Visninger på eie.no

438

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 6 300 000
Transportgebyr 40 000
Tilvalg ihht. innredningsavtale 104 289
Likviditetstilskudd 7 302
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 13 470
Dok. for garasjeplass 2 325
   
Totalt 6 468 640

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Lys og arealeffektiv 4-roms leilighet i 3etg. i prosjektet Løkkehagen på Øvre Løren. Her bygger JM et helt nytt prosjekt bestående av 192 leiligheter fordelt på fire bygg som omkranser en stor, felles hage. Det blir lagt opp til at de fire byggene skal deles inn i to sameier, hus A og B blir Løkkehagen II og hus C og D blir Løkkehagen I. Denne leiligheten ligger i hus D, og vil ha ferdigstillelse senest desember 2017.

Leiligheten ligger med gangavstand til Løren med et rikt utvalg av servicetilbud, og Økern hvor det de nærmeste årene skal bygges bla. kjøpesenter av Steen & Strøm, kino og badeland. Kollektivpunkt både på Løren og Økern, med rask transport til byen, enten via Nydalen og Majorstuen, eller østover via Tøyen. Skal du til Lysaker finner du 23 bussen i Dag Hammarskjølds vei, kun et par minutters gange fra leiligheten.

JM Norge AS er en anerkjent utbygger som har vunnet prisen for de mest fornøyde prosjektkundene både i 2014 og 2015. De jobber hardt for at kundene skal bli fornøyd, og dette merkes i alle ledd i kjøpsprosessen.

Standard i leiligheten
Selger av kontraktsposisjonen har gjennomført tilvalgsmøte med utbygger, og valgt materialer og utstyr. Info om dette kan leses under "innhold".
Innredningsavtalen kan fåes ved henveldelse til megler.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et nyetablert og attraktivt boligområde på Løren. Løren har de senere årene hatt en voldsom utvikling, og fremstår i dag som et moderne og barnevennlig boområde med nærhet til flere skoler, barnehager, servicetilbud og andre fasiliteter. Området passer perfekt for par og barnefamilier og det kollektive transporttilbudet er meget bra, med blant annet nyåpnet T-banestrekning og underjordisk stasjon.

I tillegg er det sykkelfelt med forbindelse over Grünerløkka til sentrum, og mot marka langs Trondheimsveien. Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Andre grønne lunger i gangavstand er blant annet Torshovdalen, Tøyenparken, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin.

For den turglade er det ikke lang vei til Oslo skisenter Grefsenkollen. Herfra er det fine turveier inn mot Trollvannsstua og deilige badevann. På toppen av Grefsenkleiva ligger populære Grefsenkollen restaurant. Med fantastisk utsikt mot fjorden og hovedstaden har restauranten en eventyrlig ramme for både dagsutflukter, utekonserter og andre trivelige begivenheter.

Servicetilbud på Løren:
Løren er et spennende område med stor utvikling. Løren og omegn ligger helt på topp hva gjelder prisutvikling for bolig for hele Oslo, et resultat av god bydelssatsning. Her er et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Særlig bør nevnes den lekre og unike interiørbutikken Houz og den utrolig flotte butikken Blomsterpikene har skapt. God mat og drikke får man på bl.a. Nord, Løren spiseri og Kaffebrenneriet som snart åpner på torget, Sanjay, Umai Sushi, Peppes, m. fl. Meny, Rema 1000 og Coop Prix er de nærmeste matvarebutikkene, og. du finner også apotek, bokhandel, frisør, renseri, treningssenter etc. på Løren torg.

Nye Økern Sentrum:
Gangavstand til nye Noor kjøpesenter på Økern. Utbyggingen av senteret starter i 2017 og planlegges åpnet i 2020/2022. Dette skal inneholde badeland, kino og et bredt utvalg handlesteder, spisesteder og kulturtilbud. Gangavstand også til nye Løren aktivitetspark og flerbrukshall som planlegges mellom Løren og Økern.

T-bane og buss:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, T-bane og flybuss, hvorav nærmeste holdeplass er Lørenvangen og ligger ca. 250 meter fra boligen. T-banestasjonen på Løren åpnet i april 2016 og er Norges mest moderne T-banestasjon. Her går linje 4 til sentrum via Nydalen og fra Økern T-bane kan du ta både linje 4 og linje 5 som går via Tøyen til sentrum.


Tidsavstander med bil:
Med bil fra Løren tar det ca.
- 2 min til Sinsen
- 2 min til Økern
- 7 min til Alna Senter
- 15 min til Oslo S
- 35 min til Oslo lufthavn

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i lukket garasjeanlegg. Denne er inludert i prisantydning, men det tas forbehold om at denne muligens må skilles ut på egen kontrakt.

Areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 87 kvm

Primærrom

Primærrom: 82 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 87 kvm

Boder

Det er en innvendig bod i leiligheten på ca. 2,5 kvm. Det vil i tillegg medfølge en sportsbod i kjeller på ca. 5 kvm.

Tomt

Fellestomt, 9859 m²

Byggeår

2017

Diverse

Betalingsbetingelser

Dette prospektet beskriver salg av en kontraktposisjon for en konkret bolig under oppføring.
Ny kjøper overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og forpliktelser iht. opprinnelig kontrakt. Ved kjøp av kontraktposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og de lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsettes at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten med tilhørende vedlegg, før bud inngis.

Merverdi til selger utgjør kr 1 750 000,- ved salg til prisantydning. 430 000,- av disse innbetales som forskudd 14 dager etter gjennomført kontraktsmøte. Resterende merverdi og opprinnelig kjøpesum kr 4 550 000,- samt omkostninger og tilvalg innbetales til meglers klientkonto senest 3 dager før overtagelse. 

Totalt kr 6 468 335,50,- inkl. omkostninger

Innbetalt beløp sikres på megler sin klientkonto. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kjøpesummen for boligen eller tilvalgs-/endringsbestillinger før boligselgeren har stilt sikkerhet, jf. Bustadoppføringslova § 12. Det vil kun bli stilt garanti for opprinnelig kjøpesum som fremkommer i kontrakt mellom utbygger og kjøper 1. Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper, med mindre boligselgeren får disposisjonsretten over sin del av kjøpesummen og eventuelle tilvalgs-/endringsbeløp som en følge av at det stilles garanti iht. Bustadoppføringslova § 47.

Kjøper 2 bærer risiko for eventuelle endringer i offentlige avgifter/gebyrer.

GARANTISTILLELSE:

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser.

Det er stilt garanti etter §12 ved kontraktsinngåelse med kjøper 1. Garantien er pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Kjøper bør sette seg inn i det opprinnelige prospektet og beskrivelsen fra JM Norge AS. Dette er tilgjengelig på JM sine hjemmesider. Prosjektbeskrivelse er vedlagt i prospektet.

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartbeskrivelse.

Eiendomsskatt

Oslo kommune innførte eiendomsskatt i 2016. Skattesatsen er pt. 3 promille av skattegrunnlaget (Ligningsverdi*4*0,8) fratrukket bunnfradrag på 4 millioner kr. Det ble ikke utskrevet eiendomsskatt på seksjonen i 2016.

Oppvarming

Det vil bli levert varmekabler på badet, ellers oppvarming med fjernvarme i radiator.

Energimerking

Energiattest med energimerke

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest, da denne eiedommen er under oppføring

Regulering

Økern Torghall, på tomten nord for prosjektet Løkkehagen er under regulering. Økern området gjennomgår en større transformasjon med bl.a. boligfortetting, og det er en politisk bestilling på at Økern Torg utvikles med 1500 boliger og tilhørendegrønnstruktur. Dagens aktivitet på Økern torg, Økern Torghall, avsluttes i området i 2021.
 
På tomten sør for prosjektet, Spireaveien 8, ligger et næringsbygg over 3 etasjer som i dag rommer arbeidsopplæringsbedriften Spir Oslo, med blant annet et lager-/pakkesenter.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter i følge JM Norge AS innen uke 52 2017.

Eier

Vidar N. Pettersen June N. Pettersen

Oppdragsnummer

64-17-0004

Saksbehandlere

Thomas B. Rasmussen
Eie Nybygg
Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler MNEF
Mob: 48 60 33 66 / E-post: tr@eie.no

Lars Petter Hansrud
Eie Nybygg
Eiendomsmegler MNEF
Mob: 95 20 39 93 / E-post: lph@eie.no

Eiendom

Spireaveien 6E, 0585, Oslo, Etasje: 3

Matrikkel

Gnr: 84 Bnr: 184 i Oslo kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

3

Prisantydning

kr: 6 300 000,-

Totalpris inkl. omkostninger

kr: 6 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
13 470,- (Dokumentavgift
(avgiftsgrunnlag: 539 000,-))
40 000,- (Transportgebyr)
104 289,- (Tilvalg ihht. innredningsavtale)
7 002,- (Likviditetstilskudd)
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
2 325,- (Dokumentavgift for garasjeplass)

174 608,- (Omkostninger totalt)

kr: 6 468 335,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr: 3 501,- pr.mnd.

Offentlig kommunikasjon

Tidsavstander med bil:
Med bil fra Løren tar det ca.
-               2 min til Sinsen
-               2 min til Økern,
-               5 min til Alna Senter,
-               6 min til Oslo S,
-               29 min til Oslo lufthavn.

Inneholder

3.etg:  87 kvm BRA / 82 kvm P-rom
Entre, WC,bad,stue/kjøkken/3 soverom, innvendig bod og 2 balkonger

Entre:
Romslig entre på ca. 6,6 kvm med 3-stavs eikeparkett i matt lakk med eikelister og hvitmalte vegger. Entreen vil bli levert med LED downlights i børstet stål.

BAD 1:
Badet  leveres med matt hvit veggflis og Ermes vintage antracite som gulvflis. I tillegg blir det hvitlakkert benkeplate og vegghengt image-hvitt toalett, hvitt speilskap. Dusjgarnityr med dysjbatteri i krom. I taket blir det levert Downlights med spotter.

BAD 2:
Badet leveres ned forma håndtak, veggflis i matt hvit, matt vegglis og ermes vintage antracite som gulvflis. I tillegg blir det Fjord forma lys eik servantskap på badet. Vegghengt image-hvitt toalett. I taket blir det levert downlights med spotter i børstet stål. 

Kjøkken:
På kjøkkenet vil det bli levert form kritthvite kjøkkenfronter med arc-rustfrie håndtak, branco mate hvit-matte fliser i stående format mellom benk og overskap. Led armatur under overskap og dimmere i tak. Benkeplate i eik block og oppvaskkum i intra horizon. Innebygd rustfri stekeovn, induksjonstopp og rustfri avtrekksvifte. I tillegg blir det levert integrert kombiskap. Det vil også være integrert oppvaskmaskin på kjøkkenet. 3-stavs matt lakkerteik i 13mm på gulv med eikelister.

Stue:
Romslig åpen stue-kjøkkenløsning på ca. 34,9 kvm med fine muligheter for sittegruppe og et stort spisebord.
Det blir eletriske dimmere, vegger blir malt hvite i fargen NCS S 0500-N, glans 7 og det blir 3-stavs matt lakkerteik i 13mm på gulvet med eikelister.
Innvendige dører i modellen easy - hvit.

Soverom:
Alle tre soverom på forhåndsvis ca. 11,8kvm, 10,2 kvm og 6,8 kvm vil ha slagsdørsgarderobe med stang i arkitekt hvit med T-grep rustfrie håndtak. Hvitmalte vegger og easy dører i slett hvit samt. 3-stavs eikeparkett i malt lakk 13mm på gulvet.
Det store soverommet i leiligheten, kan gjøres om til en mulig hybel ved å sette opp en lettvegg i felles entre og sette opp et hybelkjøkken der boden er tegnet opp.
Det er i tillegg lagt opp vann og avløp i boden på det største soverommet.

Innvendig bod:
Boden blir levert med skyvedørsfronter i Vistra Plain i hvit med slett folie/matt sølv. Sikringsskap med egen kurs dersom man vil bruke soverommet fra entreen på 10,2 kvm med bad på 2,5 kvm og bod på 3,0 kvm som en hybel. Det vil også være 2 stikkontakter for evt. et hybelkjøkken. Det vil også bli tilrettelagt kaldt/varmt vann og avløp.

Balkonger:
Romslig balkong på ca.12,9 kvm med utgang fra stuen og en på ca. 2,7 kvm med utgang fra soverom.

Felles for leiligheten: Innvendige dører i slett hvit, hele leiligheten males i hvit  NCS S 0500-N, glans 7, 3- stavs parkett i matt lakk med eikelister.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter kr: 3 501,- pr.mnd.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

kr: 6 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
13 470,- (Dokumentavgift
(avgiftsgrunnlag: 539 000,-))
40 000,- (Transportgebyr)
104 289,- (Tilvalg ihht. innredningsavtale)
7 002,- (Likviditetstilskudd)
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
2 325,- (Dokumentavgift for garasjeplass)

174 608,- (Omkostninger totalt)

kr: 6 468 335,50,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at  ransaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Markedspakke (Kr.5 500)
Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 500 000,-) (Kr.54 000)
Totalt kr:  (Kr.65 000)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Avdeling

Gabrielsen & Rasmussen AS
Eie Nybygg
Org. nr:999308333
Lørenveien 41 D
0585 Oslo
Tlf: 40 00 48 76, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder | Partner | Eiendomsmegler MNEF Thomas B. Rasmussen
Telefon: 40 00 48 76
Mobil: 48 60 33 66
E-post: tr@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 18.09 klokken 09:30

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig