Aktuelt

Eie Eiendomsmegling har åpnet kontor på Ensjø

I desember 2018 åpnet Eie Eiendomsmeglig kontor på Ensjø. Daglig leder, Halid Talic, sier det er en mangeårig drøm som nå går i oppfyllelse.

–Når jeg først fikk muligheten til dette sammen med Kristian Birkan, så vi på dette som en gylden mulighet til å etablere oss på Ensjø. Vi kommer begge fra ett etablert og stabilt meglerkontor, men muligheten for å drive egen butikk var ett ønske for oss begge, og den muligheten har vi nå fått, forteller Talic.

Halid Talic og Kristian Birkan ved Eie Ensjø.

Har god tro på Ensjø

Talic mener Ensjø er en spennende bydel med stor utvikling hvor det er mange spennende planer og prosjekter på gang.

– Folk kjenner Ensjø kanskje best som området hvor det er mange bilbutikker, men i nyere tid har det kommet mange spennende prosjekter og nyetableringer. Ensjø er fortsatt under utvikling, så det er nå en fin mulighet for folk til å kjøpe bolig her før «alt står ferdig» og før «alle» får opp øynene for bydelen. Utviklingen på Ensjø er veldig spennende å følge, og personlig tror jeg det blir ett flott boligområde som blir selve «hjertet» av den nye Hovinbyen, sier Talic.

Se hvilke boliger som selges på Ensjø nå.

Skikkelig eiendomsmegling

Teamet på Eie Ensjø består av dedikerte eiendomsmeglere med bred erfaring fra salg av alle type boliger, kontraktsposisjoner og andre typer eiendomssalg. Partnerne Halid Talic, Kristian Birkan og Charlotte Jenshagen Lunde har alle jobbet lenge i bransjen og er godt kjent med nærområdet.

– Det er mye «driv» og «vilje» hos meglerne, så forutsetningen for å lykkes er veldig gode. Meglerne våre har god lokalkunnskap og oversikt over området. Når en velger «Team Ensjø» så får man skikkelig eiendomsmeglig, sier Talic.

Les mer om kontoret her.

 

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel