Eie tror på fortsatt boligprisvekst i 2015 på rundt 4-5%. Vi er inne i en tid med lav rente og utlånsvillige banker.
Aktuelt

Boligprisene stiger og stiger

En meget sterk desember, og en godt start for boligåret 2015, er tallenes klare tale.

Boligprisene steg med 0,3 prosent fra november til desember 2014. Korrigert for sesongvariasjoner var boligprisene i desember 1,0 prosent høyere enn i forrige måned. Boligprisene er nå 8,1 prosent høyere enn for ett år siden.

– En boligprisoppgang på 0,3 prosent er sterkt til desember å være, noe som bekrefter trenden vi har sett gjennom hele 2014. Vi har lagt bak oss et år med en samlet vekst på 8,1 prosent, noe få mente var mulig ved fjorårets inngang, sier administrerende direktør i Eiendom Norge, Christian Vammervold Dreyer i en pressemelding.

Pen vekst i Eie
Oppsummert for året landet Eie på totalt 2793 omsetninger, noe som tilsvarer en økning på over 13%. – Det har vært høyere aktivitet i desember enn hva som er normalt og forventet. Eie eiendomsmegling avsluttet boligåret 2014 med en omsetningsøkning på 27% sammenliknet med desember 2013, sier administrerende direktør Hedda Ulvness i Eie eiendomsmegling.

Godt besøkte visninger
– Vi har allerede hatt årets første visningshelg og meglerne rapporterer om godt besøke visninger. Eksempelvis hadde vi søndag 15 visninger i Osloområdet hvorav snitt antall visningsdeltakere var på 16 stykker med etterfølgende budrunder på 5 av boligene, sier Ulvness. Eie tror på fortsatt boligprisvekst i 2015 på rundt 4-5%. Vi er inne i en tid med lav rente og utlånsvillige banker. Disse to enkeltelementene virker stimulerende på boligmarkedet, selv om rentenedsettelsen i seg selv speiler nedgangstider i norsk økonomi.

Åpner to nye kontorer
Eie eiendomsmegling starter året med to nye kontorer i porteføljen. Eie Sarpsborg og Eie Rakkestad vil forsterke kjedens posisjon i Østfold. De nye kontorene har et meget dyktig team, og solgte  tilsammen 457 boliger i regionen.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel