Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Ullevålsalléen 40, 0852 Oslo Vis på kart

Prisantydning
4 000 000

Ullevål Hageby - Sjelden mulighet! Romslig 2-roms med stort potensial! Mulighet for utbygging av ca. 20 kvm. loftsareal. Flott, opparbeidet hageparsell på ca. 156 kvm.

Prisantydning

4 000 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 037 630

P-rom

56 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 20.08 fra 13:30 til 14:30

Mandag 21.08 fra 17:00 til 18:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Ullevålsalléen 40, 0852 Oslo

Prisantydning

4 000 000

Fellesgjeld

29 234

Omkostninger

8 400

Fellesutgifter

2 413

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

2

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

56 / 56 / 61 kvm

Byggeår

1917

Tomt

Eiet tomt 8038 M2

Oppdragsnummer

74-17-0259

Visninger på eie.no

105

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 000 000
Fellesgjeld 29 234
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk 430
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper) 3 440
   
Totalt 4 037 630

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Romslig 2-roms leilighet beliggende i 2. etg. i idylliske Ullevål Hageby. Leiligheten har behov for oppgradering, men innehar et stort potensial. Leiligheten har fått arealfordelt loftsareal som kan søkes ombygd. Arealet er idag et råloft og er målt til ca. 20 kvm. måleverdig areal. Leiligheten disponerer en flott, opparbeidet hageparsell på ca. 156 kvm.

Beliggenhet

Boligen ligger fredelig til i idylliske og attraktive Ullevål Hageby. Landlig og sjarmerende, men samtidig kort vei til alle byens fasiliteter. Kort vei til lekeplass og flere grøntområder. Det er lite trafikk i området. Havebyens midtpunkt er sjarmerende Damplassen som gir området en helt spesiell atmosfære. Her finner du både Åpent Bakeri, søndagsåpen kolonialforretning og diverse andre småbutikker. Kort vei til offentlig kommunikasjon med nærhet til både buss, trikk og t-bane. Ullevål Stadion har et bredt tilbud av butikker, caféer, bank, postkontor, vinmonopol og Elixia treningssenter. Snaue 15 minutters gange til Domus Athletica med svømmehall, treningsstudio og squash-haller. Det er kort vei til friluftsområder i Nordmarka med fantastiske turmuligheter, turstier, lysløyper etc. Det er også kort vei til Sognsvann med flott badeplass. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående, samt kort vei til store utdanningsinstitusjoner som Blindern, BI, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen med fler. Ullevål Hageby består av 654 andeler fordelt på 119 hus, og er den største hageforstaden i landet. Borettslaget ligger nordvest i Oslo, og tilhører Nordre Aker bydel. Ullevål Hageby ble planlagt som "hus for småkårsfolk", men det ble i hovedsak middelklassen som sikret seg en bit av hagebyidyllen. Grunnen tilhørte opprinnelig Store Ullevål gård, som kommunen hadde kjøpt i 1909. Bebyggelsen består av murbygninger: Villaer, todelte hus, firefamiliehus og lengder med flere leiligheter. En engelskinspirert hagebymodell danner grunnlaget for anlegget. Ideen var å anlegge mindre selvforsynte enheter utenfor storbyene. Arkitekt Oscar Hoff er ansvarlig for helhetsutformingen av hagebyen, med bidrag fra arkitekt Adolf Jensen, samt arkitekt og mangeårig byplansjef Harald Hals. Den siste har gitt navn til Harald Hals' park i den nordlige enden av hagebyen. For å lese mer om borettslaget, besøk deres hjemmeside: www.havebyselskapet.no.

Standard

Entré:
Lys og praktisk entré med plass til oppbevaring av yttertøy. 3-stavs parkett på gulv, malte vegger og malt himling. Eldre entrédør med glassfelt, antagelig fra byggeår.

Stue:
Lys og romslig stue med plass til sofagruppe og tilhørende møblement. God lysinngang fra store vindusflater mot grøntarealer. 3-stavs parkett på gulv, lintapet på vegger og malt himling. Vedkamin.

Kjøkken:
Separat kjøkken med enkel, eldre kjøkkeninnredning med malte fronter og benkebeslag i rustfritt stål. Ventilator med omluft over komfyr. Plassbygde skap i knevegger. Linoleumsfliser på gulv, malte vegger og malt himling. Hvitevarene medfølger salget.

Bad/WC:
Eldre bad med gulvmontert wc, servant med baderomsinnredning og badekar. Vegghengt varmtvannsbereder på ca. 110 liter. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekksluke i tak. Badet oppfyller ikke dagens krav til våtrom, og det må påregnes renovering av badet.

Soverom:
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og garderobe. 3-stavs parkett på gulv, lintapet på vegger og malt himling.

Råloft:
Leiligheten har fått arealfordelt loftsareal som kan søkes ombygd. Arealet er idag et råloft og er registrert til 18,4 kvm. av borettslaget og 21 kvm. målbart areal av takstmann pr. august 2017.

Hageparsell:
Leiligheten disponerer en flott, opparbeidet hageparsell på ca. 156 kvm. beliggende ca. 70 meter unna boligen.

Parkering

Borettslaget har 21 garasjer for utleie og 55 biloppstillingsplasser. Disse tilbys etter ansiennitet på venteliste. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området.

Areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 61 kvm

Primærrom

Primærrom: 56 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 56 kvm

Tomt

Eiet tomt, 8038 m²

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslaget har et lån:
Lånenummer: Obos 53033
Annuitetslån, 12 terminer per år.
Flytende rente, 2,25%
Rest løpetid: 13 år
Rest saldo: 40.312.192,-

Sikringsordning

Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Dog har borettslaget legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Panteretten er begrenset oppad til 2G, (G=folketrygdens grunnbeløp).

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Paralellavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Borettslag

Borettslag: Borettslaget Oslo havebyselskap,

Byggeår

1917

Byggemåte

Flermannsbolig over 2-etasjer samt kjeller og loft. Bygningen er oppført med grunnmur og bærende konstruksjoner i murverk, antatt fundamentert til faste masser. Yttervegger av murverk, fasader er slemmet og malt. Valmet takkonstruksjon i tre tekket med takstein. Vinduer i treramme med isolerglass fra 1986. Eldre entrédør med glassfelt, antagelig fra byggeår.

Diverse

-Veldrevet og populært borettslag.
-Borettslaget består av 654 andelsleiligheter fordelt på 119 bygninger.
-Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
-Dyrehold er tillatt.
-Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.havebyselskapet.no/
-Vaktmester.
-Borettslaget har 100-års jubileum i år.
-Borettslaget har tilrettelagt for utbygging og styret har utarbeidet en veileder for utbygging av bygninger i Ullevål hageby. Veilederen kan lastes ned fra selskapets hjemmeside.
-Ved utskifting av vinduer er det viktig at dette blir gjort på rett måte. Borettslaget har utarbeidet retningslinjer for hvordan vinduer skal skiftes ut på en god måte. LB-Bygg AS har sagt seg villig til å ta nøyaktige mål og komme med gratis pristilbud for utskifting av vinduer fra godkjent leverandør.
-Borettslaget har egen vedlikeholdsavdeling med tre fast ansatte. Disse utfører sammen med vedlikeholdsleder mye av det løpende vedlikeholdet og kontroll av arbeid i andelseiers regi.
-Oversikt over tyngre vedlikehold 2016 og planer for 2017:
Aktivitet 2016:
-Total omlegging og renovering av tak: Stiftamt. Kaas vei 2-4, Sognsveien 46-56, Ullevålsalléen 22-28, Jutulveien 12-14, Pastor Fangensv. 2-8.
-Drenering inkludert tilbakestillelse, ferdigplen, asfalt osv: Tiurveien 5-7, John Colletts allé 29-35, Elgveien 1-9, John Colletts allé 48-50, Ullevålsalléen 38-40.
Planlagt aktivitet 2017:
-Total omlegging og renovering av tak: Tiurveien 1-3, Tiurveien 5-7, Vestgrensa 3, Moltke Moes vei 2-6, Sognsveien 32-34.
-Drenering inkludert tilbakestillelse, ferdigplen, asfalt osv: Gäbleins vei 5-7.
-Felleskostnadene avregnes mot en arealoppmåling på 50 kvm. fra 2009.

Les mer om boligen
Megler
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Adkomst via Ullevålsalléen og felles inngang. God dekning av offentlig kommunikasjon med nærhet til buss 25 og 34, trikk 17 og 18 og t-bane linje 4 og 5.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 940 942,- Som sekundærbolig Kr. 3 764 000,-

Oppvarming

Elektriske panelovner. Vedkamin i stue. Varmekabler på bad.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

Berkley Polisenummer: 102619

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig med tilhørende anlegg. Ingen vesentlige planer som vil medføre endringer i bruken av eiendommen. Reguleringskart er innhentet av megler og kan utleveres på forespørsel.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Følger Burettslagslovas §§ 5-5 og 5-6. Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (3) har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Berit Brandt Øygarden Odd Øygarden

Oppdragsnummer

74-17-0259

Saksbehandlere

Kjersti N. Bråthen
Eie Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 98 49 59 18 / E-post: kjno@eie.no

Eie Torshov
/

Eiendom

Ullevålsalléen 40, 0852, Oslo, Etasje: 2

Matrikkel

Gnr.47 Bnr.227 Andelsnr.70 Orgnr.948466856 i Oslo kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

1

Prisantydning

4 000 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 29 234,- pr. 31.12.16
Andel fellesformue: kr. 0,- pr. 31.12.16

Totalpris inkl fellesgjeld

4 000 000,- (Prisantydning) 29 234,- (Andel av fellesgjeld) 4 029 234,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 3 440,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)) 8 399,50 (Omkostninger totalt) 4 037 633,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.2 413,- pr.mnd. Kabel-TV og bredbåndstilgang (Get), kommunale avgifter, felles forsikring, felles drift og vedlikehold, vaktmester og betjening av andel fellesgjeld.

Inneholder

Entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue og soverom. I tillegg disponerer leiligheten én kjellerbod på ca. 5,5 kvm. samt loftsareal på ca. 20 kvm. med utbyggingsmulighet. Leiligheten har også en tilhørende hageparsell på ca. 156 kvm.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 413,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader

Mye dekkes av felleskostnadene. Normale tillegg vil være oppvarming, strøm, innboforsikring etc.

Styregodkjenning

Styregodkjenning i henhold til lagets vedtekter.

Dyrehold

Tillatt.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 000 000,- (Prisantydning) 29 234,- (Andel av fellesgjeld) 4 029 234,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk) 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 3 440,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett (kjøper)) 8 399,50 (Omkostninger totalt) 4 037 633,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunn og forsikringshonorar (Kr.1 590) Grunnpakke borettslag (Kr.10 250) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 029 234,-) (Kr.52 380,04) Eierskiftegebyr selger (Kr.3 440) Markedspakke 1 (Kr.8 900) Markedspakke 2 (Kr.10 900) Markedspakke 3 (Kr.14 000) Oppgjørshonorar (Kr.5 500) Visningshonorar (Kr.2 500) Totalt kr. (Kr.109 460,04)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Torshov Eiendomsmegling AS
Eie Torshov
Org. nr:982409101
Vogts gate 44
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Kjersti N. Bråthen
Mobil: 98 49 59 18
E-post: kjno@eie.no

Informasjon

Før du legger inn bud på eiendommen, oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 16.08 klokken 11:31

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig