Aktuelt

Derfor oppkalte de barnet sitt etter eiendomsmegleren

Boligmani har tidligere skrevet om Rune Larsen, Vegard Giæver, Karianne Christoffersen og Dane Matanovic for å nevne noen.

Denne uken intervjuet Boligmani selveste Gullkalven i Eie Bergen, Eivind Kalve. I april fikk humørsprederen mye oppmerksomhet da han sto bak en boligvideo som fremstilte en gammel leilighet som en klassisk maskulin 70-talls-bolig, med skuespillere og alt som hører med. Stuntet mottok kritikk i lokalmediene, men leiligheten gikk 445.000 kr over takst.

Fortell kort om det oppdraget du er mest fornøyd med hittil i karrieren, og hvorfor
Breimyra 58! Etter en meget god presentasjon og prosess anbefaler jeg selgerne mine til å takke nei til bud 50 000,- over prisantydning etter første visning, som lignende leiligheter var solgt for kort tid tidligere. På andre visning får vi til en budrunde og ender kr 380 000,- over prisantydningen. Det endte med gledes tårer, og så vidt jeg vet har de kalt deres ene barn Eivind, sier han til Boligmani.

Hvem vil du nominere til årets megler i 2015 så langt, og hvorfor?
De jeg har blitt mest imponert over i år er Eies superstjerne Vegar Giæver som er irriterende god, vår egen Stian Sletten som kommer til å bli årets megler til neste år og i tillegg Einar Strand i Privatmegleren som per dags dato er den råeste megleren i landet!

Avslør én ting om deg selv som kollegaene dine ikke vet?
De vet nok ikke at jeg griner når jeg ser på ekstrem oppussing på tv. Det er et alvorlig skjær i mannefasaden!

Du har uttalt meglerstudenter kaster bort 3 år. Er det blitt FOR populært å bli eiendomsmegler?
Ja og nei. 70 % av de som går på meglerstudiet vil ende opp med 380 000 i studiegjeld, uten å få jobb. Jeg tipper at omtrent like mange ikke har noen som helst forståelse for hva som krever for å lykkes i yrket vårt. Likevel er det bra med et stort utvalg, det finnes alltid noen potensielle stjerner på hvert kull, og det finnes ikke bedre yrke i verden!

Hvordan gikk det egentlig med Løvåsbakken 21, boligen som fikk så mye oppmerksomhet (og kritikk) for 70-tallsvideoen? Bruker du fortsatt mye video?
Det gikk sinnsykt bra! Vi fikk 18 700 visninger av videoen, 12000 treff på Finn.no, og fikk solgt den for 445 000 over takst. Det er det samme som nyoppussede leiligheter i borettslaget går for. Kritikken kom fra de som ikke har peiling på boligmarkedet! Forbrukerrådet er også til for de forbrukerne som skal selge bolig, og det virker det som de glemmer. Å anbefale selgere om å selge bolig tom, kan i verste fall koste forbrukerne flere hundre tusen kroner!

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel