Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Trondheimsveien 5 D, 0560 Oslo Vis på kart

Prisantydning
2 350 000

Grünerløkka: Attraktiv 2-roms med separat utleiedel - Skattefri leieinntekt på 107.000 per år*. - IN-ordning & sikringsfond - V.vann/TV/internett inkl. - Felles Takterrasse - Garasjeleie*

Prisantydning

2 350 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 991 080

P-rom

52 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Trondheimsveien 5 D, 0560 Oslo

Prisantydning

2 350 000

Fellesgjeld

1 636 120

Fellesformue

57 623

Omkostninger

4 960

Fellesutgifter

9 287

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

4

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

52 / 52 / 57 kvm

Byggeår

1941

Tomt

Eiet tomt 2779 M2

Oppdragsnummer

74-17-0225

Visninger på eie.no

228

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 350 000
Fellesgjeld 1 636 120
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
   
Totalt 3 991 080

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Attraktiv 2-roms andelsleilighet med separat 1-roms hybel beliggende i et veletablert og populært borettslag, i en historisk bygård. Bygget er opprinnelig fra 1941, men ble i 2004/05 omgjort fra offentlige kontorbygg- til boligbygg og leiligheten ble i sin helhet bygd ny i 2005. Det er heis i bygget.

Boligens hoveddel består av en lys og innbydende entré med god plass til oppbevaring av sko og yttertøy i medfølgende garderobeskap. Åpen løsning mellom stue og kjøkken gir rommet et sosialt og romslig preg. Stuen fremstår romslig med god plass til spisebord, salong og TV-løsning med tilhørende møblement. Generøse vindusflater kombinert med den gode takhøyden gjør at rommet oppleves som lyst og luftig. Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning, med god benke- og lagringsplass. Baderommet er innredet med smakfulle flisvalg og moderne innredning som gir et harmonisk og helhetlig inntrykk. Soverommet er av sjenerøs størrelse med god plass til dobbeltseng og medfølgende garderobeløsning.

Hybelen er praktisk med hybelskap som inneholder integrert kjøleskap, 2 stekeplater, oppvaskkum og hyller. Den disponerer også eget flislagt bad med downlights og opplegg for vaskemaskin. Hybelen leies ut for kr. 8900 pr mnd, og dagens leietaker er interessert i å videreføre leieavtalen. Her kan kjøper finansiere deler av utgiftene ved å leie ut utleiedelen skattefritt, dersom man bor i hoveddelen selv. Ved å leie ut hybelen, så finansierer dette nesten hele fellesutgiftene. Det er også mulig å anvende leiligheten som 3-roms med 2 bad.

2 felles takterrasser: For deg som er glad i å være ute sommerstid har boligen hele to flotte takterrasser. I 8. etg. finnes en grillterrasse med stor grill, flere sittegrupper og innebygd sittegruppe med kjøkken/barløsning. Deler er innebygd og med varmelamper i taket - et perfekt sted å arrangere sommerens grillfester. Beveger en seg på toppen av bygget finner man solterrassen, en stor terrasse med flere sittegrupper hvor en kan skue utover Oslo`s tak. Et særdeles perfekt sted å oppholde seg når en ønsker solbading. Denne majestetiske utsikten er også et perfekt utgangspunkt nyttårsaften for beskuelse av fyrverkeri!

Det er gjennomgående tidsriktig stil for alle rom med parkett keramiske fliser og overflater i moderne farger. En lekker leilighet hvor alt er tilrettelagt og klart for nye eiere. Ypperlig for de som ønsker å bo sentralt med tilgang til et godt kollektivtilbud og grønne parkområder. Velkommen på visning!

 • Moderne 2-roms leilighet med egen hybel fra 2005
 • Supersentral beliggenhet, med kort vei til alt man trenger i hverdagen
 • Mulighet for leie av garasjeplass i kjeller
 • Mulighet for utleie av egen hybel i leiligheten (tillatt)
 • Skattefri leieinntekt på kr.107.000,- per år (gitt dagens leieinntekt og at man bor i hoveddelen)
 • To store takterrasser til felles bruk
 • Heis
 • Sikringsfond og IN-ordning
 •   Varmtvann inkludert i felleskostnadene
 • Gulvvarme i hele leiligheten
 • Downlights i himling
 • 50 mbit/s internett og 50 TV-kanaler er inkludert i felleskostnadene
 • Kabel-TV og internett leveres av GET
 • Lave kjøpsomkostninger - ingen dokumentavgift
 • Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.trondheimsveien5.no/
 • Ingen forkjøpsrett
 • Ingen dok.avgift
 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger i urbane og pulserende Grünerløkka bydel. Området er i følge den anerkjente reiseguiden Lonely Planet blant topp ti nabolag i verden som har gjennomgått en utrolig renovering. Det har gått fra å være et fabrikkdistrikt i Oslo øst til en trendy bydel med kafeer, gallerier, nisjebutikker og en blanding av ny og gammel arkitektur.Bydelen fremstår som ekte og original.

  Området er kjent for flere parker, kaféer, restauranter, butikker og barer. Sofienbergparken, Birkenlunden og uteserveringer som Parkteateret, Meat, Fru Hagen og Villa Paradiso er populære steder så fort sola titter frem. I Birkenlunden kan man finne noe kult til leiligheten på et av søndagens faste loppemarkeder. Akerselva med sine fantastiske turmuligheter ligger i umiddelbar nærhet og strekker seg fra sentrum og helt opp til Maridalen. Langs samme sti støter man på Dansens hus og Mathallen som er verdt mer enn et besøk.

  Ringen Kino befinner seg også i gangavstand fra leiligheten. I umiddelbar nærhet finner man også en bredt utvalg av populære serveringssteder som: Kamai, Trattoria Popolare, Südøst, Delicatessen og Le Benjamin, Schouskjelleren, Bettola og Trancher for å nevne noen. Coop Extra og Rema 1000 ligger i samme kvartal. Det er også flere grønnsakshandlere med hyller fulle av
  eksotiske, importerte varer.

  Rekreasjonsområder som; Botanisk hage, Botanisk Hage, Birkelunden, Sofienbergparken ligger kun en liten gåtur unna. For de treningsglade er blant annet SATS Elixia og Evo hundre meter fra døra.

  Godt tilbud av offentlig transport med både trikker (nr. 11, 12 , 13 og 17) og busser (nr. 30 og 31) rett i nærheten. Ellers er det en kort spasertur til T- bane stasjon på både Tøyen og Grønland samt Jernbanetorget som er Oslos knutepunkt for tog-, buss- og trikkeforbindelser i alle retninger.

  Oslo sentrum er innen gangavstand og dette er et perfekt sted å bo for deg som ønsker å bo med kort vei til det pulserende livet byen har å tilby.

  Standard

  Leiligheten har følgende standard:
  Vegger: Malte flater og fliser.
  Himling: Glatte, malte flater og downlights.
  Gulvflater: Parkett og keramiske fliser.

  Entré:
  Felles og innbydende entré med plass til henge fra seg i medfølgende garderobeløsning. Her er det separate innganger til begge leilighetene.

  Kjøkken - Hoveddel:
  Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning, med god benke- og lagringsplass. Utført med laminat benkeplate samt nedfelt kum av rustfritt stål. Ettgreps blandebatteri med avstengning til oppvaskmaskin. Det er installert ventilator/kjøkkenhette over
  komfyr/platetoppen (kombinert mekanisk avtrekk). Vegghengte overskap med profilerte skapfronter. Integrerte hvitevarer som: oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, kjøleskap og fryser. Smart barløsning med stoler medfølger.

  Stuen:
  Stuen fremstår romslig med god plass til spisebord, salong og TV-løsning med tilhørende møblement. Generøse vindusflater kombinert med den gode takhøyden gjør at rommet oppleves som lyst og luftig.

  Bad:
  Meget pent bad, flislagt i tidløs stil med downlights og varmekabler i gulvet. Baderommet er innredet med gulvstående toalett, servant med underskap nedfelt i laminert plate, speil, dusjbatteri og dusjutstyr, skjermet dusjnisje av herdet glass samt at det er installert opplegg for vaskemaskin.

  Soverom:
  Romslig soverom holdt i lys og trivelig farge som står i stil med resten av leiligheten. Det er god plass til dobbeltseng og god oppbevaringsplass i medfølgende garderobeløsning. To innganger fra stue gjør at man kan utnytte arealet meget effektivt

  Hybel:
  Separat hybel med inngang fra felles entré. Hybelen er praktisk med hybelskap som inneholder integrert kjøleskap, 2 stekeplater, oppvaskkum og hyller. Utleiedelen disponerer også eget flislagt bad med downlights og opplegg for vaskemaskin. Hybelen er utleid i dag med husleie på kr. 8900,- og leietaker er interessert i å videreføre leieavtalen.

  Parkering

  Mulighet for leie av parkeringsplass i underjordisk parkeringsanlegg felles for bygningene i kvartalet. Ledige plasser per dags dato. Mulighet for både korttidsleie og langtidsleie. Månedsleie på kr. 1990,-. Kontakt for ytterligere informasjon;  www.akershave.no, tlf. 23 89 10 44 / 92484431.

  Areal

  Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 57 kvm

  Primærrom

  4. etg.: P-rom 52 kvm:
  Hoveddel: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.
  Hybel: Bad og stue/kjøkken.

  Med leiligheten følger to kjellerboder på 6 kvm og 2 kvm

  Bruksareal

  Bruksareal: 52 kvm

  Tomt

  Eiet tomt, 2779 m²
  Tomten er for det meste utbygd, med friarealer mot sørvest grensende til offentlig parkbelte langs Akerselva. Det er anlagt 2 takterrasser i bygget.

  Felleskostnad inkluderer

  Varmtvann, Kabel-TV, bredbånd, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, renter og avdrag, heisfond mm.

  Herav:
  Felleskostnader: kr. 2 465,-
  Renter IN: kr. 2 790,-
  Avdrag IN: kr. 3 475,-
  Tillegg fellesutgifter
  (Heisfond 5 kr/m2): kr. 238,-
  Kabel-tv: kr. 319,-

  Dersom andel fellesgjeld innfris, blir fellesutgiftene per måned kr. 3.022,- (inkl. kabel-tv, heisfond m.m) basert på nåværende kostnader.

  Spesifikasjon av fellesgjeld

  Lånenummer: 83987127204, Handelsbanken NUF
  Annuitetslån, 4 terminer per år.
  Rentesats per 04.07.2017: 2.05% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 114
  Saldo per 04.07.2017: 86 436 563
  Andel av saldo: 1 619 358
  Siste termin: 01.01.2046

  Lånenummer: 83987142580, Handelsbanken NUF
  Annuitetslån, 12 terminer per år.
  Rentesats per 04.07.2017: 2.05% pa.
  Antall terminer til innfrielse: 65
  Saldo per 04.07.2017: 1 441 709
  Andel av saldo: 16 760
  Siste termin 01.12.2022

  Borettslaget har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale).
  Avtale med Handelsbanken og forretningsfører USBL. Så lenge det er flytende rente på lånet, er det adgang til å nedbetale hele eller deler av fellesgjelden to ganger i året; 15.mars og 15.september. Minstebeløp for nedbetaling er kr. 100.000,- per gang. USBL må kontaktes senest to uker før.

  Sikringsordning

  Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

  Forkjøpsrett

  Det foreligger ikke forkjøpsrett i borettslaget.

  Borettslag

  Borettslag: Borettslaget Trondheimsveien 5

  Forretningsfører

  Forretningsfører Usbl:  USBL kundesenter på 08725 eller usbl@usbl.no.

  Byggeår

  1941

  Byggemåte

  Bygget er fra 1941. I 2005 ble det bygget om til leiligheter.

  Boligblokk oppført i betong- og murkonstruksjoner. Fasader er forblendet med teglstein. Felles oppgang med trapper i betong, belagt med banebelegg. Bygningen er fundamentert med betong, trolig til faste masser. Støpt grunnmur. Flat takkonstruksjon. Antas å være tekket med takpapp/folie. Tak ble ikke besiktiget under befaringen. Det er installert personheis i bygget.(skiftet ut i 2013).

  Bebyggelse

  Etablert blokkbebyggelse.

  Diverse

  Borettslaget Trondheimsveien 5:
  - Borettslaget består av 108 boliger.
  - Driftsresultatet i 2016 var på kr. 2.756.814,- som er overført egenkapitalen.
  - Velholdt borettslag med god rehabiliteringshistorikk.
  - Avtale med GET og internett og digital-TV.
  - Vaktmestertjenester.

  Planlagte vedlikeholdsoppgaver:
  - Internett tilgang på solterrassen (2017)
  - Utbedring grillterrassen (2017)
  - Maling av vinduer utvendig (2017)
  - Oppgradering av solterrassen, mottatt delvis støtte fra USBL-fond (2018)
  - Bytte til led-lys i korridorer (2018)

  Løsøre og tilbehør:
  - Alle integrerte hvitevarer (kjøleskap, steketopp, ovn og oppvaskmaskin) medfølger.
  - Fastmonterte skap og lamper medfølger.
  - Mulig å avtale kjøp av møbler (sofa, TV, sofabord, Bose surround, løse skap og hyller, vaskemaskin og barstoler) til en pakkepris.

  Les mer om boligen
  Megler
  Detaljer

  Flere detaljer

  Adkomst

  Enkel adkomst fra Trondheimsveien. Utenfor døra finnes trikke-/busstopp med hyppige avganger. Det vil bli skiltet med EIE-skilt ved fellesvisninger.

  Ligningsverdi

  Likningsverdi for inntektsåret 2015:
  Som primærbolig Kr. 1 177 994,-
  Dette i henhold til opplysninger gitt av eier.

  Eiendomsskatt

  Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt.

  Oppvarming

  Selger opplyser om strømforbruk på 8283 kWh i 2016. Det er varmekabler i alle rom i leiligheten.

  Energimerking

  Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

  Forsikring med polisenummer

  Gjensidige forsikring ASA Polisenummer: 83556740

  Takst

  Takstmann: Maik Kunde
  Takstdato: 10.07.17

  Ferdigattest

  Det foreligger brukstillatelse. Styret forventer at sak om ferdigstillelse vil være avklart i løpet av 2017.

  Regulering

  Kopi av reguleringsplaner m/bestemmelser er innhentet av megler og vil bli utlevert ved forespørsel. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  Vei/vann/kloakk

  Veien til eiendommen er offentlig. Fra eiendommen går det privat stikkledning som er koblet til den offentlige hovedledningen. Kostnaden til eventuelt vedlikehold eller reparasjon av stikkledning og vannrør, inkludert grøft, bekostes av sameierne.

  Forpliktelser, rettigheter og servitutter

  Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

  Utleie

  Å overlate bruken av boligen til andre krever styrets samtykke. Styret må svare på skriftlig søknad innen en måned, hvis ikke er tillatelse å anse som gitt. Lovlige grunner for å overlate bruken til andre; se burettslagslova §§5-4 til 5-6. Utleie av hybel i egen leilighet regnes ikke som fremleie. Borettslaget legger videre en liberal praksis til grunn.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

  Eierskifteforsikring

  Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

  Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

  Overtagelse

  Overtagelse etter avtale med selger.

  Eier

  Vilde Løvaas Jensen

  Oppdragsnummer

  74-17-0225

  Saksbehandlere

  Vincent Mabuza
  Eie Torshov
  Eiendomsmegler / Partner
  Mob: 94 30 30 95 / E-post: vima@eie.no

  Eie Torshov
  /

  Eiendom

  Trondheimsveien 5 D, 0560, Oslo, Etasje: 4

  Matrikkel

  Gnr.230 Bnr.443 Andelsnr.52 Orgnr.987609826 i Oslo kommune

  Eierform

  Borettslag

  Antall soverom

  2

  Prisantydning

  2 350 000

  Andel f.gjeld/Formue

  Andel fellesgjeld: kr. 1 636 118,- pr. 04.07.17
  Andel fellesformue: kr. 57 623,- pr. 04.07.17

  Totalpris inkl fellesgjeld

  2 350 000,- (Prisantydning)
  1 636 118,- (Andel av fellesgjeld)
  3 986 118,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

  Omkostninger
  199,50 (Panteattest kjøper)
  430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
  430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
  3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
  4 959,50 (Omkostninger totalt)

  3 991 077,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Felleskostnad

  Kr.9 287,- pr.mnd.

  Sikringsordning fellesgjeld

  Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

  Kommunale avgifter

  Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

  Inneholder

  4. etg.: P-rom 52 kvm:
  Hoveddel: Entré, bad, stue/kjøkken og soverom.
  Hybel: Bad og stue/kjøkken.

  Med leiligheten følger to kjellerboder på 6 kvm og 2 kvm

  Fordeling felleskostnader

  Kr 9 287,- pr. mnd. Inkluderer: Varmtvann, Kabel-TV, bredbånd, felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, renter og avdrag, heisfond mm.

  Herav:
  Felleskostnader: kr. 2 465,-
  Renter IN: kr. 2 790,-
  Avdrag IN: kr. 3 475,-
  Tillegg fellesutgifter (Heisfond 5 kr/m2): kr. 238,-
  Kabel-tv: kr. 319,-

  Dersom andel fellesgjeld innfris, blir fellesutgiftene per måned kr. 3.022,- (inkl. kabel-tv, heisfond m.m) basert på nåværende kostnader.

  Faste løpende kostnader

  Det meste dekkes gjennom de månedlige felleskostnadene. Typiske tillegg vil være strøm, internett og innboforsikring mv.

  Tekniske installasjoner:

  Ny avtale om kollektivt internett og TV fra GET; 50 mbit/s internett og 50 TV-kanaler.
  TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

  Dyrehold

  Det er tillatt å holde husdyr som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene skjøttes på en forsvarlig måte, slik at dyrene ikke er til sjenanse for øvrige beboerne. Ved klager avgjør styret om husdyrholdet må opphøre. Se husordensreglene for ytterligere informasjon.

  Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

  2 350 000,- (Prisantydning)
  1 636 118,- (Andel av fellesgjeld)
  3 986 118,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

  Omkostninger
  199,50 (Panteattest kjøper)
  430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
  430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
  3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
  4 959,50 (Omkostninger totalt)

  3 991 077,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

  Betalingsbetingelser

  Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
  Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

  Vederlaget

  Følgende er avtalt om meglers vederlag:
  foto + 3D (Kr.3 200) Tilrettelegging (Kr.10 900) Eierskiftegebyr selger (Kr.5 245) Delstyling (Kr.9 000) frakt/hastetillegg prospekt (Kr.860) Eierskifteforsikring (Kr.4 500) Grunnpakke borettslag - opplysninger fra forr.fører, ferdigattest, reguleringskart, tinglysing sikring, grunnbok andel og borettslag (Kr.6 065) Tilstandsrapport (Kr.5 875) Grunn og forsikringshonorar (Kr.1 590) Markedspakke (Kr.14 000) Meglerprovisjon (Kr.38 861,18) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Visningshonorar (Kr.4 200) Totalt kr. (Kr.109 796,18)

  Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

  Internett

  www.eie.no

  Budgivning

  Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

  Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

  Solgt "som den er"

  Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
  Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

  Avdeling

  Torshov Eiendomsmegling AS
  Eie Torshov
  Org. nr:982409101
  Vogts gate 44
  0474 Oslo
  Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

  Ansvarlig megler

  Eiendomsmegler / Partner Vincent Mabuza
  Mobil: 94 30 30 95
  E-post: vima@eie.no

  Informasjon

  Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

  Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 4.09 klokken 10:03

  Se flere detaljer
  Dokumentasjon

  Slik går du frem

  Budgivning

  Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

  Les mer

  Har du spørsmål?

  Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.  EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

  Verdivurdering
  Selge bolig?

  Bestill uforpliktende verdivurdering

  Bestill en verdivurdering av din bolig