Aktuelt

Eie Stavanger styrker teamet med meglerprofil

– Torbjørn er en seriøs, dedikert, ambisiøs megler og han er opptatt av å skape merverdier for sine kunder, forteller daglig leder i Eie Stavanger, Michael R. Myhre.

Torbjørn Lie har jobbet som megler i snart 20 år, og har god erfaring både fra å drive eget selskap og  rundt 10 år i Krogsveen, frem til han startet i Eie Stavanger 1. september i år.

– Jeg har alltid hatt sans for merkevaren, og jeg ønsket mulighet til å bli en betydelig partner på et lokalt kontor. Jeg trives veldig godt i Eie familien, forteller Lie.

(saken fortsetter under bildet)

Torbjørn Lie

Les mer om Torbjørn.

To viktige fanesaker

Michael R. Myhre, som har vært daglig leder i Eie Stavanger siden de gikk inn i Eie-familien i 2012, forteller at de har vært på jakt etter en dyktig megler en god stund og at de hele tiden har vært bevisste på hva de søkte etter.

– Vi ønsket en eiendomsmegler med lang erfaring, gode resultater over tid og sunne verdier. Det får vi i Torbjørn Lie, forteller Myhre.

Lie forteller at han etter mange år som eiendomsmegler har to viktige fanesaker; å være den beste rådgiveren og den beste forhandleren.

– Jeg ønsker å opprettholde, og styrke, min posisjon som megler i Stavanger. Kundene mine skal oppleve en merverdi ved å bruke meg og se lønnsomheten i mine evner til å forhandle med interessenter, sier Lie.

Et godt team av meglere

Eie har de siste årene befestet sitt merkenavn som en seriøs aktør i Stavanger.

Torbjørn skal, sammen med sine nye kollegaer, fortsette å ta markedsandeler fremover gjennom organisk vekst.

– Vi har et meget godt team med mange års erfaring og god miks av meglere, avslutter Torbjørn Lie.

Her kan du kontakte Torbjørn:


Var dette noe for deg?

Er du interessert i mer bolignyheter, og ønsker å holde deg oppdatert?


Meld deg opp til vårt nyhetsbrev!
Scroll videre for neste artikkel