Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Trondheimsveien 165, 0570 Oslo Vis på kart

Prisantydning
3 190 000

Rosenhoff/Sinsen: Lekker 2-roms hjørneleilighet med sydvendt balkong - Bad fra 2004 - Nytt kjøkken fra 2015- "Alt" inkl. i fellesutgifter - V.v & fyring inkl.

Prisantydning

3 190 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 424 100

P-rom

50 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Trondheimsveien 165, 0570 Oslo

Prisantydning

3 190 000

Fellesgjeld

229 145

Fellesformue

33 563

Omkostninger

4 960

Fellesutgifter

3 979

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

2

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

50 / 52 / 60 kvm

Byggeår

1936

Tomt

Eiet tomt 1894 M2

Oppdragsnummer

74-17-0166

Visninger på eie.no

281

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 190 000
Fellesgjeld 229 145
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
   
Totalt 3 424 100

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Delikat og romslig andelsleilighet beliggende sentralt til på Sinsen med "alt" innen gangavstand. Her har man Torshovdalen som en av sine nærmeste naboer.

Leiligheten har en god og romslig planløsning, og fremstår lys og luftig med gjennomgående god standard. Klassiske detaljer som store vindusflater med brede vinduskarmer skaper et flott uttrykk.

Boligen har blitt løpende vedlikeholdt gjennom årene og fremstår stilfull og attraktiv med en arealeffektiv og god planløsning. Den består av en lys og innbydende entré med plass til å henge fra seg. Videre tilgang til bod/walk-in-closet på 2 kvm, med ytterligere gode oppbevaringsmuligheter. Moderne og tidsriktig Ikea kjøkkeninnredning fra 2015 med integrerte hvitevarer. Stue med plass til sofa, spisegruppe og TV-løsning. Utgang til sydvendt balkong på 3,3 kvadratmeter med gode solforhold. Badet er innredet med smakfulle flisvalg og moderne innredning som gir et harmonisk og helhetlig inntrykk. Baderommet gjennomgikk en total våtromsrehabilitering i 2004 i regi av borettslaget. Boligens soverom er av god størrelse, med plass til dobbeltseng og tilhørende skyvedørsgarderobe. Rommet vender mot Bjørn Stallares vei.

Det er gjennomgående tidsriktig stil for alle rom med overflater i moderne farger, en lekker leilighet hvor alt er tilrettelagt og klart for nye eiere. Perfekt for de med et ønske om å bo sentralt med tilgang til et godt kollektivtilbud, samt grønne parkområder. Velkommen på visning!

Flytt rett inn!
Meget sentral beliggenhet med Rosenhoff trikkestopp rett utenfor leiligheten
Torshovdalen med gode rekreasjonsmuligheter 100 meter fra boligen
"Alt" inkl. i fellesutgifter
Utgang til sydvendt balkong på 3,3 kvadratmeter
Dørcalling med åpner
Bad rehabilitert i regi av borettslaget i 2004
Varmekabler i badegulv
"Walk-in-closet"
Vinduer med 2-lags isolerglass fra 2013
Mulighet for leie av parkeringsplass à 500 per måned
Varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene
Ingen forkjøpsrett
Ingen dokumentavgift - lave kjøpsomkostninger
Fellesvaskeri
2 felles sykkelboder i borettslaget

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt og attraktivt til på Sinsen. Fra adressen har du tilgang til alt av servicetilbud som bl.a nærbutikker, cafeer, restauranter, grøntarealer og treningssentre i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon:
Boligen ligger rett ved Rosenhoff trikkestopp, hvor det går flere busser, trikknr. 17 og flybussen. T-bane på Sinsen som er tilknyttet den nye T-baneringen som gir kort reisevei til Oslo sentrum, HiOA, UiO og BI Nydalen. 31 bussen går for øvrig 24 timer i døgnet til / fra byen. Ta bussen opp til Årvoll - her ligger Grefsenkollen Alpinsenter og inngangsportalen til frilufts paradiset Lillomarka. Flybussen går også fra Trondheimsveien (Rosenhoff) to ganger i timen.

Rekreasjonsmuligheter:
Hyggelige utearealer i borettslaget med gode solforhold og mulighet for sosiale aktiviteter med gode naboer. Meget gode rekreasjonsmuligheter i Torshovdalen "rett utenfor leiligheten". Her kan du nyte mange fine sommerdager! Flere andre rekreasjonsområder som Torshovparken, Sofienbergparken og Botanisk Hage ligger kun en liten gåtur unna.

Servicetilbud:
KIWI dagligvare rett utenfor døren. Grünerløkka og Torshov med sitt pulserende byliv er innen gangavstand. Her har du et meget godt utvalg av cafeer, butikker, spisesteder og mye annet. For de treningsglade finnes det både Fresh Fitness, Bare Trening og SATS Elixia i nærområdet. Carl Berners Plass og Grünerløkka er bare en kort spasertur unna. Det er også kort gangavstand til Storo Storsenter med en rekke butikker, dagligvare, vinmonopol, bank, apotek, frisør etc. I 2017/2018 vil SF Kino åpne landets største og mest moderne Kino på Storo med 11 saler og nesten 2000 seter!

Vekstområdet:
Området opplever for tiden et oppsving i utvikling og det satses mye i nærområdet blant annet; nye boligprosjekter på Økern / Løren, oppgradering av ringveien samt ny T-bane stopp på Løren. Sinsen blir mer sentrum. Med andre ord så er ikke et kjøp av leilighet i dette området bare et hjem, men også en investering økonomisk.

Standard

Leiligheten har følgende standard::
Vegger: malte flater og keramiske fliser.
Himling: Glatte, malte flater og innfelte lyspunkter/downlights.
Gulvflater: laminat (lagt i 2015), keramiske fliser og tekstilbelegg/teppe.

Entré:
Lys og innbydende entré med plass til å henge fra seg. Videre tilgang til bod/walk-in-closet på 2 kvm, med ytterligere gode oppbevaringsmuligheter.

Kjøkken:
Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning fra 2015, med god benke- og lagringsplass. Kjøkkeninnredningen er utført med laminat benkeplate samt nedfelt kum av rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri. Vegghengte overskap med glatte skapfronter. Det er installert ventilator/kjøkkenhette over komfyr/platetoppen. Integrerte hvitevarer som: platetopp, stekeovn, kjøleskap og fryser. Smart barløsning på kjøkkenet for hyggelig frokostøyeblikk. 

Stuen:
Lys og romslig stue med plass til både spisebord, salong og tv-løsning. God takhøyde og generøse vindusflater som slipper inn behagelig og naturlig lys. Utgang til sydvendt balkong på 3,3 kvadratmeter med gode solforhold. Balkonggulv er belagt med trelemmer. Balkongen er fra 2013 (montert i regi av borettslaget).

Bad:
Meget pent bad, flislagt i tidløs stil med downlights og varmekabler i gulvet. Baderommet er innredet med veggmontert toalett, speil, lysarmatur, servant med underskap og ettgreps blandebatteri, skjermet dusjhjørne av herdet glass, dusjbatteri og dusjutstyr samt at det er installert opplegg for vaskemaskin. Baderommet gjennomgikk en total våtromsrehabilitering i 2004 i regi av borettslaget.

Soverom:
Romslig soverom holdt i lys og trivelig farge som står i stil med resten av leiligheten. Det er plass for dobbeltseng og medfølgende skyvedørsgarderobe. Rommet vender mot Bjørn Stallares vei.

Parkering

Mulighet for leie av parkeringsplass for beboere i borettslaget. Pris: 500 kr. per mnd. Borettslaget har 6 parkeringsplasser. Disse fordeles etter loddtrekning. Ved frafall blir ledige p-plasser gitt til nestemann på ventelisten. Henvendelse sendes til styret@borettslaget.no. Ellers parkering i offentlig gate etter gjeldende regler.

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 60 kvm

Primærrom

Entré, bad, kjøkken, soverom, stue.

Bruksareal

Bruksareal: 52 kvm

Tomt

Eiet tomt, 1894 m²
Uteområdet er opparbeidet med asfaltert adkomst, prydbusker, plenarealer og sitteplasser. Ny beplanting i blomsterbed mot bakgård.

Felleskostnad inkluderer

Varmtvann og fyring, bredbånd og kabel-TV, trappevask, kommunale avgifter, felles strøm, nedbetaling av andel fellesgjeld mv.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Lånesummer: 114490139 Husbanken
Type: A
Antall terminer per år: 4
Rente: 1,51% (per 24.05.2017)
Restsaldo: 4.325.342,-
Andel: 79.183,-
Siste termin: 20.09.2031

Lånenummer: 12123821821 DNB Boligkreditt AS
Type: A
Antall terminer per år: 12
Rente: 2,95% (per 24.05.2017)
Restsaldo: 7.691.924,-
Andel: 149.962,-
Siste termin: 10.08.2042

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsfond. Borettslaget har imidlertid lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Forkjøpsrett

Ingen forkjøpsrett.

Borettslag

Borettslag: Borettslaget Trondheimsveien 165-173
- Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.borettslaget.no/
- Borettslaget består av 65 andelsleiligheter i én blokk. I tillegg eier borettslaget to næringslokaler som de får leieinntekter fra.
- Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med Bygårdsservice AS.
- Fellesvaskeri i nr. 171.
- 2 felles sykkelboder.

Byggeår

1936

Byggemåte

Boligblokk oppført i betong- og mur konstruksjoner. Fasader er forblendet med teglstein. Felles oppgang med trapper i betong, belagt med terrazzobelegg. Bygningen er fundamentert med betong, trolig til faste masser. Støpt grunnmur. Flat takkonstruksjon. Antas å være tekket med takpapp/folie. Tak ble ikke besiktiget under befaringen.
Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul liste fra Byantikvaren i Oslo).

Bebyggelse

Bebyggelsen på Sinsen består i all hovedsak av lavblokkbebyggelse i teglstein fra rundt 1940- tallet. Da man bygget området var et av hovedmålene å få luft mellom blokkene og sollys inn i leilighetene.

Diverse

Borettslaget har god vedlikeholds historikk:
2016: Tilknyttet fjernvarme.
2015: Oppussing vaskerom. Ny grill.
2014: Nøkkelsylindere ble utskiftet. Ny vaskemaskin og nye sykkelstativ til sykkelboden.
2013: Utskiftning av resterende vinduer i borettslaget. Nødvendig vedlikehold av mur mot Trondheimsveien.
2012: Oppussing av fasade mot bakgård med oppføring av nye balkonger. Asfaltering av innkjørsel.
2011: Nødvendig vedlikehold.
2010: Befaringer i forbindelse med planlagt oppussing.
Nye nummerskilt ved oppganger mot bakgård.
2009: Utbedret trapper v/ utgangsdør mot bakgård.
Garantibefaring med utbedring av bad.
Nye benker i bakgården.
2008: Nye beslag på avtrekkspiper på taket.
Oppussing vaskeri og styrerom.
2007: Oppussing av alle oppgangene, nye branndører til bodene, nye postkasser og ny belysning inne.
2006: Nye brannslokningsapparater delt ut til beboere.
2005: Nytt calling anlegg.
2005 Oppgradering av fyrrommet: Utskiftning av 2 pumper, ekspansjonstanker og oljebrenner.
2005: Nye søppelhus.
2004: Rehabilitering av våtrom ferdig.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Enkel adkomst fra Trondheimsveien. Kun 1 minutt unna ligger både Rosenhoff og Sinsen trikke-/busstopp med hyppige avganger. 31 bussen går for øvrig 24 timer i døgnet til / fra byen fra Rosenhoff og Sinsen busstopp. Det vil bli skiltet med EIE-skilt ved fellesvisninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:
Som primærbolig Kr. 854 588,-
Dette i henhold til opplysninger gitt av eier.

Eiendomsskatt

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Oppvarming

Oppvarming av boligen ved sentralt fyringsanlegg med radiatorer. Borettslaget er tilknyttet fjernvarmeanlegg. Det er installert varmekabler på baderommet.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

Gjensidige Forsikring AS Polisenummer: 82869872

Takst

Takstmann: Maik Kunde
Takstdato: 30.05.17

Ferdigattest

Følgende ferdigattester foreligger;
Trondheimsveien 165-173 - Våningshus - Ferdigattest - 1939.
Trondheimsveien 165-173 - Rehab bad - Ferdigattest - 2004.
Trondheimsveien 165-173 - Nye og utvidelse eksisterende balkonger - Ferdigattest - 2013.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Offentlig tilknyttet vann og kloakk. Veien til eiendommen er offentlig. Fra eiendommen går det privat stikkledning som er koblet til den offentlige hovedledningen. Kostnaden til eventuelt vedlikehold eller reparasjon av stikkledning og vannrør, inkludert grøft, bekostes av borettslaget.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

På eiendommen er det tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkludert reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene følger eiendommen ved salg og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter i grunn:

1936/3070-1/105  Best. om vann/kloakkledn.
10.03.1936
 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

1958/4338-1/105  Skjønn
22.04.1958
Gjelder denne registerenheten med flere

1935/901297-1/105  Registrering av grunn
06.12.1935
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr: 0301 Gnr: 83 Bnr: 123

1939/9076-7/105 Registrering av grunn
24.06.1939
Utskilt fra denne matrikkelenhet:Knr: 0301 Gnr: 83 Bnr: 281
EIENDOMMEN ER GATEGRUNN

Utleie

Med godkjennelse fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opp til tre år dersom andelseieren selv, eller personer nevnt i brl § 5-6 (1) 3 har hatt bosted i minst ett av de to siste årene. Godkjenning kan kun nektes dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

Løsøre og tilbehør:
- Alle hvitevarer medfølger.
- Garderobeskap på soverom medfølger.
- Stringhylle på kjøkken medfølger ikke.
- Fastmonterte hyller/knagger medfølger
- Taklampe i stue medfølger ikke.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Marita Seilskjær

Oppdragsnummer

74-17-0166

Saksbehandlere

Vincent Mabuza
Eie Torshov
Eiendomsmegler / Partner
Mob: 94 30 30 95 / E-post: vima@eie.no

Siamak Ebrahimi
Eie Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 91 72 47 25 / E-post: se@eie.no

Eiendom

Trondheimsveien 165, 0570, Oslo, Etasje: 2

Matrikkel

Gnr.83 Bnr.153 Andelsnr.5 Orgnr.953608847 i Oslo kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

1

Prisantydning

3 190 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 229 145,- pr. 24.05.17
Andel fellesformue: kr. 33 563,- pr. 31.12.17

Totalpris inkl fellesgjeld

3 190 000,- (Prisantydning)
229 145,- (Andel av fellesgjeld)
3 419 145,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
4 959,50 (Omkostninger totalt)

3 424 104,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.3 979,- pr.mnd. inkluderer fyring og varmtvann, vaktmestertjenester, kabel-tv og bredbånd fra Canal Digital, felles forsikring, kommunale avgifter, nedbetaling av andel fellesgjeld mv.

Sikringsordning fellesgjeld

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsfond. Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

2. etg.: P-rom 50 kvm: entré, bad, kjøkken, soverom, stue + bod på 2 kvm.
Med leiligheten følger en kjellerbod på 4 kvm.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 979,- pr.mnd.
Inkluderer varmtvann og fyring, kabel-TV, bredbånd, trappevask, dugnad*, kommunale avgifter, felles strøm og forsikring, forretningsfører, nedbetaling av andel fellesgjeld mv.

*Dugnadsbeløpet på kr. 50,- (pr mnd.) blir refundert til andelseier som bidrar på pliktig dugnad.

Herav:
Felleskostnader: kr. 2.592,-
Trappevask: kr. 75,-
Dugnad: kr. 50,-
Renter og avdrag: kr. 528,-
Renter og avdrag: kr. 386,-
Renter og avdrag: kr. 348,-

Faste løpende kostnader

Det meste dekkes gjennom felleskostnadene. Typiske tillegg vil være strøm, innboforsikring osv.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Tekniske installasjoner:

Canal Digital kabel-tv og bredbånd er inkludert i felleskostnadene. TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier. I tillegg har borettslaget inngått avtale med Lynet Internett som gir beboerne tilgang til fibernett (valgfritt, ikke inkludert i felleskostnadene).

Dyrehold

Husdyr kan kun holdes etter skriftlig søknad til styret for borettslaget. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 190 000,- (Prisantydning)
229 145,- (Andel av fellesgjeld)
3 419 145,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
4 959,50 (Omkostninger totalt)

3 424 104,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunnpakke borettslag (Kr.5 970) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Visningshonorar (Kr.4 200) Eierskiftegebyr selger (Kr.5 245) Tilrettelegging (Kr.10 900) Eierskifteforsikring (Kr.6 100) Tilstandsrapport (Kr.5 875) Foto + 3D (Kr.3 200) Styling (Kr.14 500) Grunn og forsikringshonorar (Kr.1 590) Markedspakke (Kr.14 000) Meglerprovisjon (Kr.30 000) Totalt kr. (Kr.107 080)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Torshov Eiendomsmegling AS
Eie Torshov
Org. nr:982409101
Vogts gate 44
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Partner Vincent Mabuza
Mobil: 94 30 30 95
E-post: vima@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Fredag 18.08 klokken 09:29

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig