Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Damlivegen 11, 2100 Skarnes Vis på kart

Prisantydning
2 350 000

Solid og velholdt enebolig med stor tomt på Tronbøl!

Prisantydning

2 350 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

2 418 900

P-rom

160 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Torsdag 30.11 fra 17:00 til 18:00

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Damlivegen 11, 2100 Skarnes

Prisantydning

2 350 000

Omkostninger

68 900

Kommunale Avgifter

19 270

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

160 / 206 / kvm

Byggeår

1965

Tomt

Eiet tomt 2262 M2

Oppdragsnummer

79-17-0108

Visninger på eie.no

411

Tilleggstjenester

Megler

Megler

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 2 350 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-) 58 750
   
Totalt 2 418 900

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Fin mulighet på Skarnes i Sør-Odal, en liten time fra Oslo. Huset er godt ivaretatt, med romslig tomt og fine muligheter. Alle boligrom på en flate og god kjeller med lagringsplass. Noe oppussing må påregnes, bl. annet er badet av eldre dato. Garasje med adskilt hobbyrom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Tronbølfeltet, et veletablert og barnevennlig boligfelt like utenfor Skarnes sentrum. Huset ligger øst/vestvendt, og har gode solforhold.  Skarnes er kommunesenter i Sør-Odal og her finnes det meste man trenger. Her finnes en koselig gågate og et lite kjøpesenter med flere forretninger, restauranter, bibliotek og rådhus. Skarnes har også endel koselige små og lokale forretninger. Her har man nærhet til barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole og idrettsanlegg. I nærheten er det fine turområder bl.a rundt Damlitjennet.

Fra Skarnes til Oslo bruker man 1 t med bil. Til Gardermoen 45 minutter. Skarnes har også gode togforbindelser til bla. Oslo slik at man også kan benytte seg av kollektivtransport. Til Kongsvinger by kjører man på 20 minutter.

Standard

Eneboligen er noe oppgradert gjennom årene. Generelt oppført i gode og kjente konstruksjoner med den byggemåten som var vanlig ved oppføringstidspunktet. Avvik som er påvist skyldes i hovedsak normal elde og bruksslitasje. Boligen er blitt noen år og det må påregnes vedlikehold og oppgradering av boligen. Av de større tingene som må påregnes er oppgradering av bad. For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt boligsalgsrapport.

Parkering

Garasje m/hobbyrom, bygget i 1965.

Areal

Primærrom: 160 kvm, Bruksareal: 206 kvm

Primærrom

Primærrom: 160 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 206 kvm

Boder

Det et kott i 1. etasje, samt matbod og lagringsrom i kjeller.

Tomt

Eiet tomt, 2262 m²
Stor tomt som er tilnærmet flat og er opparbeidet og beplantet. Innkjøring fra hovedveien.

Byggeår

1965 (påbygget i 1987)

Byggemåte

Plasstøpte betongfundamenter på gode stedlige masser. Grunnmur av Leca stein som er pusset på utsiden og pusset på innsiden i halve kjeller. Skillevegger i kjeller er satt opp i Leca og sparestein. Tørr og fin grunnmur med noen riss . Sprekk under vindu i vaskerom. I vaskerom er det en stripe i veggen som er fuktig. Kjelleren er innredet med vaskerom, matbod og grovkjeller. Støpt betongsåle i gulv, pussede leca vegger og ubehandlet bordtak. Takhøyde i kjeller er 205 cm. Det er kun registrert tegn på fukt i grunnmur i matbod. Bindingsverkskonstruksjon med stående malt utvendig panel. Værslitt/oppsprukket panel på enkelte steder, og overflater bør vaskes og males. Sadeltak med plassbygde taksperrer i trekonstruksjoner. Meget god lufting og ingen tegn på kondens og fukt. Forkantblekk, takrenner, gradrenner, nedløp og isbord beslag er i lakkert stål fra byggeår. Nedløpsrøret er avsluttet ved utvendig terreng og regnvann ledes ikke bort fra grunnmur. Hele og velfungerende vinduer fra byggeår. 3- og 2- lags isolerglass. Velfungerende ytterdører og terrassedører i teak, fra byggeår.

Terrasser:
Terrasse ved stue og terrasse ved inngangsparti.  Terrasse ved stue har høye spilevegger, terrasse gulv i antatt imp. trevirke som er beiset. Terrasse ved entre, tilbygg har stående rekkverk og håndløper, antatt imp. gulv bord og trapp til terreng. Trevirket er beiset. Ståltrapp med repos og rekkverk i inngangsparti.

Garasje:
Bindingsverkskonstruksjon i vegger. Stående malt utvendig panel. Kledning er avsluttet litt for nært bakkenivå. Støpt betongplate på terreng. Sadeltak i trekonstruksjoner. Rupanel med takpapp, sløyfer og lekter. Tekket med ståltakplater. Forkant beslag, takrenner, nedløp og isbordbeslag er i lakkert stål. Nedløpsrøret er avsluttet ved grunnmur og regnvann ledes ikke bort fra grunnmur. Hobbyrom har furugulv på betongdekke. Innvendige overflater i garasje har betonggulv i garasjedel og beton såle med furugulv i hobb rom. Vegger og tak har gipsplater. 2- lags isolerglass i vinduer, hele og velfungerende. Ytterdør med glassfelt. Ledninger, kontakter og lyspunkt fra byggeår.

Bebyggelse

Enebolig fra 1965 med en etasje+kjeller. I 1987 ble det tilbygget en stue, entre, og soverom. Garasje med hobbyrom på eiendommen.

Diverse

Det gjøres spesielt oppmerksom på at dette er salg av eiendom for et dødsbo. Det må legges til grunn at ingen av arvingene har bebodd eiendommen i nyere tid, eller at de ikke har bebodd i eiendommen, og at de derfor ikke er kjent med feil eller mangler utover det som fremkommer av salgsmaterialet. Kjøper gjøres oppmerksom på at boligen ikke vil bli ytterliggere rengjort/hovedrengjort i forbindelse med overtakelsen. Så lenge arvingenes kunnskap om eiendommen er begrenset, oppfordres kjøper til å foreta nødvendige undersøkelser.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til: 7371,-  (inkludert i kommunale avgifter)

Oppvarming

Boligen varmes opp via elektrisitet, luft-til-luft varmepumpe og vedfyring.
Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde, og kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Forsikring med polisenummer

Sparebank 1 Premie: 6760

Takst

Verditakst: kr. 2 350 000,-
Lånetakst: kr. 2 150 000,-
Takstmann: Arne Skyrud Takstforretning
Takstdato: 05.11.17

Ferdigattest

Det foreligger ingen ferdigattest. Boligen er oppført før 1965, før plan- og bygningsloven kom. Det var derav ikke søknadsplikt for byggetiltak på oppføringstidspunktet og derav ingen krav til ferdigattest.

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område, som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse. Tilhørende:
419 504-6 Reguleringsplan for Skarnes (19.9.1975)

Det er pr. 26.10.17 ikke satt i gang planlegging på et område som berører/inkluderer eiendommen.
Det tas forbehold om feil og mangler.
Opplysninger gitt av kommunen.

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp ifølge Sør-Odal kommune.

Det er ikke installert vannmåler. Gjør oppmerksom på at det er blitt krav om at det monteres vannmåler i alle boliger i kommunen innen 31.12.2019, slik at man blir fakturert vann og avløp etter faktisk forbruk istedenfor etter areal på boligen.

Eiendommen er tilkoblet kommunalt avløpsnett men har slamavskiller i tillegg. Tømming av denne må rekvireres av eier ved behov og fra og med 01.01.2018 må tømming betales av eier selv. Sør-Odal kommune har foretatt sanering/separering av avløpsledningene her så slamavskiller er unødvendig og uønsket i fremtiden. Det har hittil bare blitt gitt en anmodning om at slamavskillerne i dette området skal kobles ut men det må påregnes at det blir gitt krav om at slamavskilleren kobles ut i løpet av de nærmeste årene. Kopi av likelydende brev som er sendt til alle i Damlivegen kan ses hos megler. Der spillvann/overvann går i felles ledning for avløp, må det påregnes atd et vil bli gitt pålegg om separering av disse før de kommunale avløpsledningene.

Opplysninger gitt av Sør-Odal kommune.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

1964/1078-2/13  Forkjøpsrett  
07.04.1964 
RETTIGHETSHAVER: SØR-ODAL KOMMUNE
MED FLERE BESTEMMELSER

1978/4270-1/13  Bestemmelse om bebyggelse  
28.06.1978 
rettighetshaver:Knr: 0419 Gnr: 40 Bnr: 59  

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Egil Morten Langfoss

Oppdragsnummer

79-17-0108

Saksbehandlere

Jo Heiki Støve
Eie Kongsvinger
Daglig leder / Megler MNEF / Partner
Mob: 91 86 26 84 / E-post: jhs@eie.no

Eie Kongsvinger
/

Eiendom

Damlivegen 11, 2100, Skarnes

Matrikkel

Gnr.40 Bnr.58 i Sør-odal kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

3

Prisantydning

2 350 000

Totalpris inkl. omkostninger

2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 58 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-)) 68 899,50 (Omkostninger totalt) 2 418 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 19 269,75 pr. år

Fordelt på:
Vanngebyr etter areal, bolig 71 - 120m2 4102,50
Avløpsgebyr bolig etter areal, 71-120m2 kr 5021,25
Renovasjon, spesiell avtale kr 2150,-
Branntilsyn, feiing og tilsyn 1 pipe kr 625,-
Eiendomsskatt kr 7371,-

Skole/barnehage

Korsmo barneskole 2.7 km
Sør-Odal ungdomsskole 2.4 km
Skarnes videregående skole  2.9 km
Tronbøl barnehage 0.6 km

Inneholder

Kjeller: Vaskerom, matbod, grovkjeller
1. etasje: Entré 1, gang, bad, kjøkken, stue 1, stue 2, entré 2, hall, 3 soverom og kott

P-rom: Vaskerom, entré 1, gang, bad, kjøkken, stue 1, stue 2, entré 2, hall, 3 soverom

Kjøkken

Velholdt kjøkkeninnredning fra ca. 1987. Skrog i hvit melamin med eik kantlister og dekkplater. Heltre eik fyllingsdører og skuffe fronter. Vitrineskap med sprosse dører. Høyskap. Benkeskap med benkeplate av respatex og eik kantlist. Takhøye overskap. Fliser mellom benk og overskap. Ventilatorskap over komfyr. Dersom annet ikke fremgår av salgsoppgaven, medfølger kun integrerte hvitevarer. Selger erkjenner ikke garantiansvar.

Bad/wc

Bad med eldre standard fra 1965, med våtromstapet på vegger og tak-ess takplater. Baderomsinnredning fra byggeår med persiennedører. Benkeskap med respatex benkeplate og nedfelt porselensvask. Høyskap og overskap, speil. Frittstående klosett. Badekar med dusj.
Vaskerom i kjeller inneholder vaskekum i rustfritt stål, ca. 1987.

Vegger

Eik panel, slette malte vegger, "Korea panel", malt glassfiberstrie og i kjeller er det pussede overflater samt upusset Leca.

Gulv

Linoleum, eik parkett, i kjeller er det betongoverflater. Bratt svingtrapp i betong til kjeller, kun håndløper på en side av trappen. Rekkverk bør monteres.

Himling

Tak-ess plater, slett malt tak, og i kjeller er det ubehandlede bord i tak.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter, strøm, forsikring. Listen er ikke uttømmende.

Formuesverdi

Formuesverdi for inntektsåret 2016: Som primærbolig Kr. 502 776,- Som sekundærbolig Kr. 1 608 884,-

Tekniske installasjoner:

Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegg og vindu som kan åpnes. Mekanisk avtrekk over komfyr i kjøkken.
Eldre varmtvannsbereder på 200l. Bereder er mer enn 20 år.
Luft til luft varmepumpe, ukjent årgang. Varmepumpen har serviceavtale og er jevnlig vedlikeholdt.
Det elektriske anlegge ser velholdt ut, med bla. automatsikringer i sikringsskap.

Megler har innhentet opplysninger om det elektriske anlegget, og det foreligger ingen pålegg om utbedring av det elektriske anlegget.
Siste periodiske besiktigelse ble utført i 2009, og neste kontroll kan forventes i 2029. Opplysningene er ingen garanti for at anlegget er uten feil/mangler, eller tilpasset dagens bruksmønster.

Odel og konsesjon

Eiendommen er på over 2 mål, noe som medfører at egenerklæring om konsesjonsfrihet må signeres av kjøperne før eiendommen kan overskjøtes.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

2 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 58 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 350 000,-)) 68 899,50 (Omkostninger totalt) 2 418 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglers provisjon, samt utlegg med vederlag totalt kr 74 000,-

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Støve, Sandermoen & Co AS
Eie Kongsvinger
Org. nr:815754662
Storgata 9
2212 Kongsvinger
Tlf: 62 82 55 00, Fax:

Ansvarlig megler

Daglig leder / Megler MNEF / Partner Jo Heiki Støve
Mobil: 91 86 26 84
E-post: jhs@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 21.11 klokken 15:50

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig