Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Globusveien 5, 3113 Tønsberg Vis på kart

Prisantydning
4 450 000

Tønsberg/Råel - Nyoppført enebolig beliggende i et barnevennlig område med kort avstand til skoler og turområder.

Prisantydning

4 450 000

Boligtype

Enebolig

Totalpris

4 483 800

P-rom

138 kvm

Antall rom

3 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Globusveien 5, 3113 Tønsberg

Prisantydning

4 450 000

Omkostninger

33 800

Kommunale Avgifter

9 998

Boligtype

Enebolig

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

138 / 143 / 161 kvm

Byggeår

2017

Tomt

Fellestomt 1126 M2

Oppdragsnummer

67-17-0237

Visninger på eie.no

370

Tilleggstjenester

Meglere
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 450 000
Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt) 6 300
Panteattest kjøper 199
Tingl.gebyr pantedokument 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 26 250
   
Totalt 4 483 800

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beliggenhet

Her bor du virkelig barnevennlig og ikke minst sentralt i en liten og koselig blindgate på populære Råel. Dette er en ypperlig beliggenhet for bl.a. barnefamilier med kort vei til en rekke idrettsfasiliteter, små rekreasjonsanlegg osv. Nærmest rett utenfor døren har du adkomst til flotte tur- og friluftsområder rett i nærmiljøet, bl.a. langstrakt lysløype i skogen ved Søndre Slagen kirke som er mye brukt så vel sommer som på ski vinterstid. Det er også barnehager i umiddelbar nærhet, og barne-/ungdomsskoler ligger innenfor gangavstand. Kort spasertur til Meny dagligvareforretning.Tolvsrødsenteret med gode shoppingmuligheter, post og bank m.m. og nyere Olsrød park med diverse forretninger ligger også innenfor kort avstand fra eiendommen. Fra Globusveien er det også kort vei til sjøen på Husvik og Nes med en rekke badestrender/badeplasser samt småbåthavner. Til Tønsberg sentrum er det ca 15 minutter på sykkel og det er god busskommunikasjon.

Standard

Boligen er nyoppført og holder en gjennomgående god standard (TEK17). Det er varmekabler i hele 1.etasjen. Man ankommer boligen via en stor og romslig hall hvor det er god plass for å installere garderober. Fra hallen går man inn på badet i 1.etasje som er pent flislagt med fliser i lys grå toner samt at det er varmekabler i gulv. På badet er det dusj og en stilfull baderomsinnredning. Innenfor badet finner man husets vaskerom som har fliser på gulv med varmekabler og øvrige flater er malt. På vaskerommet er det benkeplass med utslagsvask. Kjøkken er i åpen løsning med stuen og har god plass til både sittegrupper og spisebord. Kjøkkeninnredningen har lys, glatt utførelse med integrerte hvitevarer som kaffemaskin, microovn, stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og ventilator. Det er godt med både skap- og benkeplass. Fra både stuen og kjøkken er det utgang til sydvest vendt terrasse med gode solforhold. I 2. etasje er det det 3 soverom hvorav masterbedroom har et romslig walkin closet. Fra loftstuen er det utgang til den sydvestvendte balkongen - her er det perfekt for dagens første kaffekopp i morgensolen. Badet i 2. etasje er stilfull og flislagt. Det er dusjhjørne samt pen baderomsinnredning med skuffer for oppbevaring. Varmekabler i gulvet.
Boligen forøvirg er malt i lyse og tidsriktige farger og har hovedsakelig enstavs eikeparkett på gulv. Det er glasert takstein og ferdig lagt inn K-rør for fibernett. Huset har balansert ventilasjon, listfrie takhjørner og foringer samt generelt gjennomgående god standard (TEK17). Det er oppført en romslig, dobbelt garasje. Asfaltert innkjørsel. Opplegg med utekran i hagen. Dette er en ny bolig som du kan flytte rett inn i. Lave omkostninger.
Velkommen på visning!

Parkering

Det er parkering i dobbel garasje og på egen gårdsplass.

Areal

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 143 kvm, Bruttoareal: 161 kvm

Primærrom

Primærrom: 138 kvm

Bruksareal

Bruksareal: 143 kvm

Tomt

Fellestomt, 1126 m².
Eiendommen er inngjerdet med tujahekk og gårdsplassen og gangveier er asfaltert. Forøvrig er utomhusarealene planert og klar for at det legges plen. Mot syd og vest er det en stor solrik terrasseplatting.

Byggeår

2017

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over støpt plate.

Bebyggelse

Frittliggende enebolig i sameiet.

Diverse

Ved kjøp av nyoppført bolig er det ekstra lave omkostninger.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Fra Tønsberg kjør forbi Kilden kino og ta til høyre i Presterødkrysset. Fortsett ned Narverødveien og til du får
Globusveien på venstre hånd etter ca 600 meter. Boligen ligger så på høyre hånd mot enden av Globusveien.

Oppvarming

Det er varmekabler i alle rom i 1.etasje og på bad i 2.etasje.
Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Takst

Takstmann: Kenneth Gundersen
Takstdato: 20.11.17

Ferdigattest

Ferdigattest blir rekvirert og vil foreligge før overtagelse.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig, vann og avløp ifølge Tønsberg kommune.
Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger i sameiet er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre sameierne har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver enhet svarer til folketrygdens grunnbeløp, jfr. lov om eierseksjoner §25.
Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad.  For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget. Det er likevel utarbeidet en egenerklæring som interessenter bør gjøre seg kjent med før budgivning. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgaven.
Det er ikke tegnet eierskifteforsikring ifbm. salget.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger.

Eier

Iwona Dzieciniak

Oppdragsnummer

67-17-0237

Saksbehandlere

Jørn Richard Andersen
Eie Tønsberg
Eiendomsmegler
Mob: 90 76 80 59 / E-post: jra@eie.no

Tea Wærland
Eie Tønsberg
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF/ Fagansvarlig
Mob: 93 05 02 61 / E-post: tw@eie.no

Eiendom

Globusveien 5, 3113, Tønsberg

Matrikkel

Gnr.153 Bnr.86 Snr.3 i Tønsberg kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

3

Prisantydning

4 450 000

Totalpris inkl. omkostninger

4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 26 250,- (Dokumentavgift) 33 799,50 (Omkostninger totalt) 4 483 799,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Felleskostnad

Det betales ikke felles kostnader i sameiet.

Kommunale avgifter

Kr. 9 998

Skole/barnehage

Presterød barne- og ungdomsskole. Det er flere barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon

Det er kort gangavstand til gode bussforbindelser.

Fritidstilbud

Nærområdet har flotte turområder i skog og mark og lang sjøen.

Inneholder

1.etg: Hall/trapperom, bad, vaskerom, kjøkken og stue.
2.etg: Loftstue, 3 soverom hvorav et med garderoberom og bad.

Faste løpende kostnader

Boligen er nyoppført og ikke bebodd av selger. Selger har således ikke kunnskap om boligens faste løpende kostnader.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke fastsatt, men fastsettes av Likningskontoret etter en beregningsmodell om hensyntar om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeier er bosatt iht Folkeregisteret) eller "sekundærbolig" (andre boliger man eier). Formuesverdi for primærbolig vil normalt utgjøre ca 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil likningsverdi normalt utgjøre ca. 80 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For mer informasjon, se www.skatteetaten.no.

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 450 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 300,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt)) 199,50 (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 26 250,- (Dokumentavgift) 33 799,50 (Omkostninger totalt) 4 483 799,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.
Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. pålegger eiendomsmegleren å gjennomføre legitimasjonskontroll og risikovurdering av alle kunder og/eller eventuelle reelle rettighetshavere. Dersom kundene ikke oppfyller lovens krav eller eiendomsmegler har mistanke om at transaksjoner har tilknytning til utbytte av straffbare handlinger eller forhold som rammes av straffeloven §§ 131 - 136 a, kan eiendomsmegleren stanse gjennomføring av handelen. Eiendomsmegleren kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Provisjonssats av salgssum: 1,25 % inkl mva Tilretteleggning: 9 900,- Sikkerhetsstillelse: 2.750,- Oppgjørshonnorar: 4.400,- Faktureringshonnorar: 2 900,-
Grunn og forsikringshonorar (Kr.2 750)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 450 000,-) (Kr.55 625)

Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges som ved besiktigelse, dog gjelder avhendingslovens normale bestemmelser etter § 3-1. Ved salg av nyoppført bolig som ikke har vært tatt i bruk i mer enn et år på avtaletidspunktet, gjelder ikke avhendingslovens § 3-9.

Avdeling

Vestfold Eiendomsmegling AS
Eie Tønsberg
Org. nr:955607171
Nedre Langgate 39
3103 Tønsberg
Tlf: 33 30 70 00, Fax: 33 30 70 09

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Jørn Richard Andersen
Mobil: 90 76 80 59
E-post: jra@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Onsdag 13.12 klokken 15:06

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig