Aktuelt

Eie Bergen Vest åpner kontor

Etter fem år med kontor i Bergen, har nå Eie Bergen åpnet nytt kontor. Eie Bergen Vest består av erfarne og sultne meglere som skal fortsette den gode trenden og veksten Eie Bergen har hatt siden oppstart.

Eiendomsmegler og partner ved Eie Bergen Vest, Tarek André Bergfjord, forteller at det var et naturlig og riktig sted å ekspandere ut i bydelene.

– Vi syntes Bergen Vest, Askøy og Sotra er spennende områder. Vi har i tillegg noen av de mestselgende meglerne i de tre nevnte områdene, sier Bergfjord.

Fem år siden oppstart

Bergfjord forteller at det var veldig gøy å oppleve hvordan de ble tatt imot med både nytt kontor og ny merkevare i Bergen for fem år siden. Allerede første måned fikk de tillit fra mange som ønsket å forsøke noe nytt.

– Bergen er jo en by som liker utfordrere og vi føler Bergen tok oss imot med åpne armer.

Nå skal altså Bergenskontoret satse på nytt, med nytt kontor. Her vil det være seks ansatte fra start som skal jobbe hardt for å fortsette veksten.

– Vi føler vi bare så vidt har begynt og ønsker å fortsette reisen vår. Vi har store ambisjoner om vekst i løpet av de kommende årene, sier Bergfjord.

Nøkkelen til suksess

Da Eie Bergen startet for fem år siden hadde de kun tre ansatte. Nå er de 25 stykker som står på hver dag for å gjøre det beste for kundene sine.

– Det har vært utallige timer, tøffe perioder og endeløst moro på veien til her vi er i dag. Takket være teamet vårt, alle oss som jobber i Eie, har vi klart å både utvikle oss og ta markedsandeler hele veien siden 2014, sier Ole Anders Strand Teslo, partner og eiendomsmegler ved Eie Bergen.

Det nye kontoret i Bergen vil fortsatt ha et godt samarbeid med kontoret i sentrum, som har hatt kjempesuksess siden oppstart. Eie Bergen jobber for å ha Norges beste boligannonser og jobber for dette hver eneste dag. Teslo mener at med riktig rådgiving og gode forberedelser fra megler, stylist og fotograf kan du være trygg på at boligen din blir presentert på en optimal måte.

– Nøkkelen til suksess er kulturen vi har i Eie om at kun det beste er godt nok for kundene våre, avslutter Teslo.

Les mer om vårt nyeste kontor her.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel