- Vi har hatt stor økning av oppdrag inn nå rett før og etter påske, hvor alle skal ut de neste to ukene. Vi har over 15 nyheter klare til mai allerede her oppe som er dobbelt som mange som vi hadde i april, forteller Jacobsen.
Aktuelt

Eie med 151 boliger til salgs til helgen

– Vårrushet er i gang, og til helgen legger vi ut 151 boliger for salg. Vi forventer økt aktivitet og økt omsetning fremover, men interessen for enkeltobjekter varierer sterkt, sier administrerende direktør Hedda Ulvness i Eie eiendomsmegling.

Norges største privateide eiendomsmeglerkjede, Eie eiendomsmegling, merker nå den økte pågangen fra folk som vil legge ut boligen for salg.

– Vår oppdragsinngang tilsier økt aktivitet og vi antar at det vil bli omsatt bra med boliger i alle landsdeler fremover. Vi har bare de siste 14 virkedagene registrert 198 oppdrag hvor flesteparten av disse legges ut nå. Dette er flere enn forventet, understreker Ulvness.

-Fordi det er mange boliger ute, rapporterer våre meglere om stor variasjon i interessen på de ulike boigene. Om alle disse boligene går raskt unna, er usikkert. Fremdeles er det slik at såkalte innertiere som har alt, og som man kan flytte rett inn i, går best, ifølge Ulvness.

Digital utfordrer

På Eies Trondheimskontor har interessen vært selektiv. Meglerne forbereder digitale kampanjer via sosiale medier og ny digital boligavis, for de nye boligene som nå legges ut.

– I kampen om oppmerksomheten velger vi å gå nye veier for å vekke interessen i Trondheim. Facebook og digitalavis er blant våre nye markedsføringsverktøy som vi ser fungerer bra, sier Tom Henrik Jacobsen, daglig leder i Eie Trondheim.

– Vi har hatt stor økning av oppdrag inn nå rett før og etter påske, hvor alle skal ut de neste to ukene. Vi har over 15 nyheter klare til mai allerede her oppe som er dobbelt som mange som vi hadde i april, forteller Jacobsen.

Rekkehus og eneboliger

Også i Oslo og Bærum velger nå å legge ut eneboliger og rekkehus for å vise frem uterommene.

– Vi har en enebolig på Vettakollen i rekke hvor det er visning i dag og søndag. Der forventer jeg stor pågang etter mange henvendelser i påsken og over 15 nedlastinger av prospekt, sier daglig leder Andreas Haanes ved Eie Frogner.

Frognerkontoret har lagt også ut to halvparter denne uken. En halvpart tomannsbolig på Voksen/Vestre Holmen pris 6,8 millioner kroner og en nyere halvpart påVettakollen til kr 9,4 millioner kroner.

På begge de er det også veldig god respons med mange treff og flere henvendelser, forteller Haanes.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel