Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Westye Egebergs gate 3 C, 0177 Oslo Vis på kart

Prisantydning
3 500 000

ST. HANSHAUGEN - Lys og trivelig 2-roms leilighet med bad fra 2006 og godt potensial. Kan bygges om til 3-roms. Flott felles takterrasse med panoramautsikt!

Prisantydning

3 500 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 835 120

P-rom

55 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Westye Egebergs gate 3 C, 0177 Oslo

Prisantydning

3 500 000

Fellesgjeld

233 000

Fellesformue

8 757

Omkostninger

102 120

Fellesutgifter

3 952

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

48

Etasje

1

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

55 / 55 / kvm

Byggeår

1936

Tomt

Eiet tomt M2

Oppdragsnummer

84-17-0048

Visninger på eie.no

255

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 500 000
Fellesgjeld 233 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 89 570
Eierskiftegebyr kjøper 5 000
   
Totalt 3 835 120

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Westye Egebergs gate 3 C er en lys og trivelig 2(3)-roms leilighet med arealeffektiv planløsning. Boligen ligger i byggets første etasje og fremstår som et godt oppussingsobjekt, klar for et etterlengtet ansiktsløft. Det er i dag to stuer, slik at et ekstra soverom kan etableres med enkle grep. Badet ble på sin side pusset opp av sameiet i 2006. Ellers disponeres det en storslått takterrasse med panoramautsikt over byens tak.

Leiligheten har en romslig stue og spisestue med god plass for tilhørende møblement. Videre er det et koselig kjøkken hvor rommets utforming legger til rette for godt med benke- og lagringsplass. Ellers er det flislagt bad med gulvvarme og et fint soverom med plassbygget garderobeløsning. Du finner ytterligere lagringsplass i to disponible boder. Det er heis i bygget, og varmtvann og fyring er inkludert i kostnadene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig og svært attraktivt boligområde i bydel St. Hanshaugen i Oslo. Beliggenheten er herlig, oppe på et høydedrag som er omgitt av hyggelig grøntarealer og parsellhager. I tillegg er det et fantastisk utgangspunkt til alle deler av byen. Her finner du kaffebarer, bakerier, spisesteder og dagligvare som perler på en snor, samt noen av hovedstadens mest attraktive handlegater og shoppingsentre.

Videre er det gangavstand til et stort utvalg av kulturelle tilbud inne teater, film og museer, samt friområdene langs Akerselva. Nabogata Telthusbakken er en bevaringsverdig og fredelig gate med gammel trehusbebyggelse, og er i seg selv en sjarmerende attraksjon på vei mot nærmeste bussholdeplass.

Langs Akerselva kan en spasere ned til sentrum, eller i retning mot marka og Maridalsvannet. Nærområdet kan også by på fotballbaner, basketballbaner, idrettshall, svømmehall og treningssentre. I gangavstand fra leiligheten kan du boltre deg i flere av hovedstadens flotte parkanlegg; herunder St. Hanshaugen, Sofienbergparken og Kuba park.

Servicetilbud
Ønsker du en kulinarisk arena med unike smaksopplevelser kan Mathallen anbefales. Mathallen og Vulkan ligger kun 500 meter gange fra boligen. Ellers kan Kiellands Hus, ca. 700 meter unna, by på et variert utvalg med klær, vinmonopol, kafeer og restaurant etc. På andre siden av Akerselva finner du Grünerløkka som er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker, mote, interiør, kaféliv, barer, restauranter og uteserveringer.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Telthusbakken som ligger ca. 300 meter unna. Her trafikkerer linje 34 og 54 med hyppige avganger. Med bil fra Gamle Aker tar det ca. 5 min til Aker Brygge, 5 min til Majorstuen, 6 min til Oslo S og 35 min til Oslo lufthavn.

Fra boligen er det gangavstand til Møllergata barneskole. Elver i ungdomstrinnene vil enten gå på Sofienberg eller Fagerborg skole. Det er også gangavstand til Kunsthøgskolen, Arkitekthøgskolen og Westerdals. Ellers ligger både Universitetet, BI Nydalen og Høgskolen i Oslo og Akershus godt innen rekkevidde.

Kort fortalt
- Lys, trivelig 2-roms med potensial for å bygges om til en 3-roms..
- Flott takterrasse med panoramautsikt.
- Frodig eiendom med gode solforhold.
- Entré med plass for garderobe.
- Koselig kjøkken med fine muligheter.
- Romslig stue og egen spisestuedel.
- Flislagt baderom med gulvvarme.
- Soverom med innholdsrik garderobe.
- Ekstra plass i to disponible boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Tilknyttet callinganlegg og tv-signaler.
- Varmtvann og fyring er inkludert.

Standard

Entré:
Fra asfaltert internvei og fellesinngangsparti er det enkel adkomst til leiligheten som ligger i første etasje. Ellers er det også heis i bygget, slik at det er like enkel adkomst til takterrassen. Entreen er romslig og har plass til garderobeløsning. Det er kort vei inn til kjøkkenet med matvarer etter ukeshandelen, samt kort vei til bad med toalett. Sistnevnte kanskje spesielt kjærkomment for en familie med små barn.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen har glatte fronter, belysning, laminert benkeplate og heldekkende benkebeslag. Det er avsatt plass til komfyr og kjøleskap, og et vindu sørger for supplerende arbeidslys. Utskifting må påregnes, og rommets utforming gir muligheter for en større løsning med god benke- og lagringsplass.

Stue:
Leiligheten har en stor og trivelig stueløsning som er delt opp i to soner, noe som gir fleksibilitet med tanke på møblering. Her er det god plass for både sofagruppe, tilhørende møblement og spisebord. Vinduer i den ene enden fyller rommet med naturlig lys og gir fint utsyn mot fellesarealene.

Bad/wc:
Badet ble pusset opp i regi av sameiet i 2006. Rommet har fliser på gulv og vegg, deilig gulvvarme og innfelte downlights i himling. Videre er det speil, skap, enkel servant, gulvmontert toalett og åpen dusjløsning.

Soverom og garderobe
Leiligheten har ett soverom med innholdsrik, plassbygget garderobeløsning. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet en romslig entré og to disponible boder. En bod er lokalisert i kjelleren, mens den andre er på loftet.

Areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm

Primærrom

Primærrom: 55 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 55 kvm

Tomt

Eiet tomt, m²
Felleseiendommen er frodig, og pent opparbeidet med gressplen, trær, beplantning og asfalterte gang- og kjørearealer. Sittegrupper skaper felles hygge for beboerne. I 2015 ble det etablert en storslått felles takterrasse med optimale solforhold og panoramautsikt over store byens tak. Takterrassen har sittebenker, men legger også til rette for sittegruppe, grill, middagsgjester - eller bare late dager i solen.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Lån 1
Restsaldo: 70.135,-
Kapitalkostnader: 764,-
Lånevilkår: Resterende løpetid 8 år og 10 mnd, flytende rente på 3,1%.

Lån 2
Restsaldo: 136.970,-
Kapitalkostnader: 633,-
Lånevilkår: Resterende løpetid 26 år og 6 mnd, flytende rente på 3,1%.

Lån 3
Restsaldo: 24.960,-
Kapitalkostnader: 198,-
Lånevilkår: Resterende løpetid 12 år og 9 mnd, flytende rente på 3,1%.

Byggeår

1936

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren radiatorvarme. Bygården benytter bergvarme, og varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene. Dette suppleres med gulvvarme på badet. Luftbehandling er basert på avtrekk fra bad og kjøkken med tilluft via ventil i vegg/vindu på oppholds- og soverom. Det er sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter, callinganlegg og tv-signaler.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Takst

Takstmann: Stein Haugen
Takstdato: 12.07.17

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Terezia06 Bulantova

Oppdragsnummer

84-17-0048

Saksbehandlere

Rune Ørndal
Eie Ski
Megler MNEF / Partner
Mob: 45 88 65 00 / E-post: ro@eie.no

Eie Ski
/

Eiendom

Westye Egebergs gate 3 C, 0177, Oslo, Etasje: 1

Matrikkel

Gnr.218 Bnr.189 Snr.48 Orgnr.984638663 i Oslo kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

1

Prisantydning

3 500 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 233 000,- pr. 01.11.17
Andel fellesformue: kr. 8 757,- pr. 01.11.17

Totalpris inkl. omkostninger

3 500 000,- (Prisantydning) 233 000,- (Andel av fellesgjeld) 3 733 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 570,- (Dokumentavgift) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 102 119,50 (Omkostninger totalt) 3 835 119,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr.3 952,- pr.mnd. Felleskostnadene inkluderer Varmtvann og fyring, kabel TV og internett, kommunale avgifter, felles strøm, felles forsikringer, vedlikehold.

Inneholder

1. etasje: Entré, bad, kjøkken, stue, spisestue og soverom.
Annet: Felles takterrasse og 2 disponible boder.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 952,- pr.mnd.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 1 033 783,- Som sekundærbolig Kr. 3 308 106,-

Sameie

Sameie: Westye Egebergsgt 3 Sameie, Orgnr: 984638663

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.
Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger i handelen.
Leiligheten selges via vergefullmakt. Verge har ingen kjennskap til eiendommens beskaffenhet.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 500 000,- (Prisantydning) 233 000,- (Andel av fellesgjeld) 3 733 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 89 570,- (Dokumentavgift) 5 000,- (Eierskiftegebyr kjøper) 102 119,50 (Omkostninger totalt) 3 835 119,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Oppgjørshonorar (Kr.6 900) Eierskifteforsikring (Kr.11 055) Meglerprovisjon (Kr.43 750) Grunnpakke (Kr.6 843) Markedspakke 1 (Kr.10 900) Totalt kr. (Kr.79 448)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Ski Eiendomsmegling AS
Eie Ski
Org. nr:818809522
Nordbyveien 27 A
1406 Ski
Tlf: 64 80 97 00, Fax:

Ansvarlig megler

Megler MNEF / Partner Rune Ørndal
Mobil: 45 88 65 00
E-post: ro@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 20.11 klokken 12:08

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig