Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Uelandsgate 67B, 0461 Oslo Vis på kart

Prisantydning
3 450 000

Sagene- Delikat 2(3)-roms selveier m/utsikt mot Geitmyra skolehage. Perfekt leilighet for utleie, førstegangskjøp eller de som ønsker å kjøpe sammen!

Prisantydning

3 450 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 587 940

P-rom

47 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 24.09 fra 13:00 til 14:00

Mandag 25.09 fra 17:00 til 18:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Uelandsgate 67B, 0461 Oslo

Prisantydning

3 450 000

Fellesgjeld

38 191

Fellesformue

7 532

Omkostninger

99 750

Fellesutgifter

2 140

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

301

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

47 / 47 / 53 kvm

Byggeår

1911

Tomt

Eiet tomt 29802 M2

Oppdragsnummer

74-17-0161

Visninger på eie.no

208

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 450 000
Fellesgjeld 38 191
Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 488 191,-) 87 200
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
   
Totalt 3 587 940

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Ta kontakt for privatvisning med eiendomsmegler Liv Else Mikkelsen - 94800130.

Innbydende og flott leilighet som er gjennomgående og lys med en meget god og arealeffektiv planløsning. Leiligheten er malt i delikate, behagelige farger med flere kontrastvegger. Fin utsikt mot Geitmyra skolehage. River`n er et populært og veldrevet sameie med flotte grøntområder. Her er det flere benker mellom bygningene på sameiets tomt. Det er også en stor skjermet bakgård hvor man kan nyte varme sommerdager. Perfekt førstegangskjøp eller utleieleilighet som man kan flytte rett inn i!

*Bad/kjøkken renovert i 2007 i regi av Kristiania byggeselskap.
*Nyrenovert pipeløp i stuen.
*Nye gulv i stue og soverom i 2015.
*Vegger i entré, kjøkken, stue og soverom malt i 2015.
*Ny peis installert høsten 2015.
*Nye støyreduserende vinduer i soverom og stue i 2016.
*11 kvm bodplass.
*Det er mulig å bygge leiligheten om til 3-roms, se vedlagt planskisse.
*Det er også mulig å benytte stue som soverom og bruke kjøkken som felles oppholdsrom. Se vedlagt alternativ skisse!

Kort vei til det meste Oslo har å by på!

Beliggenhet

BUTIKKER OG SERVICETILBUD
Det er flere koselige kafeer og restauranter som Sagene lunsjbar, Bamboo, Helt rått, Kaffegram, Kaffebrenneriet mv. i nærmiljøet. Nærmeste dagligvarebutikk er Coop Ekstra (2 minutt fra leiligheten). På Sagene Torg finner man det meste av frukt og grønt. Rema 1000 og Joker er også i umiddelbar nærhet, Joker har åpent hele døgnet! Det finnes også klesbutikker, hudpleier, apotek m.m. i området. Nærmeste kjøpesenter er Storo Storsenter som pr. IDAG huser 130 butikker.

UTDANNING
Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærhet. Ullevål Universitetssykehus ligger noen minutters gange unna.

TRENINGSTILBUD
SATS ligger midt i Sagene Ring et par minutter fra leiligheten. SATS er også på Storo storsenter. Myrens Sportssenter på Torshov er et flott senter med lyse og luftige lokaler i Myrens Verksted. Her har man tilgang til treningssenteret, Oslo Squash, Klatreverket og Golfsenteret.

REKREASJON/PARKER
Akerselva er like ved, og her går det en hyggelig tursti langs elvebredden, ned til sentrum og til Maridalen/Nordmarka med sine mange turmuligheter, sommer som vinter. Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva Miljøpark, Myraløkka, Gråbeinsletta, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. Ved Bjølsenparken ligger idylliske Bjølsen Kolonihage.

Standard

Entré:
Det er oppbevaringsmulighet for ytterklær og sko. Sikringsskap og dørtelefon.

Kjøkken:
Pent Norema kjøkken med slette fronter. Det er god skapplass og store arbeidsflater med kul Fibo - Trespo over kjøkkenbenk. Opplegg for oppvaskmaskin. Mekanisk avtrekk. God plass til spisebord hvor man kan nyte gode måltider med familie og venner. Dette rommet kan deles for å opprette et ytterligere soverom - ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Bad/wc:
Flislagt bad/wc med servantskap og overhengende speil. Praktiske hyller over toalett, og opplegg til vaskemaskin. Dusjnisje med glassdører. Det er vindu på badet som gir ekstra lys til rommet. Mekanisk avtrekk. Badet er oppusset i regi av Kristiania byggeselskap i 2007 med nye soilrør, sluk, membran m.m.

Stue:
Her er det i tillegg til sofa og bord, plass til spisebord. Utsikt mot idylliske Geitmyra skolehage. Nytt vindu i 2016 og ny peisovn i 2015.

Soverom:
På soverommet er det god plass til dobbeltseng og tilhørende møblement. Garderobeløsning med gode oppbevaringsmuligheter i form av heng og trådskuffer. Ingen innsyn, og nytt vindu i 2016.

Parkering

I gate etter gjeldende bestemmelser.

Areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm,
Bruttoareal: 51 kvm

Primærrom

Primærrom: 47 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 47 kvm

Tomt

Pent opparbeidet tomt på 29 802 kvm med asfalterte gangveier, busker, trær og beplantning. Felles sykkelparkering og tørkestativ. Hyggelig lekeplass og skjermet bakgård innerst på sameiets tomt med gressplen, sittebenker og lekeapparater.

Felleskostnad inkluderer

Trappevask, kabel-TV (GET), vaktmestertjenester, avdrag og renter på fellesgjeld, strøm i fellesarealer, kommunale avgifter, dørcalling, bygningsforsikring m.m.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Opplysninger pr. 15.05.2017: Sameiets totale gjeld utgjør totalt kr. 14.554.948.- og er tatt opp i OBOS. Renten på lånet utgjør 3.4%. Rest nedbetalingstid er 28 år og 3 mnd.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning

Byggeår

1911

Diverse

I 2009 ble det Rivertzske Sameiet opprettet og består av 311 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner. Sameiet har egen hjemmeside med masse nyttig informasjon: www.rivern.no. Mailadresse til vaktmesterne: vaktmester.rivern@gmail.com.
Leiligheten vil ikke bli ytterligere vasket til overtagelse.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Meget god offentlig kommunikasjon ved Sagene Kirke med buss nr. 20 (Galgeberg - Skøyen), 34 (Ekeberg - Tåsen), 37 (Nydalen - Helsfyr) og 54 (Tjuvholmen - Kjelsås). Trikk fra Torshov. Busslinje 54 har også avganger natt til lørdag og søndag. Busslinje 37 med avganger hele døgnet! Flybussen til Gardermoen fra Arkitekt Rivertz' plass. For rutetider, se www.ruter.no.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig for 2015. kr. 718.067,-
Ligningsverdi som sekundærbolig for 2015.kr. 2.010.588,-, ihht. skatteetatens boligkalkulator.

Eiendomsskatt

Oslo kommune har innført eiendomsskatt fra og med 2016. Skattesatsen for 2017 er fastsatt til 3 promille og det er vedtatt et bunnfradrag på 4 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst hva eiendomsskatten utgjør, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen ikke vil få eiendomsskatt. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

Gjensidige Polisenummer: 76744003

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest, dette pga. byggets alder.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Annet

*Ihht. referat pr. 14.03.2017 ble det vedtatt å bytte 2 tak i 2017. Ihht. styret er dette utsatt til 2018.

*Det er vedtatt at sameiet innhenter tilbud på oppussing av oppganger og legger opp til en prioriteringsplan / fremdriftsplan over noen år.
Det kom innspill om at noen av oppgangsdørene bør undersøkes pga sikkerhet (forsøkt brutt opp). Alt slikt må meldes til styret.

*Individuell utskifting av inngangsdører til leilighetene. Styret opplyser at ingenting kan gjøres med inngangsdørene til leilighetene uten at det er forhåndsgodkjent av styret. I utgangspunktet er det lagt til rette for at alle dørene skal være like / har samme utforming. Der enkelte sameiere opplever problem tilknyttet sin dør, må det sendes en søknad til styret, hvis eventuell utskifting ønskes.

*Biloppstillingsplasser / garasje for el-biler. Styret har vedtatt at det etableres en prosjektgruppe, som legger frem forslag til neste årsmøte. Flere sa seg villig til å delta i denne prosjektgruppen

*Det er opp til hver enkelt sameier og bytte vinduer, kontakt styret for ytterligere informasjon.

*Dersom det ønskes å endre planløsning må kjøper selv undersøke muligheten for dette med fagmann, bygningsmulighetene og styret.

*Sameiet har fått bevilget støtte til plantekasser som vil bli plassert på sameiets tomt, som vil gi et ekstra godt inntrykk av fellesområdene.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Anders Næss Nilsen og Linn Østby

Oppdragsnummer

74-17-0161

Saksbehandlere

Liv Else Mikkelsen
Eie Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 94 80 01 30 / E-post: lemi@eie.no

Eie Torshov
/

Eiendom

Uelands gate 67B, 0461, Oslo

Matrikkel

Gnr.221 Bnr.101 Snr.301 Orgnr.993529346
i Oslo kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

Antall soverom: 1

Prisantydning

3 450 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 38.191,- pr. 01.05.2017
Andel fellesformue: kr. 7.532,- pr. 31.12.2016

Totalpris inkl. omkostninger

3 450 000,- (Prisantydning)
38 191,- (Andel av fellesgjeld)
3 488 191,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
Omkostninger
86 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 450 000,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper)
200,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
98 800,- (Omkostninger totalt)

3 586 991,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.2 140,- pr.mnd. Pr. d.d. blir det lagt fiber fra Canal Digital til bygningene, kabel-tv og bredbånd (30/30) vil da være inkl. Fra januar-18 vil de nye felleskost. bli kr. 2.278,-.

Fordeling:
Felleskostnader kr. 1 884,-
Trappevask kr. 85,-.
Kabel-tv kr. 171,-.
Totalt: kr 2 140,- pr.mnd.

Inneholder

Beliggende i høy 1. etg og inneholder: Entré, bad, stue, kjøkken og 1 soverom. I tillegg disponerer leiligheten 2 boder på tilsammen ca. 11 kvm.

Energi

Visste du at boliger står for 30 prosent av all strømbruken i Norge?*Redusert strømregning og bedre inneklima er viktig for de fleste boligeiere, og det kan du faktisk selv gjøre noe med. Gjennom et samarbeid med miljøorganisasjonen ZERO kurses alle meglere i Eie i energieffektive tiltak for boliger. Vil du vite mer og få nyttige råd og enkle tips, spør en megler eller les mer om energisparing under info og dokumenter

*NVE Energibruksrapporten 2012

Faste løpende kostnader

Det meste dekkes gjennom felleskostnadene. Typiske tillegg vil være strøm, innboforsikring mv.

Sameie

Sameie: Det Rivertzske Sameie, Orgnr: 993529346

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Vederlaget

Fast avtale mellom megler og oppdragsgiver.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor  til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Torshov Eiendomsmegling AS
Eie Torshov
Org. nr:982409101
Vogts gate 44
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Liv Else Mikkelsen
Mobil: 94 80 01 30
E-post: lemi@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 18.09 klokken 11:13

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig