Aktuelt, Selge

Eie Bergen har laget podcast om prosessen rundt det å selge bolig

Ved hjelp av en podcast skal Eie Bergen ta selgeren gjennom hele prosessen rundt det å selge bolig. Steg for steg.

Podcasten er ment for alle som skal selge en eiendom i alle aldersgrupper. Du skal få høre om hvordan salgsprosessen foregår fra start til slutt. I podcasten har Eie Bergen med stylistene sine fra Heem, en av fotografene deres, en gjest som vurderer å selge bolig og mye mer.

– Vi ønsker å skape en dialog rundt boligsalg, og viktigheten av at prosessen gjennomføres på best mulig måte i alle ledd. Slik vi opplever det når vi er på besøk hos boligselgere er at det er mange ubesvarte spørsmål i forkant og underveis i salgsprosessen, uavhengig om du er 18 eller 80 år, sier Lise Abrahamsen, eiendomsmegler ved Eie Bergen Sentrum.

Det skal bli laget ni episoder, som har en varighet på 30-40 minutter per episode. Abrahamsen mener dette er en helt enkel og grei måte å få en rask innføring i hva som skal skje underveis i en salgsprosess, hva din rolle som selger er, og hva du kan forvente av megleren din.

– Bakgrunnen for podcasten er rett og slett å belyse hvordan denne prosessen vil se ut, hva du burde tenke på som selger og hvor utrolig viktig enkelte momenter vil være. Vi ønsker å forberede selgeren allerede før de har tatt kontakt med megler. Vi vil at salgsprosessen skal starte når man begynner å vurdere en ny bolig. Det er aldri for tidlig å snakke med megler, og det burde ikke overlates til tilfeldighetene hvilke meglere du inviterer hjem på befaring, sier Abrahamsen.

Eie Bergen er opptatt av å kontinuerlig forbedre seg, på alle plan.

– Vi holder workshop med meglerne, stylistene og fotografene med jevne mellomrom for å forbedre annonsene våre. I tillegg er vi aktive på Instagram, og ønsker å bruke podcasten på ulike måter i markedsføringen vår videre. Det som er utrolig gøy med å jobbe i Eie er at vi tør å gjøre nye og kreative tiltak for at både vi og våre boligselgere skal skille oss ut, forteller Abrahamsen.

Hør på podcasten her. 

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel