Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for:

Erlandsens gate 2, 3111 Tønsberg Vis på kart

Prisantydning
4 550 000

Tønsberg/Frodeløkka - meget innholdsrik og spennende enebolig - innredet med 2 leiligheter - solrik hjørnetomt - garasje - usjenert og sentralt

Prisantydning

4 550 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

4 673 900

P-rom

150 kvm

Antall rom

2 soverom

Se dokumentasjon Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Visning

Søndag 20.08 fra 15:00 til 15:45

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Erlandsens gate 2, 3111 Tønsberg

Prisantydning

4 550 000

Omkostninger

123 900

Kommunale Avgifter

24 210

Boligtype

Enebolig

Eierform

Selveier

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

150 / 178 / 195 kvm

Byggeår

1915

Tomt

Festet tomt 720 M2

Oppdragsnummer

67-17-0159

Visninger på eie.no

442

Tilleggstjenester

Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 550 000
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 8 900
Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 550 000,-) 113 750
   
Totalt 4 673 900

Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Erlandsens gate 2 ligger solrikt og sentralt til på Frodeløkka med en nydelig hjørnetomt. Eiendommen har utsikt til Tønsbergs stolthet, Slottsfjellet og bybildet generelt. Her bor du meget sentralt til i et rolig villastrøk med gangavstand til alt av sentrumsfunksjoner. Det er kun 2 minutter å gå til togstasjonen/busstasjonen - for deg med en travel pendlerhverdag. På Frodeløkka er du omringet at flotte tur- og rekreasjonsmuligheter som skogsløyper, messeområdet med sine aktivtetsparker, lysløyper og sykkelstier i alle retninger. Nærområdet er stille og rolig samtidig som du er en del av bybildet.  På 10 minutter er du nede på bryggeområdet hvor det er et yrende liv med båtfolk og restauranter.

Velkommen til det gode liv på Frodeløkka - her får du den perfekte følelsen av stillhet i byen.

Standard

Boligen med sine to leiligheter har i dag 2 bad og 2 romslige soverom. Det kan enkelt omgjøres til én boenhet med eksempelvis 4 romslige soverom, 2 bad, vaskerom samt store oppholdsrom som stue og kjøkken. Det er meget gode lagringsmuligheter i huset både i kjeller og på loftet.

Leiligheten i 1. etasje:
Innbydende ENTRÉ med god plass til oppheng av yttertøy samt øvrig innredning og lagring.

Hovedrommene i etasjen består av en delvis åpen løsning med stue, spisestue og kjøkken. KJØKKENET er et lekkert og tidsriktig arbeidskjøkken. Her kan man briljere med sin kokkekunster foran gjestene i spisestuen, eller plassere dem i sofaloungen foran den dekorative peisovnen. Det er bra med skap- og benkeplass samt at det kommer godt med naturlig lys fra de store vindusflatene. Integrerte hvitevarer. SPISESTUEN har god plass til stort spisebord. Her er det duket for mye hygge. I STUEN er det rom for både sofagruppe samt øvrig innredningsmuligheter. Det er et klassisk preg i en velfungerende kombinasjon med det mer tidsriktige uttrykket.

Det ble i 2007 bygget et tilbygg som i dag er et romslig SOVEROM med ekstra høy himling - dette gir et særegent uttrykk. Godt med plass til stor seng og garderobeløsning.

BADETer delikat og flislagt med dusjkabinett, servant og WC. Naturlig lys fra vinduet.

Trappen tar deg ned til en innholdsrik kjeller med gode lagringsmuligheter samt flere bruks- og innredningsmuligheter. Det er i dag innredet et kontor her for deg som har en travel pendlerhverdag og trenger et lunt hjemmekontor. Det er forøvrig tilrettelagt for romslig vaskerom m.m.

I husets 2. etasje kommer du med egen inngang til den andre innredede leiligheten. Her får du også en romslig og luftig stue - tilføre en solrik balkong? STUEN har god plass til sofagruppe samt spiseplass. De store vindusflatene gir et ytterligere åpent og luftig preg - nydelig utsikt til Slottsfjellet!

KJØKKENET er her et separat rom. Det er godt med skap- og benkeplass samt rom for et koselig frokosthjørne. Hvitevarene er ikke integrert, men kan medfølge om ønskelig.

SOVEROMMET er romslig og lunt med plass til både stor seng og god garderobeløsning.

Bad og WC er separat. BADEROMMET kan trenge en oppgradering for å bli mer tidsriktig. Det er innredet med dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin. WC-rommet har klosett og servant.

Generelt er boligen velholdt, men trenger oppgraderinger for å innfri alle dagens strenge krav til standard og løsninger. Se selgers egenerklæring og boligsalgsrapporten for ytterligere informasjon.

Parkering

Det er oppført frittliggende garasje på tomten samt at det er biloppstillingsplass på eiendommen. Det er to innkjørsler til eiendommen.

Areal

Primærrom: 150 kvm, Bruksareal: 178 kvm, Bruttoareal: 195 kvm

Primærrom

Primærrom: 150 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 178 kvm

Tomt

Festet tomt, 720 m²

Byggeår

1915

Byggemåte

Grunnmur oppført i sparesteinsbetong. Det er krypkjeller under deler av boligen, med utvendig inspeksjonsluke. Boligen er oppført med tyngre trekonstruksjoner. To sider av bygget fikk ny kledning i 2007/10 samt at det ble bygd et tilbygg i 2007. Taktekking fra 1990. På tilbygget er taket fra 2007.

Bebyggelse

Nærområdet består hovedsakelig av villabebyggelse/trehus.

Diverse

- Det er montert en varmtvannstank i hver etasje
- Flere bruks-og innredningsmuligheter i huset
- Det er tilrettelagt for felles strømskap ved omgjøring til en boenhet
- Asfaltert innkjørsel samt belegningsstein
- Varmepumpe
- Solrik eiendom
- Rolig villastrøk

Les mer om boligen
Megler

Megler

Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Enkel adkomst fra Togstasjonen, Grev Wedels gate over togskinnene inn på Stenmalen. Følg veien slakt til venstre. Etter 500 meter svinger du til venstre inn på Erlandsens gate. 20 meter nede i gaten ligger huset på din høyre hånd. Det vil bli godt skiltet med eie sine visningsskilt på annonserte visninger.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015: Som primærbolig Kr. 744 932,- Som sekundærbolig Kr. 2 085 810,-

Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt varmepumpe. Dekorativ vedovn. Det gjøres oppmerksom på at pipe må utbedres. Denne er ikke benyttet av nåværende eier.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Takst

Takstmann: Arvid Lysgård
Takstdato: 01.08.17

Ferdigattest

2017-08-01T13:54:46.516                F.attest eller brukstillatelse ikke i arkiv - 2-mannsbolig byggemeldt 1914 - tilbygg 1924 og 2006 - garasje 1964 og 1974 - innrede bad 1967

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse. Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål. Området er avgrenset av Jernbanesløyfen.

Vei/vann/kloakk

Offentlig tilknyttet. Utbedring av rør på egen eiendom bør påregnes med tiden.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
1915/900012-2/91 Festekontrakt - vilkår

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Per Kristian Opheim

Oppdragsnummer

67-17-0159

Saksbehandlere

Tea Wærland
Eie Tønsberg
Eiendomsmegler MNEF/ Fagansvarlig
Mob: 93 05 02 61 / E-post: tw@eie.no

Eie Tønsberg
/

Eiendom

Erlandsens gate 2, 3111, Tønsberg

Matrikkel

Gnr.1009 Bnr.91 i Tønsberg kommune

Eierform

Selveier

Antall soverom

2

Prisantydning

4 550 000

Totalpris inkl. omkostninger

4 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 113 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 550 000,-)) 123 899,50 (Omkostninger totalt) 4 673 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 24 210 pr. år Inkl festeavgiften på kr 11 378,- i året.

Inneholder

Boligen er innredet med 2 leiligheter og inneholder:
Kjelleretasjen: Trapperom, innredet kontor (43 bra)
1. etasjen: Gang, bad, trapperom stue, kjøkken og soverom (73 bra)
2.etasjen: Trapperom, bad, stue, kjøkken, WC og soverom (62 bra)
Råloft samt frittstående garasje.

Erlandsens gate 2 er en meget innholdsrik enebolig med mange spennende muligheter. Boligen er i dag innredet med to leiligheter med separate innganger. Dette er også boligen for deg som drømmer om en særegen og sjarmerende byvilla i Tønsberg sentrum. Her bor du i rolige omgivelser med alle sentrumsfunksjoner i umiddelbar nærhet. Har du i tillegg en travel pendlerhverdag er dette drømmeboligen for deg. Det er kun 2 minutters gåtur til stasjonen! Eiendommen er generelt jevnlig vedlikeholdt de senere år og fremstår med dette som tidsriktig og stilfull. Huset fikk et tilbygg i 2007 som i dag er innredet som soverom. Hagen er pent opparbeidet med gressplen, bærbusker, blomsterbed og belegningsstein. Tomten er solrik med flere utfoldelsesmuligheter - flott utsikt til byens stolthet: Slottsfjell. Velkommen til det gode liv på Frodeløkka.

Kjøkken

Hvitevarer medfølger salget om ønskelig.

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter samt hus-og innboforsikring

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Festeavtale

Areal: 720 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 11378, Bortfester Tønsberg kommune. Avtale tegnet i 1915, fornyet i 2015. Indeksreguleres.
Årlig festeavgift: 11.378,- inkl. i kommunale avgifter. Festeavgiften kan kun indeksreguleres etter tomtefesteloven. Bortfester er Tønsberg kommune.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 550 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 113 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 550 000,-)) 123 899,50 (Omkostninger totalt) 4 673 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Grunn og forsikringshonorar (Kr.2 750)
Meglerprovisjon : 1 % inkl mva
Oppgjørshonorar (Kr.4 400)
Tilrettelegging (Kr. 9 900)
Fakturautlegg (Kr. 2 900)
Totalt kr. (Kr.65 450)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Vestfold Eiendomsmegling AS
Eie Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF/ Fagansvarlig Tea Wærland
Mobil: 93 05 02 61
E-post: tw@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Mandag 14.08 klokken 15:14

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Her kan du gi bud. Klikk direkte på Gi bud under, eller klikk på 'Les mer' om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen.

Les mer Gi bud Vi oppfordrer alle kjøpere om å lese dokumentasjonen nøye før budet gis

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig