Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Enebakkveien 228H, 0678 Oslo Vis på kart

Prisantydning
7 500 000

ABILDSØ - Tiltalende, innholdsrikt rekkehus over 3 plan - 165 kvm BRA - Nyoppusset 2015 - Garasje - Solrik hage.

Prisantydning

7 500 000

Boligtype

Rekkehus

Totalpris

7 697 650

P-rom

159 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 21.01 fra 12:00 til 13:00

Mandag 22.01 fra 18:00 til 19:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Enebakkveien 228H, 0678 Oslo

Prisantydning

7 500 000

Omkostninger

197 650

Fellesutgifter

1 729

Boligtype

Rekkehus

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

159 / 165 / 183 kvm

Byggeår

1974

Tomt

Eiet tomt 146 M2

Oppdragsnummer

74-18-0007

Visninger på eie.no

538

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 7 500 000
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-) 187 500
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
   
Totalt 7 697 650

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Meget pent og innholdsrikt rekkehus over 3 plan. Sentralt og attraktivt, samtidig tilbaketrukket beliggende i rolige naturskjønne omgivelser rett ved Abildsø Gård. Svært barnevennlig og veletablert boligområde med trygge lekearealer, godt skjermet mot trafikk.

Boligen er omfattende oppgradert de siste årene, både innvendig og utvendig, og holder en gjennomgående høy standard. Nyere tak og vinduer. Nytt elektrisk anlegg og rør-i-rør system, 2 nye baderom, nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, nye gulv og overflater etc. Boligen er malt i lyse, delikate farger og det er gjort utstrakt bruk av downlights. Svært gode lysforhold og utgang fra stuen til egen sydvendt terrasse og hage med svært gode solforhold.    

Offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og et komplett servicetilbud i nærområdet. Boligen ligger innenfor bomringen.

Velkommen til visning på Abildsø!

Beliggenhet

Boligen ligger i et populært og veletablert boligområde på Abildsø. Meget barnevennlig og godt bomiljø. Her kan barn leke fritt i et trygt utemiljø - gode oppvekstvilkår! Sameiet grenser til Abildsø gård hvor man kan delta på ulike aktiviteter, blant annet et hyggelig julemarked for store og små.

Naturperlen Østensjøvannet byr på flotte tur og rekreasjonsmuligheter. Her kan man observere og komme tett på en mengde ulike fuglearter. Fra Østensjøvannet kan man følge turstier/skiløyper inn i Østmarka. Flott rekreasjon hele året. Flott kunstgress bane med belysning ved Østensjøvannet. Det lages skøytebane like ved kunstgressbanen vinterstid. Bøler bad, Lambertseter bad og Manglerud bad i gåavstand fra boligen. 15 minutters sykkeltur til badevann, fiskevann og kanoutleie. Grønmo golfbane er kun 10 minutter med bil fra boligen. Kombinasjonen av godt utbygd infrastruktur i nærområdet, nærhet til tur og rekreasjonsområder og kort vei til Oslo sentrum gjør dette området til et spesielt godt bomiljø for folk i alle aldere.

To kjøpesentre i nærområdet (Manglerud senter, og Lambertseter senter) med et utvalg butikker, kaféer, Symra Kino, Vinmonopol, Claes Olsson, H&M, sportsbutikker, diverse klesbutikker, interiørbutikker, post, bank, lege, tannlege, vinmonopol, bibliotek, frisør, store og meget bra Meny butikker m.m. Kort vei til flere treningssentre, Elixia, Fresh Fitness og Skullerud sportssenter. Mange matbutikker på Abildsø/Ryen som Joker i krysset Enebakkveien/Plogveien, Rema 1000, Kiwi og Bunnpris. I tillegg er det kort vei til Sæterkrysset og Holtet, samt Bryn senter. Dersom man likevel ikke skulle finne det man søker, kan man med bil ta seg ned til Oslo sentrum på ca. 10 minutter, eller ca. 20 minutter med buss.

Standard

1. etg:
Vindfang/entré:
Flislagt gulv med varmekabler, malte vegger og malt himling med downlights. Opphengsmulighet for yttertøy.

Gang/trapperom:
Parkett på gulv, malte vegger og malt himling med downlights.

Kjøkken:
Kjøkken i åpen løsning mot gang/trapperom, praktisk adskilt med spisebenk. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling med downlights. Moderne HTH-kjøkkeninnredning fra 2015 med hvite profilerte fronter/vitrinedører. Laminat benkeplater med dobbel oppvaskkum og mosaikkfliser/downlights mellom over- og underskap. Integrerte hvitevarer: Stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn, avtrekksvifte i børstet stål og oppvaskmaskin. Kjøl-/fryseskap ikke inkludert. Et godt utstyrt kjøkken med stor arbeidsbenk og rikelig skapplass. Takhøye overskap.

Stue:
Parkett på gulv, malte overflater. Romslig stue med god plass til både sofagruppe og spisestue. Peis med glassdører. Utgang til solrik sydvendt terrasse og hage. Elektrisk markise.

Skjulte høyttalerkabler i veggene for surround-anlegg. Det er klargjort uttak til bakhøyttalere, fronthøyttalere og senterhøyttaler. Det er også trukket kanal for å skjule kabler til TVen.

2. etg:
Gang:
Parkett på gulv, malte vegger og malt himling med downlights.

Soverom 1:
Parkett på gulv, malte overflater. Skyvedørsgarderobe. Markise.

Walk-in closet:
Inngang fra både gang/trapperom og soverom 1 til romslig walk-in closet med rikelig skap-, skuffe-, og hylleplass.

Soverom 2 og 3:
Parkett på gulv, malte overflater. Plass til garderobeskap på begge rommene.

Bad/WC:
Flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt himling med downlights. Inneholder heldekkende servant med skuffer, speil med belysning, dusjhjørne med innfellbare dører i herdet glass, vegghengt klosett. Et meget delikat baderom, nytt i 2015.

Kjeller:
Gang/trapperom:
Parkett på gulv, malte overflater. Downlights i trapperom. Inngang til 6 kvm bod med god lagringsplass, sikringsskap og varmtvannsbereder.

Kjellerstue:
Parkett på gulv, malte overflater. Klassisk Jøtul vedovn.

Bad/WC/vaskerom:
Romslig, delikat baderom fra 2015. Flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og malt himling med downlights. Inneholder heldekkende servant med skuffer, speil med belysning, hjørne-boblekar og dusjnisje med regnfallsdusj. Praktisk, flislagt arbeidsbenk med opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Parkering

Boligen disponerer 1 garasjeplass i garasjerekke på sameielagets fellesareal. Garasjen har elektrisk port og uttak for lading av el-bil. Ved lading av el-bil betales det kr. 200,- fast per mnd. for strømbruk. I tillegg er det utendør parkeringsplass som kan benyttes av både gjester og beboere.

Areal

Primærrom: 159 kvm, Bruksareal: 165 kvm, Bruttoareal: 183 kvm, Grunnflate: 55 kvm

Primærrom

Primærrom: 159 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 165 kvm

Tomt

Eiet tomt, 146 m². Tomten er pent opparbeidet med asfaltert inngangsparti med plass til bord og stoler. Solrik sydvendt hage med terrasse og gressplen, rosebusker og diverse beplantning.

Byggeår

1974

Byggemåte

Rekkehus over tre plan, oppført med støpt plate på mark og murte/støpte kjellervegger. Bygningen er oppført med grunnmur og såle i betong, antatt fundamentert til faste masser. Over grunnmur har bygningen yttervegger av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av stående malt panel. Etterisolering har blitt foretatt. Flatt tak. Tekket med papp eller liknende.

Bebyggelse

Område hovedsakelig bestående av villa- og rekkehusbebyggelse.

Diverse

Garasje.
Automatsikringer.
Ringeklokke.
Vinduer med isolérglass.
Brann- og lydklassifisert entrédør.
Get er leverandør av bredbånd og kabel-TV. 100 mb internettlinje og 2 dekodere med opptaksfunksjon inkludert i felleskostnadene.
Sameielaget gjennomfører dugnad 1-2 ganger i året.

Sameielaget Enebakkveien 228 består av 10 selveiede rekkehus med hver sin egeneide tomt. I tillegg eier hver enkelt 1/10 av fellesarealet. Sameielaget har utarbeidet egne vedtekter for å regulere bruk og vedlikehold av fellesarealer, utvendig vedlikehold på bygningene, etc. Sameiet hadde kr. 72.485,- på bok ved inngangen til 2018.  

Rehabiliteringshistorikk:
2017
Nye vinduer på byggets sørside (stue, soverom 1 og 3) og ny terrassedør. Nymalt utvendig. Pipeinspeksjon.
Vesentlig oppgradering av fellesarealer med ny beplantning, frukttrær, gjerde og lekeplass (ny dumpe, sandkasse, nye husker og ny rundbenk).
2016
Ny inngangsdør og trapp.
2015
Omfattende innvendig rehabilitering/oppussing inkl. nytt elektrisk anlegg, nytt rør-i-rør system og nytt avløpsrør, nye baderom, nytt kjøkken, nye gulv, overflater etc.
2013
Nye vinduer på boligens nordside (kjøkken, soverom 2 og begge baderom)..
2012
Etterisolering. Ny taktekking, takrenne og nedløpsrør.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Adkomst fra Enebakkveien. Ta inn Smedbergveien og videre inn på stikkvei til Enebakkveien 228. Det vil bli godt skiltet med Eie-skilt i forkant av visning.

Offentlig kommunikasjon:
T - bane (Ryen), Flere busslinjer, linje 70, 78 (Østensjø ring) og 73 og flybuss til Gardermoen fra Ryen. To minutters gange til nærmeste bussholdeplass, Smedberg, med buss direkte til sentrum.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til: Kr. 5 539,- for 2018.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i entré, og begge bad/WC. Peis i stuen og vedovn i kjellerstuen.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Forsikring med polisenummer

Sparebank 1
Polisenummer: 12168218

Takst

Tilstandsrapport med arealmåling.
Takstmann: Nils Fosberg
Befaringsdato: 08.01.18

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen.

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. 

Hvis en huseier unnlater å betale det årlige bidrag til fellesutgifter, kan styret inndrive
dette krav hos huseieren. Jfr. vedtektenes §10.

Rettighetshavere til eiendomsrett
Realsameie iht Avhendingsloven § 3-4 annet ledd (D). Eiendommen har 1/10 andel i realsameiet: Gnr. 160, Bnr. 263.
912681-1/105 Opprettelse av realsameie

Heftelser:
1926/912170-1/105 Bestemmelse om veg
18.06.1926 Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser

1926/912171-1/105 Erklæring/avtale
01.10.1926 Bestemmelse om kloakkledning

1931/990377-1/105 Bestemmelse om vannledn.
02.10.1931

1938/8584-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
20.07.1938 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

1962/11706-1/105 Bestemmelse om veg
24.09.1962 Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Med flere bestemmelser

1963/16003-1/105 Erklæring/avtale
02.12.1963 VEDR. REGULERINGSPLAN
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1965/7975-1/105 Erklæring/avtale
14.06.1965
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1965/7976-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
14.06.1965
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

1965/10604-1/105 Best. om adkomstrett
05.08.1965
rettighetshaver:Knr: 0301 Gnr: 160 Bnr: 844
Grensegangssak

1965/10605-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
05.08.1965

1965/12258-1/105 Best. om vann/kloakkledn.
09.09.1965 Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/16878-1/105 Skjønn
05.11.1968
Dok. tgl. m/dbnr. 16878 - 16952
Gjelder denne registerenheten med flere

1970/7472-1/105 Best. om adkomstrett
05.05.1970 Gjelder denne registerenheten med flere

1974/10128-1/105 Erklæring/avtale
22.05.1974 Vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse
av denne eiendom. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

Rettigheter på andre eiendommer:
Rettigheter på 0301-160/987, 0301-160/844/0/1-8
Rettigheter i eiendomsrett.
1970/15631-1/105 
17.09.1970 Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Rettigheter på 0301-160/1
Rettigheter i eiendomsrett.
1973/5860-1/105
22.03.1973 Bestemmelse om vann/kloakkledning.

Utleie

Tillatt.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Thomas Halvorsen Julie Skifjell Aas Halvorsen

Oppdragsnummer

74-18-0007

Saksbehandlere

Morten Melsom
Eie Torshov
Eiendomsmegler MNEF / Partner
Mob: 92 03 71 16 / E-post: mme@eie.no

Ann Kristin Nordgaard
Eie Torshov
Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 90 03 17 47 / E-post: akn@eie.no

Eiendom

Enebakkveien 228H, 0678, Oslo

Matrikkel

Gnr.160 Bnr.1069 i Oslo kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

3

Prisantydning

7 500 000

Totalpris inkl. omkostninger

7 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 197 649,50 (Omkostninger totalt) 7 697 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Inneholder

1. etg. (55/55 kvm P-ROM/BRA):
Entré/vindfang, gang, stue, kjøkken.

2. etg. (55/55 kvm P-ROM/BRA):
Gang, 3 soverom, bad/WC, walk-in closet,

Kjeller (49/55 kvm P-ROM/BRA):
Gang, kjellerstue, bad/WC/vaskerom, bod.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 1 729,- pr.mnd. Inkl. Kabel-TV, internett, strøm og vedlikehold av fellesarealene, snømåking.

I tillegg kommer kommunale avgifter kr. 1.921,- per kvartal.

Faste løpende kostnader

Månedlige felleskostnader, kommunale avgifter, strøm etter eget forbruk, forsikring.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 2 014 467,- Som sekundærbolig Kr. 6 446 295,-

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

7 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 187 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 500 000,-)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 197 649,50 (Omkostninger totalt) 7 697 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjon 1,2% av salgssum, etablering kr. 4.900,-, sikkerhetsstillelse kr. 1.690,- og visninger kr. 2.500,- per stk.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Torshov Eiendomsmegling AS
Eie Torshov
Org. nr:982409101
Vogts gate 44
0474 Oslo
Tlf: 21 01 68 00, Fax: 21 01 68 01

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Morten Melsom
Mobil: 92 03 71 16
E-post: mme@eie.no

Informasjon

Før du legger inn bud på eiendommen, oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 16.01 klokken 10:27

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig