Boligkjøperregister

EIENDOMSMEGLERFULLMEKTIGER – EIE DRAMMEN

Vi søker to sultne eiendomsmeglerfullmektiger til vårt team i Eie eiendomsmegling Drammen. Vi er i dag tre erfarne eiendomsmeglere og en back office. Vi ser for oss et team på seks stykker, og som fullmektig får du sjansen til å bli del av et team som starter opp noe helt nytt i Drammen.

Kontoret holder til sentralt på Bragernes med kort avstand til alle deler av byen. Her vil du få jobbe i et engasjert og dyktig team, i et ungt og inkluderende arbeidsmiljø. Som eiendomsmeglerfullmektig på vårt kontor vil alt ligge til rette for deg som ønsker å ta skrittet mot toppen! Eie Drammen er et kontor som skal opp og frem, og som stadighet skal slå sine egne rekorder i et spennende Drammensmarked.

Du må være villig til å jobbe i et høyt tempo, nøyaktig, strukturert, kunde- og løsningsorientert, samt like å jobbe med faglige problemstillinger. Eies visjon er å drive skikkelig eiendomsmegling, og det er noe alle våre meglere lever for å oppnå. Eies verdier er sentrale i alt vi gjør. Vi er engasjerte og kompetente meglere som skal skape verdier både for boligselger og kjøper. Vi ønsker at våre kunder skal møte en innovativ megler som tør å utfordre, og som er tilgjengelig for spørsmål. Ønsket oppstart vil være juli/august, eller etter avtale.

Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper:
• Meglerutdanning
• Meget gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig
• Fleksibel med kvelds- og helgejobbing
• Tilfredsstillende datakunnskaper
• I stand til å arbeide med høyt tempo over tid
• Strukturert og nøyaktig
• Førerkort med tilgang til bil.

Send CV og søknad til jb@eie.no merk emnefelt med Eiendomsfullmektiger – Eie Drammen. For spørsmål om stillingen ta kontakt med Daglig leder, Jørgen Berg på mail jb@eie.no eller på tlf: 922 22 713.