card-default

Adenis Pronaj

Eiendomsmeglerfullmektig

Adenis er en entusiastisk og motivert eiendomsmegler. Kundetilfredshet, tillit og personlig engasjement er noe han brenner for. For Adenis, så handler alt om å oppnå en høyest mulig markedspris for din bolig, dette ved å annvende en god målrettet strategi og premium megling. Adenis ønsker å ivareta begge parter i alle ledd av boligreisen, dette for å oppnå både fornøyde boligselgere- og boligkjøpere.

Kontakt Adenis dersom du lurer på noe rundt din bolig, eller en bolig du har vist interesse på - enten det er over en hyggelig telefonsamtale eller en kaffekopp.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: