Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Thor Olsens gate 10 A, 0177 Oslo Vis på kart

Prisantydning
5 500 000

Lekker og gjennomført romslig 2(3)- roms selveier, nordvestvendt balkong mot bakgård, god takhøyde og klassisk stukkatur, hyggelig peis, kan gjøres om til 3-roms, sentral og attraktiv beliggenhet

Prisantydning

5 500 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 667 900

P-rom

75 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 24.09 fra 13:00 til 14:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Thor Olsens gate 10 A, 0177 Oslo

Prisantydning

5 500 000

Fellesgjeld

17 426

Omkostninger

150 470

Fellesutgifter

3 261

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

9

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

75 / 76 / 84 kvm

Byggeår

1880

Tomt

Eiet tomt 540 M2

Oppdragsnummer

60-17-0030

Visninger på eie.no

72

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 5 500 000
Fellesgjeld 17 426
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 517 426,-) 137 920
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
   
Totalt 5 667 900

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

En meget lekker og sjarmerende 2(3)-roms leilighet sentralt beliggende på Fredensborg.
Leiligheten har god takhøyde, flotte rosetter og stukkaturer, store vinduer som gir et godt naturlig lys alle årstider, doble fløydører og hyggelig peisovn i stuen.

Peisovnen i stuen gir både hygge og god varme på kjølige høstkvelder. Boligen har også et stort soverom med god plass til dobbeltseng med nattbord på hver side og garderobe.

Kjøkkenet er utbygget slik at det er ekstra romslig med mye skapplass og en stor spiseplass. Her er det også utgang til en hyggelig og usjenert balkong, som ligger vendt ut mot den fine bakgården til sameiet.
Selger benytter kjøkkenbenk / sittegruppe som gjesteseng og dette fungerer derfor også som gjesterom ved behov. Det er montert rullgardiner både på verandadør og vindu på kjøkken.

Beliggenhet

Denne selveierleiligheten har en meget sentral beliggenhet på Fredensborg, rett ved Oslo sentrum.
Dette er en perfekt bolig for de som ønsker å bo sentralt med gåavstand til alt, men samtidig verdsetter stille og rolige omgivelser.
I nærområdet finnes et mangfold av forretninger og servicetilbud, offentlig kommunikasjon, bysykkelparkering i Fredensborgveien, kaféer, teater, kunst- og kulturopplevelser. Det er gangavstand til bl.a Karl Johan og sentrumskjernen, Oslo S, Nationaltheateret, Bislett, St. Hanshaugen, Majorstua og Grünerløkka.
Det er også få minutter å gå til Vulkan med Mathall, kaféer og uteservering. I tillegg Alexander Kiellands plass og Youngstorget med en rekke populære spisesteder og utesteder.  Kun en kort spasertur unna finner du hyggelige Torggata og St. Olavs plass, som de siste årene har utviklet seg mye. Her finner du også flere hyggelige spisesteder, kaféer og barer.
Det er flere grønne parker og hyggelige turmuligheter i nærheten, bl. a. på St. Hanshaugen, i Slottsparken eller langs idylliske Akerselven.

Det er god offentlig kommunikasjon i nærområdet. Kommunikasjonsknutepunktet Nationaltheatret stasjon, med stopp for Flytoget, ligger en kort spasertur fra leiligheten. T-Banestasjonen Stortinget ligger også i kort gange fra boligen. Buss nr. 21, 33, 34, 37 og 51 går i umiddelbar nærhet, med hyppige avganger. Trikken, med stoppested i Grensen og Tinghuset, ligger også like ved. Kollektivtrafikken tar en til alle byens hjørner som Grünerløkka, Torshov, Sagene, Nydalen, Majorstuen, Frogner og Aker brygge. Studenter kommer seg raskt og enkelt frem til Universitetet i Oslo, BI, Blindern, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen m.m. gjennom kollektivtilbudet. Høyskolen i Oslo ligger kun få minutters gange unna boligen.

Standard

Meget pen og oppgradert leilighet med god standard. Store deler av leiligheten ble pusset opp i 2015. Blant annet ble kjøkkenet utvidet ved at et soverom ble innlemmet i dette. Dette kan tilbakestilles, om ønskelig. Det ble satt inn ny Kvik kjøkkeninnredning med nye hvitevarer, el-anlegg på kjøkken ble oppgradert, vegger og himlinger i alle rom unntatt bad ble malt. Nye armaturer m.m. på bad. I tillegg ble gulvene slipt og oljet.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er også muligheter for garasjeleie i nærområdet.

Areal

Primærrom: 75 kvm, Bruksareal: 76 kvm, Bruttoareal: 84 kvm

Primærrom

Primærrom: 75 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 76 kvm

Boder

1 kjellerbod, ca. 3,5 m² gulvareal. 1 loftsbod, ca. 3,5 m² med ca 8 m² gulvareal inn til gesims. I tillegg er det 1 innvendig bod på ca. 1 kvm.

Tomt

Eiet tomt, 540,4 m². Pent opparbeidet bakgård med betongheller, treplatting, sykkelparkering, trær, m.m.

Felleskostnad inkluderer

Internett, trappevask, kommunale avgifter, strøm fellesarealer, forretningsførsel, felles byggforsikring.

Spesifikasjon av fellesgjeld

DNB01-12127522888
Annuitetslån
Restsaldo 06.09.17: kr. 227.728,-
Restløpetid: 6 år og 3 mnd
Antall terminer per år: 12
Flytende rente
Rente per 06.09.17: 4,05%

Sameiet skal i gang med oppussing av oppganger, andel gjeld vil i den forbindelse øke noe, ca kr 20 000 for denne sekjsonen. Felleskostnader vil ikke endres som en følge av dette.

Forretningsfører

HBRI AS

Byggeår

1880

Byggemåte

Klassisk bygård fra slutten av 1800-tallet, oppført i mur og trekonstruksjoner over fire etasjer samt kjeller og loft. Sameiet består av i alt 16 seksjoner.

Diverse

Kabel-tv avtale tegnes etter eget ønske med Get.
De gamle wc'ene i oppgangen, en halv etasje opp, benyttes i dag som vaskerom. Denne deles med nabo i samme etg, hvor beboerne har plass til hver sin vaskemaskin. Her er også varmtvannstanken og noe plass til øvrig oppbevaring.
Sameiet har gode tørkeloft som flere sameier benytter seg av, inkl selger.
Sameiet skal i gang med oppussing av oppganger, andel gjeld vil i den forbindelse øke noe, ca kr 20 000 for denne sekjsonen. Felleskostnader vil ikke endres som en følge av dette.
Oppgangene vil pusses opp med marokkanske fliser på trapperepos, ny vinyl og et oppfriskende malingsstrøk i vinduskarmer og trapp. I tillegg vil det bli satt opp nye postkasser.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:
Som primærbolig Kr. 1 151 041,-
Som sekundærbolig Kr. 3 222 916,-

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til: kr. 0,-

Oppvarming

Hyggelig vedovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring med polisenummer

W.R.BERKLEY INS.NORWAY NU
Polisenummer: 202178.1.

Takst

Takstmann: Rune Mannsåker
Takstdato: 08.09.17

Ferdigattest

Det foreligger expedisjonsdokument.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Det skal bygges nye leiligheter på naboeiendommen Fredensborgveien 24.
Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Vei/vann/kloakk

Offentlig.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Dette følger leiligheten ved salg:
Vaskemaskin, alle hvitevarer, lampe over frittstående kjøkkenbenk, lampe i tak på soverom, barkrakker på kjøkken, skjenk på kjøkken (som er skrudd fast), grønn boks på kjøkkenvegg (skrudd fast) og hyllesystem (frittstående) på loft.

Dette følger ikke leiligheten ved salg:
Bokhyller, barskap, TV'er samt TV-feste på kjøkken, lampe i stue.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Siren Ellefsrød Skallist

Oppdragsnummer

60-17-0030

Saksbehandlere

Eilen Skarnes
Eie Vinderen
Megler / Partner
Mob: 9383 3030 / E-post: eska@eie.no

Eiendom

Thor Olsens gate 10 A, 0177, Oslo, Etasje: 3.

Matrikkel

Gnr. 208 Bnr. 697 Snr. 9 Orgnr. 976254791 i Oslo kommune

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

1

Prisantydning

5 500 000,-

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 17 426,- pr. 01.09.17
Andel fellesformue: kr. 0,- pr. 01.09.17

Totalpris inkl. omkostninger

5 500 000,- (Prisantydning)
17 426,- (Andel av fellesgjeld)

5 517 426,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 517 426,-))
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper)

150 469,50 (Omkostninger totalt)

5 667 895,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Totale felleskostnader per d. d kr. 3 261,- per mnd.

Herav:
Felleskostnader kr. 2 780,-
Trappevask kr. 232,-
Internett kr. 249,-

Kommunale avgifter

Inkl. i fellesutgiftene.

Inneholder

Leiligheten fremstår meget lys og romslig. Med beliggenhet i 3. etasje, god takhøyde og store sydvendte vinduer, kommer det godt med sollys inn i leiligheten.

Dette  var opprinnelig en 3- roms leilighet med 2 soverom. Dette kan enkelt gjøres om ved å sette opp en vegg mellom kjøkkenøy og spiseplass. Se alternativ planskisse.
Selger benytter kjøkkenbenk / sittegruppe som gjesteseng og dette fungerer derfor også som gjesterom slik det er i dag.

Entré/gang, bod, stor og lys stue med peisovn, separat kjøkken med en stor og hyggelig spiseplass og utgang til nordvestvendt balkong, romslig soverom med plass til stor seng og garderobe samt flislagt bad med dusjhjørne.

Kjøkken

Lekkert kjøkken fra 2015 med hvit høyglanset innredning fra Kvik. Kompositt benkeplater med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Keramiske fliser over kjøkkenbenk. Belysning og stikkontakter under overskap. Integrert stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Ventilator med flexikanal til yttervegg.
Frittstående øy med skuffer og skap.
I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

Bad med wc, hvitt glatt baderomsskap med benkeplate og servant, speil, overlys, taklys, veggmontert dusj i nisje med to vendbare buete dører. Pvc-sluk med antatt underliggende membran.
Nye armaturer, ny servant/nytt servantskap, silikon langs gulv, m.m. i 2015.

Vegger

Malt på plater, panel/brystningspanel og mur. Felt over brystning i gang med original teglstein.
Felt med glassbyggerstein i veggfelt til bad.

Gulv

Slipte og oljete originale gulvbord. Gulver slipte og oljete med hardvoks i 2015.

Himling

Malt rabitzpuss med stukkaturer og gipsrosetter i stue og soverom. Malt panel i gang og på kjøkken.

Fordeling felleskostnader

Totale felleskostnader per d. d kr. 3 261,- per mnd.

Herav:
Felleskostnader kr. 2 780,-
Trappevask kr. 232,-
Internett kr. 249,-

Faste løpende kostnader

Strøm og innboforsikring.

Sameie

Sameiet Thor Olsensgate 10, org. nr. 976.751.183

Styregodkjenning

Det kreves ikke styregodkjenning, men ny eier skal registreres hos styret.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

5 500 000,- (Prisantydning)
17 426,- (Andel av fellesgjeld)

5 517 426,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 517 426,-))
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper)

150 469,50 (Omkostninger totalt)

5 667 895,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Tilrettelegging (Kr.6 000)
Visningshonorar (Kr.2 000)
Grunnpakke eierseksjon (Kr.6 400)
Markedspakke 1 (Kr.13 750)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 517 426,-) (Kr.55 174,26)
Oppgjørshonorar (Kr.6 900)
Totalt kr. (Kr.90 224,26)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist.

For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning.

Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

LDW AS
Eie Vinderen
Org. nr:913752260
Borgenveien 66
0319 Oslo
Tlf: 90 70 70 70, Fax: 22 52 01 10

Ansvarlig megler

Megler / Partner Eilen Skarnes
Mobil: 9383 3030
E-post: eska@eie.no

Informasjon

Før du legger inn bud på eiendommen, oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 19.09 klokken 14:37

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig