Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Trondheimsveien 155, 0570 Oslo Vis på kart

Prisantydning
3 100 000

Flott 2-roms selveier på populære Rosenhoff - Vender inn mot stille og rolig bakgård. Nytt kjøkken fra 2016. Varmtvann & fyring inkl.

Prisantydning

3 100 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 233 640

P-rom

43 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Trondheimsveien 155, 0570 Oslo

Prisantydning

3 100 000

Fellesgjeld

44 000

Fellesformue

52 444

Omkostninger

89 640

Fellesutgifter

2 503

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

9

Etasje

2

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

43 / 44 / 49 kvm

Byggeår

1936

Tomt

Eiet tomt 1922 M2

Oppdragsnummer

74-17-0234

Visninger på eie.no

282

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 100 000
Fellesgjeld 44 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 76 100
Eierskiftegebyr kjøper 5 990
   
Totalt 3 233 640

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Eiendomsmegler & Partner Siamak Ebrahimi v/Eie Sinsen har gleden av å presentere Trondheimsveien 155 som er en flott og arealeffektiv 2-roms selveier på populære Rosenhoff med fantastiske Torshovdalen som nærmeste nabo. Her bor du særdeles sentralt med bare 100 meter til nærmeste daglivare (KIWI) og buss- og trikkeholdeplass (Rosenhoff), samtidig som en bor i stille og rolige omgivelser.

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og vender inn mot bakgården. Boligen består av praktisk entré/gang med lysmalte vegg- og takflater, samt flislagt gulv. Entréen har også tilgang til praktisk kott med ytterligere oppbevaringsmuligheter. Stuen med åpen kjøkkenløsning med god plass til sofa/spisegruppe med tilhørende møblement. Store vindusflater slipper inn rikelig med naturlig lys inn i rommet. Moderne og nytt kjøkken fra 2016 med kjøkkenøy som gir ekstra godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med lekre og tidsriktige fliser over benk, samt integrert oppvaskmaskin, kjøleskap med frys, komfyr med pyrolose og induksjonstopp. Opplegg til vaskemaskin på kjøkken. Soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende skyvedørsgarderobe som medfølger. Baderommet er pent flislagt med servant, toalett og dusj. Sist pusset opp i 2005.

Utover dette disponerer boligen egen bod i kjeller på 3 kvm, samt tilgang til fellesvaskeri.

Leiligheten ble i sin helhet pusset opp i 2016 med sparklede og nymalte vegg- og takflater i stue, kjøkken og soverom. Det ble også i den forbindelse lagt nytt gulv i stue, kjøkken og soverom med nye lister. Alle vinduer ble skiftet i 2015 i regi av borettslaget. Det elekstriske i leiligheten ble også oppgradert i 2016. Her kan du med andre ord flytte rett inn!

Velkommen til visning!
 • 2-roms selveier vender inn mot bakgården
 • Bo supersentralt, men tilbaketrukket under trygge omgivelser
 • Flytt rett inn - god standard - nyoppussede overflater
 • Nytt og moderne kjøkken fra 2016 med integrerte hvitevarer
 • Opplegg til vaskemaskin på kjøkkenet
 • Lave fellesutgifter - kr. 2.503,- per måned
 • Varmtvann og fyring inkludert i fellesutgiftene
 • Kjellerbod
 • Fellesvaskeri
 • Mulighet for leie av P-plass etter venteliste
 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt plassert på Rosenhoff. Fra adressen har du tilgang til alt av servicetilbud som bl.a nærbutikker, cafeer, restauranter, og treningssentre i nærområdet. Storo storsenter er nærmeste senter.

  Kort vei (ca. 100 m) til offentlig kommunikasjon som buss og trikk på Rosenhoff holdeplass i Trondheimsveien, samt kort vei til T-bane på Sinsen og Carl Berner, som er tilknyttet den nye T-baneringen som gir kort reisevei til Oslo sentrum. 31-bussen går for øvrig 24 timer i døgnet til / fra byen. Ta bussen opp til Årvoll - her ligger Grefsenkollen Alpinsenter og inngangsportalen til friluftsparadiset Lillomarka. Flybussen går også fra Rosenhoff holdeplass to ganger i timen.

  Flott opparbeidet bakgård med gode muligheter for grilling og sosiale aktiviteter med hyggelige naboer. Flere andre rekreasjonsområder som for eksempel Torshovdalen ligger kun tre minutters gange fra leiligheten, mens Torshovparken, Sofienbergparken og Botanisk Hage også ligger kun en liten gåtur unna.

  Grünerløkka og Torshov med sitt pulserende byliv er innen ca. et kvarters gange. Her har du et meget godt utvalg av cafeer, butikker, spisesteder og mye annet. For de treningsglade finnes det både Fresh Fitness, Bare Trening og S.A.T.S Elixia innen gangavstand fra leiligheten.

  Standard

  For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport.

  Parkering

  Sameiet har 19 parkeringsplasser som leies ut etter ansiennitet. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon. For øvrig, parkering i gate etter gjeldende bestemmelser.

  Areal

  Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 44 kvm, Bruttoareal: 49 kvm

  Primærrom

  Primærrom: 43 kvm

  Bruksareal

  Bruksareal: 44 kvm

  Boder

  Egen bod i kjeller på 3 kvm.

  Tomt

  Eiet tomt, 1922 m²
  Som tilhører sameiet. Pent opparbeidet felles bakgård med felles sittegrupper.

  Felleskostnad inkluderer

  Varmtvann, fyring, kabel-TV og bredbånd fra GET, trappevask, bygningsforsikring, kommunale avgifter, felles vedlikehold, forretningsførsel m.m.

  Spesifikasjon av fellesgjeld

  Lånenummer: 12131003739 DNB Bank ASA
  Type lån: Serielån
  Restsaldo per 10.07.2017: kr. 3.193.750,-
  Antall terminer per år: 4
  Type rente: Flytende
  Rente per 10.07.2017: 3,65 %
  Antall terminer til innfrielse: 73
  Andel av saldo: kr. 44.000,-
  Første termin/første avdrag: 01.12.2015

  Forretningsfører

  OBF.

  Byggeår

  1936

  Byggemåte

  Informasjon om byggemåte kan sees i tilstandsrapport utført av: Verditek AS.

  Bebyggelse

  Område bestående hovedsakelig av nærings- og lavblokkbebyggelse.

  Diverse

  På det siste årsmøtet ble det tatt opp spørsmål om etablering av balkonger i sameiet. Følgende skal opp til avgjørelse høsten 2017 eller våren 2018.

  Les mer om boligen
  Megler

  Megler

  Detaljer

  Flere detaljer

  Adkomst

  Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

  Ligningsverdi

  Likningsverdi for 2016:
  Primærbolig Kr. 762 890,-. Dette ifølge selgers selvangivelse.

  Eiendomsskatt

  Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

  Oppvarming

  Boligen varmes via radiotorer som er koblet til felles sentralvarmeanlegg. Varmtvann fra felles bereder. Oppvarming og varmtvann er inkludert i månedlige fellesutgifter

  Energimerking

  Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter F

  Forsikring med polisenummer

  Gjensidige forsikring ASA Polisenummer: 82869859

  Takst

  Takstmann: Verditek AS
  Takstdato: 11.07.17

  Ferdigattest

  Det foreligger ferdigattest for den aktuelle eiendommen, datert 1936.

  Regulering

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Vei/vann/kloakk

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Oslo kommune.

  Forpliktelser, rettigheter og servitutter

  Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
  Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

  Utleie

  Tillatt. Hver sameier har full disposisjonsrett over sin seksjon med tilhørende plikter og rettigheter. Herunder rett til utleie. Utleie må alltid meddeles styret.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

  Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

  Annet

  Løsøre og tilbehør:
  - Vaskemaskin på kjøkken medfølger ikke.
  - Taklampe og vegglampe på soverom medfølger ikke.

  Overtagelse

  Overtagelse etter avtale med selger.

  Eier

  Øyvind Holter-Nilsen Bjørn Ivar Holter-Nilsen

  Oppdragsnummer

  74-17-0234

  Saksbehandlere

  Siamak Ebrahimi
  Eie Torshov
  Eiendomsmegler MNEF / Partner
  Mob: 91 72 47 25 / E-post: se@eie.no

  Eie Torshov
  /

  Eiendom

  Trondheimsveien 155, 0570, Oslo, Etasje: 2

  Matrikkel

  Gnr.83 Bnr.157 Snr.9 Orgnr.983520138 i Oslo kommune

  Eierform

  Eierseksjon

  Antall soverom

  1

  Prisantydning

  3 100 000

  Andel f.gjeld/Formue

  Andel fellesgjeld: kr. 44 000,- pr. 31.12.16
  Andel fellesformue: kr. 52 444,- pr. 31.12.16

  Totalpris inkl. omkostninger

  3 100 000,- (Prisantydning) 44 000,- (Andel av fellesgjeld) 3 144 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 100,- (Dokumentavgift) 5 990,- (Eierskiftegebyr kjøper) 89 639,50 (Omkostninger totalt) 3 233 639,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnad

  Kr.2 503,- pr.mnd. Varmtvann, fyring, kabel-TV og bredbånd fra GET, trappevask, bygningsforsikring, kommunale avgifter, felles vedlikehold, forretningsførsel m.m.

  Inneholder

  Entré/gang, bad, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

  Fordeling felleskostnader

  Fellesutgifter: kr 2 503,- pr.mnd.
  Herav:
  Driftsutgifter: kr. 1.621,-
  Renter og avdrag på fellesgjeld: kr. 329,-
  Trappevasktillegg: kr. 81,-
  Kabel-TV og brebånd: kr. 412,-
  Andel fellesvaskeri: kr. 60

  Faste løpende kostnader

  Typiske tillegg vil være strøm og innboforsikring.
  Selger opplyser om strømforbruk på 2358 kWh i 2016.

  Sameie

  Sameie: Sameiet Trondheimsveien 153-161, Orgnr: 983520138

  Styregodkjenning

  Kun eierskiftemelding til orientering. Dette sendes inn av eiendomsmegler.

  Tekniske installasjoner:

  TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

  Dyrehold

  Tillatt.

  Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

  3 100 000,- (Prisantydning) 44 000,- (Andel av fellesgjeld) 3 144 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 100,- (Dokumentavgift) 5 990,- (Eierskiftegebyr kjøper) 89 639,50 (Omkostninger totalt) 3 233 639,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser

  Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
  Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

  Vederlaget

  Følgende er avtalt om meglers vederlag:
  Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 144 000,-) (Kr.38 750)
  Tilstandsrapport (Kr.5 400)
  Foto, tilstandsrapport og plantegning (Kr.9 900)
  Markedspakke Premium inkl. Blink (Kr.14 000)
  Visningshonorar per stk. Visninger utover 2 stk + privatvisninger inkl. (Kr.1 800)
  Tilrettelegging (Kr.12 900)
  Grunn og forsikringshonorar (Kr.1 590)
  Grunnpakke eierseksjon (Kr.5 950)
  Oppgjørshonorar (Kr.5 500)
  Totalt kr. (Kr.95 790)

  Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

  Internett

  www.eie.no

  Budgivning

  Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

  Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

  Solgt "som den er"

  Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
  Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

  Avdeling

  Torshov Eiendomsmegling AS
  Eie Torshov
  Org. nr:982409101
  Vogts gate 44
  0474 Oslo
  Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler MNEF / Partner Siamak Ebrahimi
  Mobil: 91 72 47 25
  E-post: se@eie.no

  Informasjon

  Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

  Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 12.09 klokken 16:20

  Se flere detaljer
  Dokumentasjon

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.  Slik går du frem

  Budgivning

  Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

  Les mer

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.  EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

  Verdivurdering
  Selge bolig?

  Bestill uforpliktende verdivurdering

  Bestill en verdivurdering av din bolig