Aktuelt

Dette er de mest populære områdene på Fagerborg

Boligprisene steg med 1,2 prosent i Oslo i august. Dette er 3,8 prosent høyere enn for et år siden, ifølge tall fra Eiendom Norge. Daglig leder ved Eie Fagerborg, Ellen Maxine Onsum, forteller at Fagerborg har et velfungerende og stabilt marked med mange flotte boliger. Hun legger til at byens svært populære adresser og trygge boområder ligger rett utenfor kontoret på Fagerborg.

– Det positive med å bo på Fagerborg er de store friområdene og parkene. Det er sentralt med tanke på butikker, og alt Oslo har å by på av fasiliteter, sier Onsum.

Onsum forteller at det skjer mange nye og spennende ting på Fagerborg. Blant annet skal det bygges boliger på tomten i Ullevålsveien, som tidligere hadde en bensinstasjon. I tillegg tror hun at tomten på Marienlyst, hvor NRK ligger i dag, kommer til å utviklers når NRK flytter.

– Dette er nok lengre frem i tid, men om vi kunne komme med noen tips til utnyttelse tenker vi blandet bebyggelse med plass til noen town house, park og et større areal næringseiendom med flere nisjebutikker og en matbutikk med ekstra godt utvalg, foreslår Onsum.

Attraktive områder på Fagerborg

Fagerborg er full av grønne lunger og parker, blant annet Stensparken som muligens er den mest populære. Onsum mener at det er dette boligkjøperne er opptatt av.

– Boligkjøperne på Fagerborg er opptatt av et boområde med trygghet, ro, stillhet og nærhet til Majorstuen og byens fasiliteter, sier Onsum.

– Lyder Sagens gate, Pilestredet, Fagerborggaten og Stensgaten er svært populære adresser. Her er det mange forskjellige boligtyper med trehusbebyggelsen som det mest spesielle.

Les mer om kontoret på Fagerborg og ta kontakt med dem her!

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel