Få tilgang til hele salgsoppgaven

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer *

Spørsmål/Kommentarer til megler

 Jeg ønsker budvarsel på SMS

 Jeg ønsker tips om liknende eiendommer

 Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Eie

* Felter som må fylles ut

Digital salgsoppgave for: OBJEKTET ER SOLGT!

Osloveien 6, 7017 Trondheim Vis på kart

Prisantydning
4 500 000

ILA - 2 (3)-roms selveier i Trondheims fineste Jugendgård

Prisantydning

4 500 000

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 613 720

P-rom

124 kvm

Antall rom

1 soverom

Se dokumentasjon

Visning

For visning, kontakt megler.

Kontakt megler
Nøkkelinformasjon

Nøkkelinformasjon

Adresse

Osloveien 6, 7017 Trondheim

Prisantydning

4 500 000

Omkostninger

113 722

Fellesutgifter

3 147

Kommunale Avgifter

10 262

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Eierseksjon

10

Etasje

3

Areal (P-ROM / BRA / BTA)

124 / 128 / 144 kvm

Byggeår

1905

Tomt

Eiet tomt 1340 M2

Oppdragsnummer

63-17-0003

Visninger på eie.no

1525

Tilleggstjenester

Megler
Økonomi

Økonomi

Prisantydning 4 500 000
Panteattest kjøper 172
Tingl.gebyr obligasjon 525
Tingl.gebyr skjøte 525
Dokumentavgift 112 500
   
Totalt 4 613 720

Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer
Mer om boligen

Mer om boligen

Beskrivelse

Eie Eiendomsmegling v/ Bjørn Tore R. Strømmen (M: 977 53 638) har gleden av å presentere en 2(3)-roms selveierseksjon som ligger i en ærverdig gammel Jugendgård i Ila rett utenfor Trondheim sentrum.

Leiligheten er opprinnelig en 3 roms leilighet, men det ene soverommet er i dag åpnet og brukes som en ekstra del av stuen. Dette soverommet kan med enkle grep tilbakeføres hvis man ønsker det. Bygningen er regnet som et av de fineste eksempler på Jugend arkitektur i Trondheim og er et flott skue.

Leiligheten har en romslig planløsning med store rom som alle har en takhøyde man gjerne så nybygg ble bygget med i dag. Her er det virkelig atmosfære og rom for å kose seg på late dager. I tillegg har man gåavstand til sentrums ypperlige fasiliteter. Nærhet til den flotte Bymarka som har fantastisk turterreng som kan nytes året rundt.

Trondheimsfjorden kan benyttes på mange måter og den har man tilgang til rett over Ilaparken. Kanskje man ønsker å leie en båtplass på Skansen? Alt ligger til rette for å virkelig kunne nyte bylivet samtidig som man er trukket i fornuftig avstand vekk fra der restaurantlivet koker som mest om kveldene.

Nærheten til å oppsøke det ved å ta en liten spasertur er der dog. Leiligheten inneholder blant annet soverom, 2 store stuer, et herlig kjøkken med tilstøtende bod, romslig gang, en mindre entre og et sjarmerende bad.

Beliggenhet

Nærmiljøet
Leiligheten ligger i en attraktiv og meget sentrumsnær beliggenhet med kort gåavstand til Midtbyen. Rett ved ligger den barnevennelige og populære Ila parken. Parken har også kulturelle tilbud og små kaféer/ restauranter på andre siden. Nærmiljøet byr også på ypperlige treningstilbud blant annet 3T Ilsvika , tennisbane og Nidarøhallen.

Barnehager og skoler
Nærmeste barnehage er Ila barnehage med en kort avstand på 300 meter. Leiligheten ligger i nærhet til hele tre barneskoler hvor Ila skole er den nærmeste på 300 meter. Ila skole dekker 1 til 7 klassetrinn. Nidelven skole er litt lengre unna men ligger bare 1.4 km unna. Den dekker 1 til og med 10 klasse.

Leiligheten har også gåavstand til en av byens mest tradisjonsrike videregående skoler, Thora Storm (Tidligere Adolf Øiens skole, Trondheim Økonomiske Gymnas, Trondheim Handelsgymnasium) som ligger 1.1 km fra leiligheten. Alternativt også Steinerskolen Ila som dekker hele løpet fra 1 til 13 klasse bare 400 meter fra boligen.

Offentlig transport
Buss- og trikkeholdeplass ligger rett ved med meget gode forbindelser til bl.a. NTNU Gløshaugen og Dragvoll, samt St. Olavs sykehus og Øya. Det er avganger hele tiden som fører deg inn til midtbyen på 2-3 minutter, hvor det er alle mulige videre forbindelser.

Nærbutikker
Joker Ilamat ligger bare 100 meter fra boligen og Bunnpris Ila som er søndagsåpent er bare 500 meter fra. Det kan nevnes at nærmeste kjøpesenter er Trondheim Torg, 1.3 km fra leiligheten. Her finner man det meste innen shopping, kaféer og resturanter.

Flotte tur- og rekreasjonsområder
Området i seg selv byr på mange gode turmuligheter. Herlige turer langs sjøkanten og småbåthavna på Skansen. Herfra kan man følge en meget fin promenade langs fjorden inn mot Midtbyen.

Turstien opp langs Ilabekken, går fra Ilsvikøra og nesten helt opp til Theisendammen. Spesielt idyllisk er partiet ved Møllebakken med tretrappa som er bygget opp langs en liten foss.

Standard

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Stue 1: Tregulv, malt strie / malt puss på vegger og malt himling. Panelovn og utgang til altan.

Stue 2: Tregulv, malt strie / malt puss på vegger og malt himling. Vedovn og panelovn.

Kjøkken: Tregulv, malt strie / flis / teglforblending på vegger og takess i himling. Vedovn. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og flislagt benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin og mekanisk avtrekk over stekesonen.

Bad: Flis på gulv, flis / malt strie på vegger og takess i himling. Åpen dusjløsning over innebygd badekar, baderomsinnredning med servant, klosett og innebygd varmtvannsbereder. Mekanisk avtrekk. Gulvvarme

Soverom: Tregulv, malt strie / malt puss på vegger og malt himling. Panelovn og skyvedørsgarderobe

Gang: Tregulv, malt strie / malt puss på vegger og malt himling.

Entre: Flis på gulv, tapet på vegger og malt himling.

Bod: Belegg på gulv, malte plater på vegger og malt himling. Opplegg for vaskemaskin

Parkering

Parkering på oppstillingsplasser i omkringliggende gater. Her er det ikke soneparkering slik at man kan parkere der det er ledig plass. Selger leier i dag plass i Trondheim kommunes Ila- garasje til kr. 1.050,- pr. mnd.

Areal

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 128 kvm, Bruttoareal: 144 kvm

Primærrom

124

Bruksareal

128

Boder

Bod i kjeller på ca 15 kvm og 5 kvm på loft.

Tomt

Eiet tomt 1340m²

Byggeår

1905

Byggemåte

Leilighet i bygård oppført i ca. 1905. Bygget er oppført i en murkonstruksjon med utvendig pussede overflater. Taket har valmtaksform tekket med skifer. Etasjeskille i trebjelkelag og vinduer med 2-lags glass.

Bebyggelse

Bebyggelsen består hovedsaklig av eldre trehusbebyggelse og eldre steingårder slik som denne. Etter hvert kommer en del mindre boliger lengre inn i Osloveien.

Diverse

Boligen har verneklasse B, som vil si høy antikvarisk verdi. Bygningen er sjelden på én eller flere måter. Boligen faller hovedsakelig innenfor én eller flere av følgende kategorier:

- Er og alltid har vært helt eller nesten enestående.
- Har vært med på å introdusere en (ny) retning innen byggekunsten.
- Tilhører typer som tidligere har vært vanlige, men som nå nesten er forsvunnet.
- Sjeldent velbevarte bygninger og anlegg.
- Anses berettiget til særlig omsorgsfull pleie på grunn av sin nåværende eller tidligere bruk, eller tilknytning til personer eller hendelser.
- Dyrehold er tillatt.

Les mer om boligen
Detaljer

Flere detaljer

Adkomst

Fra Midtbyen kjør via Sandgata retning Ila. Følg Ilevollen 150 meter før en sving til venstre og inn på Osloveien. Etter 140 meter ankommer du bygget. Leiligheten ligger på høyre side. Det vil bli skiltet fra Eie eiendomsmegling ved annonsert fellesvisning.

Ligningsverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:
Som primærbolig Kr. 983 953,-
Som sekundærbolig Kr. 2 755 068,

Oppvarming

Elektrisk og pipe

Energimerking

Energiattest med energimerke Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring med polisenummer

If Skadeforsikring Nuf
polisenr: SP615764

Takst

Takstmann: Takst- Forum Trøndelag
Takstdato: 18.01.17

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller brukstillatelse.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Forpliktelser, rettigheter og servitutter

6534 30/04/1981 Seksjonering
Snr. 10
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 792/10000

Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoppføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler for ytterlig informasjon.

Gå inn på www.norwegianbroker.no for ytterligere informasjon.

Overtagelse

Overtagelse etter avtale med selger. Angi ønsket dato i bud.

Eier

Berit Bathen Jørn Bathen

Oppdragsnummer

63-17-0003

Saksbehandlere

Bjørn Tore R. Strømmen
Eie Trondheim
Megler MNEF / Daglig Leder/ Partner
Mob: 97 75 36 38 / E-post: btrs@eie.no

Eie Trondheim
/

Eiendom

Osloveien 6, 7017, Trondheim, Etasje: 3

Matrikkel

Gnr.421 Bnr.315 Snr.10 Orgnr.995711532 i Trondheim kommune

Eierform

Eierseksjon

Antall soverom

1

Prisantydning

4 500 000

Totalpris inkl. omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift) 113 722,- (Omkostninger totalt) 4 613 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Kommunale avgifter

Kr. 10 262 pr. år Fra 2012 fordeles betaling på 4 terminer

Inneholder

Velkommen inn

Gang
Fra felles inngangsparti tar du trappen opp til 3. etasje. Når du går inn døren til leiligheten, kommer du inn i en entre på 4 kvm. Deretter tar du steget inn i den 9 kvm store gangen med fantastisk stor takhøyde. Gangen er innbydende og har diverse garderobeløsninger og oppheng. Fra gangen har du tilgang til boligens bad, soverom og kjøkken.

Bad
Badet er sjarmerende og belagt med hvite flis, praktisk innredning og har blant annet et hjørnebadekar. Vindu fra badet ut mot bakgården. I tillegg finnes det et vindu til på badet som er innebygd bak veggen over hjørnebadekaret. Badet er målt til 7 kvm.

Soverom
Dette soverommet er på hele 24 kvm. Her er det god plass til dobbelseng, kommoder, skrivebord for å nevne noe. Den store takhøyden er også noe du vil sette pris på i rom etter rom. For en følelse!

Kjøkken
Det å komme inn på kjøkkenet er som å bli tatt med tilbake i tid. Et flott rom på hele 21 kvm der det på en måte er unaturlig å sette spisebordet noen annen plass enn midt i det store rommet.

Dette er et 8- kantet kjøkken med lys inn fra vinduene i bakgården, her har man ildsted, godt med skap-plass og i tillegg en tilstøtende bod (spiskammers). Godt med boltreplass for den som er glad i å kokkelere. Integrert komfyr og kjøleskap med liten fryseboks.

Stue 1 og stue 2 (alternativt soverom 2)
Leiligheten har et fantastisk stort stueareal på hele 54 kvm og med sitt spesielle arkitektoniske preg er det hele 10 hjørner i stuen. Det skal nevnes at 23 kvm av stuen opprinnelig var et soverom som kan føres tilbake med relativt enkle grep.

Velger man å tilbakeføre denne delen av stuen til soverom, har man fremdeles en god og romslig stue på hele 31 kvm. Fra stuen har man også utgang til balkong på 3 kvm. Denne er vendt ut mot Nidelven og Øya.

Primærrom:
3. etasje: 2 stuer, kjøkken, bad, soverom, gang og entre
Sekundærrom:
3. etasje: Bod

Kjøkken

Tregulv, malt strie / flis / teglforblending på vegger og takess i himling. Vedovn. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter og flislagt benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin og mekanisk avtrekk over stekesonen.

Bad/wc

Flis på gulv, flis / malt strie på vegger og takess i himling. Åpen dusjløsning over innebygd badekar, baderomsinnredning med servant, klosett og innebygd varmtvannsbereder. Mekanisk avtrekk. Gulvvarme

Fordeling felleskostnader

Felleskostnad driftsdel 2 419,-
Tillegg for vaktmestertjeneste 250,-
Kabel-TV/Internett (herav bredbånd kr 249,-)  452,-
Totalt fellesutgifter: 3 121,-

Fra 01.04.17 øker fellesutgiftene til kr. 3 147,- pr. mnd.

Tekniske installasjoner:

TV-tuner følger ikke med objektet, da det følger abonnementet til eier.

Odel og konsesjon

Det er ikke odel på eiendommen
Nei eiendommen er ikke konsesjonspliktig

Prisantydning, omkostninger og evt. fellesgjeld

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr obligasjon) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift) 113 722,- (Omkostninger totalt) 4 613 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

Betalingsbetingelser

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse.

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Vederlaget

Følgende er avtalt om meglers vederlag:
Markedspakke 1 (Kr.29 900) Oppgjørshonorar (Kr.6 500) Eierskifteforsikring (Kr.9 000) Visningshonorar (Kr.2 500) Grunnboksutskrift (Kr.202) Servitutt seksjonering (Kr.202) Grunnpakke (Kr.5 900) Meglerprovisjon (Kr.112 500) Tilrettelegging (Kr.14 900) Grunnpakke enebolig (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.184 854)


Dersom handelen ikke kommer i stand eller at oppdraget sies opp har megleren krav på dekning for påløpte timer, påløpte visninger, grunn og markedspakke samt utlegg.

Internett

www.eie.no

Budgivning

Som kjøper og selger hos Eie vil du få forelagt budjournalen på kontraktsmøtet. Dette innebærer at alle bud vil bli gjort kjent for partene i den endelige kjøpsavtalen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden.Vi gjør oppmerksom på at ingen bud kan ha akseptfrist før minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. I henhold til gjeldende regler kan megler ikke formidle bud med akseptfrist kortere enn dette.

Hos Eie stiller vi strengere krav til frister ved budgivning enn det som følger av Forbrukerinformasjon om budgivning punkt 4, se bilag til budskjema i salgsoppgaven. Bud skal ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Bud med kortere akseptfrist enn 30 minutter kan bli avvist. For øvrig vises det til vedlagte forbrukerinformasjon om budgivning. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9: Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Avdeling

Castell Eiendom AS
Eie Trondheim
Org. nr:915698034
Nardobakken 2
7032 Trondheim
Tlf: 73 18 58 00, Fax: 73 18 58 01

Ansvarlig megler

Megler MNEF / Daglig Leder/ Partner Bjørn Tore R. Strømmen
Mobil: 97 75 36 38
E-post: btrs@eie.no

Informasjon

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Denne annonsen (m.v.2) ble sist oppdatert: Tirsdag 21.11 klokken 15:01

Se flere detaljer
Dokumentasjon

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.Slik går du frem

Budgivning

Vennligst ta kontakt med megler om budgivningen. Om du ønsker å lese mer om budgivingsprosessen, kan du også klikke på 'Les mer'.

Les mer

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål angående dette objektet.EIE FRANCHISE AS - Organisasjonsnummer: 989 081 349

Verdivurdering
Selge bolig?

Bestill uforpliktende verdivurdering

Bestill en verdivurdering av din bolig