Inspirasjon

Den store vaffeldagen

25. mars er den store vaffeldagen. Unn deg litt ekstra på denne mandagen og inviterer venner eller familie over på nystekte vafler og kos dere i vårsolen.

INGREDIENSER:

4 dl hvetemel
5 ss sukker
1 ts bakepulver
1 ts malt kardemomme
4 dl melk
5 stk egg
100 g smeltet smør

SLIK GJØR DU:

1. Ha alt det tørre i en bolle og spe med litt av melken om gangen. Rør godt mellom hver gang for å få en glatt røre uten melklumper.
2. Rør inn eggene og tilsett smeltet smør. La røren svelle i 1/2 time. Juster røren med litt vann eller melk om den er for tykk.
3. Stek vaflene og server dem gjerne varme med syltetøy, rømme, smør og/eller brunost.

(Oppskriften er hentet fra MatPrat.no)

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel