card-default

Adenis Pronaj

Eiendomsmegler

Adenis er en entusiastisk og motivert eiendomsmegler. Kundetilfredshet, tillit og personlig engasjement er noe han brenner for. For Adenis, så handler alt om å oppnå en høyest mulig markedspris for din bolig, dette ved å annvende en god målrettet strategi og premium megling. Adenis ønsker å ivareta begge parter i alle ledd av boligreisen, dette for å oppnå både fornøyde boligselgere- og boligkjøpere.

Kontakt Adenis dersom du lurer på noe rundt din bolig, eller en bolig du har vist interesse på - enten det er over en hyggelig telefonsamtale eller en kaffekopp.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

4

År i bransjen

Spør meg om du trenger råd om eiendom og salg av bolig
59

Boliger solgt siste 24 mnd

Med god innsikt i hva som rører seg i boligmarkedet hjelper jeg deg med beste strategi for salg av din bolig

Høyeste krav til etterutdanning

Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og er den eneste eiendomsmeglerkjeden som krever doble etterutdanningspoeng av våre eiendomsmeglere.
Les mer her

Referanser

EIE leverer premium rådgivning, noe våre kunder setter pris på

Gulzar Ahm, juni 2022

Jeg har hatt et fint samarbeid med Adenis. Han har vært flink til å følge opp - og oppdatere meg underveis i salgsprosessen. I tillegg har han vært punktlig, samt tilgjengelig når jeg har hatt spørsmål. Jeg gir Adenis mine anbefalinger.

EBNOR AS, januar 2022

Samarbeidet med Adenis har fungert utmerket! Han har holdt meg oppdatert under hele salgsprosessen, noe som skaper trygghet. Adenis er en veldig flink megler, rask, effektiv og med godt humør. Jeg gir han mine beste anbefalinger!

Anne C Andersen, januar 2022

En megler med de beste kvaliteter; pålitelig, ryddig, tilgjengelig og meget dyktig. Vi var i de beste hender fra begynnelsen av prosessen til salget ble gjennomført over all forventning. Anbefales på det varmeste!

Mattis Silseth, januar 2022

Adenis har vært ærlig, realistisk og veldig lett å samarbeide med. Selv i isolasjon med corona har han jobbet og sørget for at tidslinjalen har blitt holdt. Jeg har følt meg inkludert og trygg hele veien. Adenis kan jeg trygt anbefale til salg av bolig

Ta gjerne kontakt med meg her om du lurer på noe!

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: