Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Alexander Kiellands Gate 3 B, 2000 Lillestrøm Vis på kart

Prisantydning
3 670 000

LILLESTRØM - MEGET PEN 3-ROMS TOPPLEILIGHET - SOLRIK BALKONG OG P-PLASS - KORT VEI TIL ALT

Prisantydning

3 670 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 703 710

P-rom

67 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 21.01 fra 13:00 til 14:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Alexander Kiellands Gate 3 B, 2000 Lillestrøm

Prisantydning

3 670 000

Fellesgjeld

22 198

Fellesformue

32 107

Omkostninger

11 516

Fellesutgifter

3 912

Boligtype

Leilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

67 / 67 / 74 kvm

Byggeår

1949

Tomt

Eiet tomt 2387 M2

Oppdragsnummer

77-17-0377

Visninger på eie.no

56

Tilleggstjenester

Megler

Megler

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner

Harald Hauge

Eie Lillestrøm

97 40 31 00 hh@eie.no Les mer om megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 3 670 000
Fellesgjeld 22 198
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 3 900
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk 430
Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk 430
Forkjøpsrettsgebyr 6 556
   
Totalt 3 703 710

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Frisk og stilren leilighet med det lille ekstra!

Eie eiendomsmegling ved Harald Hauge presenterer her en meget  fin 3-roms andelsleilighet. Leiligheten er lys og innbydende, og har en god og arealeffektiv planløsning.

Boligen holder god standard og er innflytningsklar!

Nå kan du bo meget sentralt, litt tilbaketrukket fra sentrum, der både kollektivmulighetene og rekreasjonsområdene er mange. Fra leiligheten har du alt du trenger i hverdagslivet godt innen rekkevidde: forretninger, en rekke servicetilbud, treningssentre, offentlig kommunikasjon, helsetjenester, turområder osv. Velkommen til Alexander Kiellands gate 3 b!

KORT FORTALT:
* Sentral og attraktiv adresse
* Solrik balkong med fint utsyn
* Flislagt bad med varmekabler
* To parkeringsoblater medfølgende boligen. Disse brukes på borettslagets p-plasser
* Gode oppbevaringsmuligheter i 3 private boder
* Lillestrøm sentrum i gangavstand
* Nærhet til offentlig kommunikasjon (tog/buss)
* Hvitevarer, tv og inventar følger ved ønske

Beliggenhet

Bo praktisk og sentralt i Lillestrøm!
Leiligheten ligger i et attraktivt, sentralt og rolig boligområde i Lillestrøm. Herfra kan du spasere til dine daglige gjøremål. Det er kort vei til butikker, buss, togstasjon, treningssentre og flotte rekreasjonsområder.

Servicetilbud
I nærheten finner du blant annet Lillestrøm torv med kjøpesenter, bilfri handlegate og et rikt utvalg av butikker, kaféer, restauranter m.v. I sentrum er det også kulturhus med forestillinger og konserter, kino med det siste fra filmverdenen, utesteder samt alle servicetilbud som hører en by til. Her er alt godt innen rekkevidde: apotek, post i butikk, bank, velværeklinikker, helsetjenester, vinmonopol osv.

Ønsker du ytterligere servicetilbud, er det kun ca. 5 minutter med bil til Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med over 200 forretninger og tilknyttede virksomheter.

Fritid/aktiviteter
Leiligheten befinner seg i et område som tilbyr flotte tur- og friluftsområder, som gir gode opplevelser hele året. Lillestrøm har et rikt utvalg av idrettstilbud, og mye foregår i området rundt Skedsmohallen. Her er det friidrettsbane, hestegård, stor innehall, bowling, fotballhall, gressbaner, kunstgressbaner og drivingrange.
Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelstier i og rundt Lillestrøm, samt 4-5 km avstand til tur- /skiterreng i Østmarka, på Romeriksåsen og i Tæruddalen. Her finnes turstier, fiske- og badevann, skiløyper m.m.

Det er også turveier og rekreasjonsmuligheter langs Nitelva og i områdene rundt Lillestrøm stadion. På Volla finner du Nebbursvollen friluftsbad med flere bassenger for hele familien samt vannsklier, lekeplasser, kiosk og sandvolleyballbane.
Det er flere treningssentre i nærheten, som Sats, Evo Fitness og Fresh Fitness. For den fotballinteresserte er det kort vei å tusle hjem fra kamp på Åråsen, eller til nærmeste pub hvis man ønsker å feire seieren.

Skikkelig sykkelby
Noe av det beste med Lillestrøm, er kanskje at man kan sykle til alt!? Lillestrøm har flere ganger blitt kåret til landets beste sykkelby av Syklistenes landsforbund, så det er ingen grunn til å la sykkelen bli stående og støve ned i kjelleren. Enten du sykler i bynære områder eller naturskjønne omgivelser langs byens vannveier, har du tilgang til kilometervis med opplevelser, mosjon og rekreasjon.

Offentlig kommunikasjon
Det er meget gode pendlermuligheter fra Lillestrøm stasjon, der direktetog går til Oslo S på ca. 10 min, og flytog til Oslo Lufthavn tar ca. 10-12 minutter. Fra Lillestrøm terminal er det også gode bussforbindelser i flere retninger.

Velkommen til det enkle liv i Lillestrøm by!

Standard

Er du på jakt etter en så og si strøken leilighet med to soverom og balkong, i tillegg til parkeringsplass, sentralt plassert i Lillestrøm? Da har du klikket deg inn på riktig bolig! I Alexander Kiellands gate 3 B er det nå muligheter til å kunne sikre seg en pen og velholdt bolig, enten du ønsker å bo der alene, i tosomhet med din sjelevenn, eller som ansvarlig voksen med barn. Beliggenhetsmessig er det ingenting å utsette på for verken små eller store - her får man både i pose og sekk.

Andelsleiligheten er oppført i 1949, og den fremstår som meget godt vedlikeholdt. Det er gjort en rekke oppgraderinger den senere tid, som blant annet:
- 2017: Vegger er overflatebehandlet.
- 2017: Nytt laminatgulv.
- 2017: Innvendige dører er skiftet.
- 2010: Ny kjøkkeninnredning.
- 2010: Nytt, flislagt bad.
- 2005: Nye fasader og yttertak.

Innvendige overflater:
Leiligheten fremstår i lyse og trivelige farger. Gulvene er belagt med laminat og fliser på bad. Vegger er i malt utførelse, samt fliser på bad, samt fliser mellom overskap og benkeplate på kjøkken. Alle himlinger i malt utførelse. Leiligheten er generelt overflatebehandlet av vegger, gulv og himlinger i 2017.

Boligen er gjennomgående lys og innbydende. Allerede fra entréen får man mulighet til å stifte nærmere bekjentskap med en leilighet, som viser seg fra en god side. Det er romslig tumpleplass med tilhørende garderobeløsning i gangen, hvor man har god plass til ytterklær og sko.

Videre kommer man inn i stuen, som har en flatterende fremtoning med duse fargevalg. Prikken over i´en er den stilige og stemningsfulle biopeisen, som med sin kontrastfylte, mørke flisvegg, gir et røft uttrykk til den ellers så lyse atmosfæren i rommet. Peisen har en fin plassering, og kan nytes både fra sofakroken, eller rundt spisebordet.

Like ved stuen er kjøkkenet fra 2010, som byr på god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er fra IKEA i eik utførelse, med laminat benkeplate. Ved vinduet er det plass til en sittegruppe med hyggelig utsyn.

Boligens bad er også fra 2010, og er bygget opp med flislagte vegger og gulv, med varmekabler. På badet er det dusj med glassbyggerstein, vegghengt toalett og innredning med servant. Badet fremstår som moderne med aktuelle farger på fliser og innredning.

Soverommene er begge av god størrelse, og er utstyrt med garderobeløsning. Hovedsoverommet har doble skap med god plass til oppbevaring. Med beroligende og nøytrale fargetoner på veggene, i kombinasjon med den gjennomgående lyse fargen på gulvene, ligger alt til rette for en god natts søvn.

Velkommen til din nye, lune hule - i Lillestrøm by - med hjertet på rett sted!

Parkering

To parkeringsoblater medfølgende boligen. Disse brukes på borettslagets p-plasser

Areal

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 74 kvm

Primærrom

Primærrom: 67 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 67 kvm

Boder

Med leiligheten følger 2 kjellerboder, samt 1 loftsbod, i tillegg er det felles boder.

Tomt

Eiet tomt, 2387 m²

Felles arealer er pent opparbeidet med plen, prydbusker og asfalterte parkeringsplasser og gjerder.

Felleskostnad inkluderer

Byggforsikring, kabel-tv og internett(grunnpakke), kommunale avgifter, trappevask, ytre vedlehold, enkle vaktmestertjenester, forretningsførsel, nedbet. av fellesgjeld m.m. Iflg. styreleder.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Lånenummer: 60308071246, Nordea Bank ASA LÅN
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 07.12.2017: 2,15 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 9, 7716
Saldo per 07.12.2017: 1 065 510
Andel av saldo: 22 198
Første termin/første avdrag: 30.09.2014 (siste termin 29.02.2020)

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett i borettslaget. Avklaringen skjer i etterkant.

Borettslag

Borettslag: Hagebyen Borettslag 1, Orgnr: 956698243

Forretningsfører

BORI

Byggeår

1949

Byggemåte

Grunn og fundamenter:
Støpt plate fundamentert på antatt faste masser.

Grunnmur:
Grunnmur er oppført i armert betong med pussede flater på innvendig og utvendig side.

Drenering:
Av naturlige årsaker er kontroll av drenering og drenerende masser begrenset. Dreneringen antas å være utført i henhold til praksis på oppføringstidspunktet.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader:
Yttervegger er oppført i armert betong, forblendet med sementbasert fasadeplater som er overflatebehandlet. Innvendig med overflatebehandling. Fasader er rehabilitert i ca. 2005.

Vinduer og dører:
Vinduer i 3-lags glass fra 2011 og 2013, med malte karmer på innvendig og utvendig side.

Innvendige dører i malt profil utførelse fra 2017, samt ytterdør i malt utførelse. Terrassedør i 3- lags glass.

Taktekking:
Saltak tekket med takstein.

Renner, nedløp og beslag:
Renner, nedløp og beslag i lakkert stål fra antatt 2005.

Etasjeskillere:
Etasjeskiller mellom alle et.er oppført i armert betong med laminat overflate.

Terrasse, balkonger og utvendige trapper:
Balkong utenfor stue på 6 kvm. oppført i armert betong med impregnert terrassegulv. Rekkverk i stålkonstruksjon med fasadeplater. Balkongen er overbygget.

VVS:
Kobber trykkvannsrør og plast avløpsrør av ukjent alder. Det er montert waterguard på kjøkken.

Elektrisk anlegg:
230 V anlegg med automatsikringer plassert i felles trappegang.

Bebyggelse

Området består i hovedsak av leilighetsbebyggelse.

Diverse

Hvitevarer som ikke er integrert medfølger ikke i handelen. Se forøvrig vedlagte løsøreliste.

Borretslaget har vedtatt å ta opp lån på inntil 1.500.000,- ved å refinansiere eksisterende lån. Husleiekostnadene vil ikke øke ihht generalforsamlingen, men fellesgjelden vil øke, anslagsvis med 35.000-40.000,- pr enhet. Lånet skal brukes på vedlikehold av avløpsrør.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen.  Det vil bli skiltet fra EIE ved fellesvisninger.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt dekkes gjennom felleskostnadene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner i alle oppholdsrom, samt gulvvarme på bad.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

Gjensidige

Takst

Takstmann: Tommy Strøm
Takstdato: 07.12.17

Ferdigattest

Det foreligger/foreligger ikke ferdigattest

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig/privat vei, vann og avløp ifølge Skedsmo kommune.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Grunnboken datert 07.12.18:
Ingen rettigheter funnet.

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Det følger av borettslagslova at utleie av hele leiligheten krever godkjennelse fra styret i borettslaget, men utleie av rom/deler av leiligheten til andre når man selv bor der ikke krever samtykke/godkjenning fra styret. Ta kontakt med styret i borettslaget for nærmere opplysninger om hvordan lovens praktiseres i borettslaget.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Vegard Furuset Jenssen

Oppdragsnummer

77-17-0377

Saksbehandlere

Harald Hauge
Eie Lillestrøm
Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner
Mob: 97 40 31 00 / E-post: hh@eie.no

Eie Lillestrøm
/

Eiendom

Alexander Kiellands Gate 3 B, 2000, Lillestrøm, Etasje: 3

Matrikkel

Gnr.81 Bnr.1277 Andelsnr.48 Orgnr.956698243 i Skedsmo kommune

Eierform

Borettslag

Antall soverom

2

Prisantydning

3 670 000

Andel f.gjeld/Formue

Andel fellesgjeld: kr. 22 198,- pr. 07.12.17
Andel fellesformue: kr. 32 107,- pr. 07.12.17

Totalpris inkl fellesgjeld

3 670 000,- (Prisantydning) 22 198,- (Andel av fellesgjeld) 3 692 198,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 556,- (Forkjøpsrettsgebyr) 11 515,50 (Omkostninger totalt) 3 703 713,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Kr 3 912,- pr.mnd.

Sikringsordning fellesgjeld

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter dekkes gjennom fellesutgiftene i borettslaget.

Inneholder

3. etasje, 67 kvm BRA: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom.

Utgang fra stuen til solrik balkong med fint utsyn. 

Med leiligheten følger 2 kjellerboder, samt 1 loftsbod, i tillegg er det felles boder.

Parkeringsplass medfølger også.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 912,- pr.mnd.

Faste løpende kostnader

Felleskostnader, strømforbruk, internett, innboforsikring. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 714 348,- Som sekundærbolig Kr. 2 285 912,-

Styregodkjenning

Kjøper av andelen må godkjennes av borettslagets styre for å ta boligen i bruk. Kjøper bærer selv risikoen for at godkjenning blir gitt og må videreselge boligen for egen regning og risiko dersom styret ikke godkjenner kjøper som ny andelseier. Overtakelse, hjemmelsoverføring og oppgjør vil uansett bli gjennomført i henhold
til kontrakt.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Dyrehold

Det er tillatt å holde hund og/eller katt sa sant det er enighet om dette blant de andre beboerne i vedkommendes oppgang.
Ihht. borettslagets husordensregler

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

3 670 000,- (Prisantydning) 22 198,- (Andel av fellesgjeld) 3 692 198,- (Totalpris ekskl. omkostninger) Omkostninger 3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 556,- (Forkjøpsrettsgebyr) 11 515,50 (Omkostninger totalt) 3 703 713,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Foto og Video (Kr 3 500)
Visningshonorar (Kr 2 463)
Meglerprovisjon (1 % )
Takst (Kr 3 750)
Grunnpakke borettslag (Kr 12 634)
Markedspakke 1 (Kr 10 900)
Oppgjørshonorar (Kr 5 500)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Romeriksmegleren AS
Eie Lillestrøm
Org. nr:976320492
Storgata 29
2000 Lillestrøm
Tlf: 63 80 54 10, Fax:

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Salgsleder / Partner Harald Hauge
Mobil: 97 40 31 00
E-post: hh@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 16.01 klokken 08:13

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig