Aktuelt

Eie Eiendomsmegling OG HOME Eiendomsmegler fusjonerer

De to privateide meglerkjedene Eie og HOME slår seg sammen under merkenavnet Eie, og befester posisjonen som Norges største bankuavhengige meglerforetak.

Siden oppstarten i 2005 har Eie Eiendomsmegling etablert seg som Norges største privateide meglerforetak. HOME Eiendomsmegler er en videreføring av en del av Postbanken Eiendom. Siden etableringen våren 2012 har HOME etablert en solid posisjon i Akershus og på Oslo øst. Eiendomsmeglerkjedene blir nå forent under merkevaren Eie Eiendomsmegling, som etter fusjonen vil bestå av 38 kontorer på landsbasis.

Noen av HOME-kontorene har blitt slått sammen, og det som før var åtte HOME-kontorer ble til fire, som alle tok navnet Eie Eiendomsmegling fra 1. september. Disse fire ligger på Stovner og Fredensborg i Oslo, i Lillestrøm og Kongsvinger. Administrasjonen i Eie styrkes også med avtroppende Administrerende direktør i HOME og påtroppende salgsdirektør i Eie Rita Berg Hansen, samt Mariell Hernandez Berg i stillingen kvalitetssjef.

Adm. dir. Hedda K. Ulvness i Eie Eiendomsmegling har stor tro på samarbeidet og mener at det vil føre med seg svært mange positive synergier for både kunder og ansatte.

– Dette er en konkurranseintensiv bransje, hvor antall meglere øker, men antall kjeder går ned. Vi er den største meglerkjeden etter de fem bankeide. For å være med videre og ha en fremtid må vi styrke merkevaren vår. Derfor er dette strategisk viktig for oss, det øker synligheten, sier Ulvness.

Berg Hansen mener også det er det riktige steget å ta.

– For å kunne møte økt konkurranse og utfordringer knyttet til digitalisering og press på provisjoner, ville det krevd at meglerforetaket enten ble større eller en nisjemegler. Sammen er vi bedre rustet til å møte en fremtid i forandring, utvikle bedre konsepter og produkter for våre kunder og ikke minst kontinuerlig utvikling av meglerne. Vi gir boligselgerne et godt alternativ til de store bankene, sier Berg Hansen.

Sammenslåingen har blitt godt tatt imot internt i begge meglerkjeder, og de ansatte er klare for en fremtid sammen under merkevaren Eie Eiendomsmegling.

Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel