Eiendomsmegler Helge Normann Jakobsen i meglerfirmaet Eie sier til Nordlys at flere allerede har meldt sin interesse for tomta.
Aktuelt

Denne tomten skal vi kjøpe

– Denne tomten skal vi kjøpe | Nordlys  www.nordlys.no

Fredag kveld ble nemlig tomta nord for Bjerkakerbanen lagt ut til salg. Tomta har en pris på 7,5 millioner kroner og er på drøyt 7,7 mål. Tomta er regulert til parkering, idrettshall, næring og bolig. Får byrådet nettkjenning, så vil dette bli byens nye arena for idrett og ballspill for unge.

Byr på tomta

– Ja, vi har lenge hatt planer om å kjøpe denne tomta, og vi er glad for at den nå er lagt ut. Vi kommer til å by på den. Får vi kjøpe den, så vil vi feste den videre til Tromsø IL yngres avdeling, bekrefter byrådsleder Øyvind Hilmarsen (H).

TIL yngres har lenge lett etter den perfekte beliggenheten for en hall til klubbens 800 unger. Flere områder har vært vurdert, deriblant Charlottenlund og Bymyra. Men etter at Bjerkakerbanen ble bygd og det ble kjent at Statsbygg satt på tomta nord for banen, har dette området pekt seg ut som det naturlige valget.

Flere interessenter

Eiendomsmegler Helge Normann Jakobsen i meglerfirmaet Eie sier til Nordlys  at flere allerede har meldt sin interesse for tomta.

– Så vet vi jo at kommunen er interessert. Selv om denne tomta er regulert til et bestemt formål, tror vi den er lettsolgt. For å si det sånn: Hadde ikke tomta vært regulert til dette formålet, ville den nok vært solgt allerede. Men her er det stort nok til at det åpner for mange muligheter. Som boliger i forkant, for eksempel.

Han regner med at tomta vil gå relativt fort.

– Hvor sikker er dere på at kommunen får kjøpe tomta?

– Man skal aldri være sikker. Men dette har virkelig vært et ønske, og vi vil gjerne bidra til sårt tiltrengt økt hallkapasitet. Så vi er veldig interessert i tomta, fastslår Øyvind Hilmarsen.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel