Eie eiendomsmegling Hamar
Aktuelt

Eie Etablerer kontor i Hamar

– Vi har vært arge konkurrenter. Nå skal vi jobbe sammen, sier Inger Helene Simensen og Elisabeth Hjelle. De har etablert Eie Eiendomsmegling i byen.

Endelig er vi i gang sammen, sier Inger Helene Simensen til Hamar Dagblad.
Eiendomsmeglerne har blitt kjente fjes i byen. Hun har 14 år bak seg i Krogsveen, Elisabeth Hjelle har 21 år i DNB Eiendom. Inntil nylig var de konkurrenter, men besluttet å si opp jobbene samtidig og starte opp et Hamar-kontor av Eie Eiendomsmegling, skriver Hamar Dagblad.

Simensen er utpekt til å være daglig leder, mens Hjelle er styreleder.

– Dermed har jeg dobbeltstemme og bestemmer, sier Hjelle og ler.

De to er allerede i gang og jobber fra midlertidige lokaler i Ottestad eller hos Eie på Vinderen i Oslo, skriver Hamar Dagblad.

Nå skjer ting fort, for ambisjonen er å øke fra to til seks ansatte i løpet av svært kort tid. Eie skal kapre markedsandeler i regionen fra dag én.

– Det er jo den samme jobben. Vi skal selge boliger her og der, men det blir under en annen logo og litt andre farger. Kjeden er etablert, så vi finner ikke opp kruttet på nytt. Men det er godt å være mer selvstendig og bestemme litt mer selv, forklarer Hjelle til Hamar Dagblad.

– Også er noe med det å ha det gøy og forme bedriften litt slik vi selv ønsker det. Dessuten likte vi Eies layout, prospekter og søkelys på sosiale medier. Det som er unikt er at vi har egen fotograf på huset som lager filmer og bilder.

– Hvordan fant dere hverandre?

– Vi har gjennom tiden fått mange tilbakemeldinger fra kundene i forhold den energien
Og det engasjementet vi har vist rundt salg. Flinke idrettsutøvere vil ligge på samme
nivå og trene sammen, og vi hadde en følelse av at vi to kunne spille hverandre bedre, sier Simensen, og fortsetter:

– Jeg har alltid visst at vi hadde litt samme filosofi: At kunden skulle være i søkelyset og at man måtte være villig til å stå litt på hendene for kundene, sier hun avslutningsvis til Hamar Dagblad

Les originalartikkelen i Hamar Dagblad 14.04.2016

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel