Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Kong Haralds gate 55, 4041 Hafrsfjord Vis på kart

Prisantydning
7 750 000

Madla - Innholdsrik familievennlig enebolig i populært område - 5 soverom - 3 bad - Vinterhage - Garasje - Blindvei

Prisantydning

7 750 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

7 942 650

P-rom

233 kvm

Antall rom

5 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Kong Haralds gate 55, 4041 Hafrsfjord

Prisantydning

7 750 000

Omkostninger

192 650

Kommunale Avgifter

15 668

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

233 / 259 / 286 kvm

Byggeår

2000

Tomt

Eiet tomt 495 M2

Oppdragsnummer

82-17-0020

Visninger på eie.no

373

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 7 750 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 182 500
   
Totalt 7 942 650

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Innholdsrik og romslig enebolig på Madla med lettstelt tomt. Huset ligger rolig og barnevennlig til i enden av en blindvei. Boligen har en familievennlig og praktisk planløsning som gjør at man kan bo her fra barna er små til de er ungdommer - her er det nok plass å boltre seg på for hele familien.

Boligen har en romslig flislagt entré som gir et godt førsteinntrykk. Det er også en egen bi-inngang rett inn til vaskerommet, en løsning som ofte er høyt verdsatt hos barnefamilier. Her kan man gå rett inn på vaskerommet når noen kommer hjem med sølete fotballsko, skitne parkdresser eller svette treningsklær. Vaskerommet ble pusset opp i januar 2017 med nye fliser og ny innredning.

Videre inn i første etasje finner man stue, kjøkken og bad. Stuen er romslig med lysmalte overflater, parkett på gulv og spotter i taket. Mye lysinnslipp fra de store vindusflatene skaper en luftig og god romfølelse. En lekker peisovn fra Scan med innsyn fra to sider skaper en ekstra koselig stemning på kaldere dager.

Fra stuen er det utgang til en deilig vinterhage på 11 kvm (oppført i 2013). Her er det muligheter for å åpne store deler av tak/vegger mot vest slik at solen står inn mellom kl. 14:00 og 22:00 på sommerstid. Her kan man nyte fine solfylte dager med grilling og hyggelig sammenkomster. Er det litt vind eller kjøligere i luften regulerer man det med å åpne opp/lukke igjen. Med en slik vinterhage forlenger man sommersesongen betraktelig.

Rundt hjørnet i stuen finner man kjøkkenet. Det er romslig og har god plass til et stor spisebord. Selve innredning er i kirsebær og det er fliser mellom over- og underskap. Det er integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Kjøkkenet har kjølehjørne med kjøleaggregat skiftet i 2013.

Badet i denne etasjen er helfliset med varme i gulv. Det har tidløs baderomsinnredning med grå fronter og heldekkende servant. Det er godt med skapplass i seksjonen. Badet har også en stor dusjnisje på 100x135 og vegghengt toalett.

Via en pen oljet eiketrapp kommer man opp til 2. etasje. Der finner man loftstue, tre soverom og bad. Mange syns det er praktisk med en ekstra stue når barna har besøk, eller når far vil se fotballkamp. Alle soverommene er av god størrelse, og hovedsoverommet har en romslig skyvedørsgarderobe. Badet i 2. etasje er helfliset med varme i gulv. Det har en stor baderomsinnredning med mye skapplass og dobbel servant. I tillegg til dusjnisje, er det også her et innfliset boblebad.

Del av underetg. er innredet til leilighet som i dag blir leid ut for kr 7 800,- per måned. Den består av entre, stue, kjøkken, bad og to romslige soverom. Det er lydvegg/lydhimling mellom denne delen og hoveddelen. Det presiseres at innredning av underetg. til "rom for varig  opphold" og benyttelse til utleie ikke er byggegodkjent.: Les mer om dette under  "Diverse".

Boligen har godt med lagringsplass i to stk boder i underetasjen. I tillegg er det en stor utvendig bod samt lagringsloft i garasjen.

Det er ingen store vindusflater mot sør, så på sommerstid er dette et svalt og behagelig hus. Ellers kan det nevnes at boligen har sentralstøvsuger og Villavent med balansert varmegjenvinning.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet på Madla i et rolig og barnevennlig område i enden av blindvei. Her er både skoler, barnehager og idrettsplasser i umiddelbar nærhet, og det tar kun 2 minutter å gå til nærmeste fotballbane, volleyballbane og lekeplass. Her kan med andre ord barna springe bort på egenhånd og det er enkelt for de voksne å følge med. Søndagsturen eller joggeturen kan man ta i Sørmarka eller langs sjøen i Hafrsfjorden. Der finner man også den populære badeplassen i Møllebukta som kan by på et yrende folkeliv på fine sommerdager. Den daglige handelen kan man ta på Kiwi eller på Amfi Madla. På Amfi finner man også motebutikker, jernvare, apotek, vinmonopol, kaféer etc. Det er gå-/sykkelavstand til universitetet hvor man også finner et av regionens største treningssenter. Bussen stopper heller ikke lang tunna og tar deg raskt og enkelt til sentrum eller andre bydeler. Velkommen til Madla!

Parkering

Parkering i garasje og i gårdsrom.

Areal

Primærrom: 233 kvm, Bruksareal: 259 kvm, Bruttoareal: 286 kvm

Primærrom

Primærrom: 233 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 259 kvm

Tomt

Eiet tomt, 495 m²

Byggeår

2000

Byggemåte

Tre og betong, se ellers tilstandsrapport.

Bebyggelse

Området er hovedsakelig bebygd med eneboliger.

Diverse

Innredet areal i kjeller er ikke byggeanmeldt som rom for varig opphold. Deler av kjeller fremstår som egen boenhet og er utleid for kr 7 800,- per måned (møblert). Leieavtalen er tidsbestemt og uoppsigelig til 31.03.2018. Hele leieavtalen ligger vedlagt i salgsoppgaven. Møbler som er nevnt i leieavtalen tilhører selger og medfølger i handelen.

Selger tar intet ansvar for om innredningen av kjeller og utleie av denne vil kunne godkjennes, men for ordens skyld har vi vedlagt informasjon i salgsoppgaven fra Stavanger kommune sin hjemmeside som viser prosedyre for en evenuell søknad og kriterier for godkjennelse. Her er også link til informasjonen: http://stavanger.kommune.no/no/Tilbud-tjenester-og-skjema/Bolig-bygg-og-eiendom/Bygg/Byggesakshjelpen/Ofte-stilte-sporsmal/hybel-eller-leilighet/

Les mer om boligen
Megler

Megler

Daglig leder / Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Espen Eide

Eie Stavanger

93 04 03 00 ee@eie.no Les mer om megler
Detaljer

Flere detaljer

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 1 662 788,- Som sekundærbolig Kr. 4 655 805,-

Oppvarming

Elektrisk. Vedovn i stue. Varmekabler i bad, vaskerom og hall.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Forsikring med polisenummer

Gjensidige Polisenummer: 55396612

Takst

Det er utarbeidet tilstandsrapport for boligen. Denne ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 22.02.2000.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. Reguleringsplankart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei/vann/kloakk

Offentlig.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Det er registrert to servitutter på Gnr. 38 Bnr. 732:
216 25.01.1955 BESTEMMELSE OM GJERDE
2589 28.06.1960 ERKLÆRING / AVTALE

Kopi av servituttene kan fås ved henvendelse til megler. De vil også bli utlevert på kontraktsmøte.

Utleie

Se 'Diverse'.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie. Selger har ikke radonmålt, ref. egenerklæringsskjema som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Rune Christian Taarland

Oppdragsnummer

82-17-0020

Saksbehandlere

Espen Eide
Eie Stavanger
Mob: 93 04 03 00 / E-post: ee@eie.no

Linn Høen Thommesen
Eie Stavanger
Mob: 41 69 42 05 / E-post: lht@eie.no

Eiendom

Kong Haralds gate 55, 4041, Hafrsfjord

Matrikkel

Gnr.38 Bnr.3811 i Stavanger kommune
Gnr.38 Bnr.872 i Stavanger kommune
Gnr.38 Bnr.732 i Stavanger kommune (ideell andel: 2/4)

Eierform

Selveier

Antall soverom

5

Prisantydning

7 750 000

Totalpris inkl. omkostninger

7 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 500,- (Dokumentavgift) 192 649,50 (Omkostninger totalt) 7 942 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 15 668 pr. år

Inneholder

U.-etg.: Entre, to soverom, bad, kjøkken, stue og stue. Trapperom, to boder.
1. etg.: Entre, bad, vaskerom, kjøkken, stue og vinterhage.
2. etg.: Loftstue, tre soverom og bad.

Odel og konsesjon

Det er ikke odel eller konsesjon på eiendommen.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

7 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 500,- (Dokumentavgift) 192 649,50 (Omkostninger totalt) 7 942 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Meglerprovisjon (Kr.146 000) Eierskifteforsikring (Kr.32 558) Grunnpakke enebolig (Kr.5 000) Markedspakke 1 (Kr.5 000) Oppgjørshonorar (Kr.6 900) Totalt kr. (Kr.195 458)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Espen Eide & Partnere AS
Eie Stavanger
Org. nr:896253492
Niels Juels gate 50
4008 Stavanger
Tlf: 51 52 44 00, Fax:

Ansvarlig megler

Espen Eide
Telefon: 51 52 44 00
Mobil: 93 04 03 00
E-post: ee@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 20.09 klokken 10:51

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig