card-default

Akin Buga

Partner | Eiendomsmeglerfullmektig

Akin er født og oppvokst på Groruddalen i Oslo og kjenner byen mellom fingertuppene. Grunnen til at han valgte EIE Fredensborg var den svært sentrale beliggenhet som gjør at han kan strekke seg til alle byens kanter, og litt til. Akin startet med salg da han var 11 år. Som 11-åring solgte han jordbær i Kongsberg sammen med sin onkel og var svært opptatt av å bygge kunderelasjoner. Hans ideologi er at disse menneskene er potensielle kunder, de kommer gjerne tilbake fordi han har lagt igjen noe de husker. Akin er født med salg i genene og mener at salg er formidlet gjennom tillit og relasjoner. Det er en ting Akin elsker, og det er adrenalinet i hverdagen. Som 13-åring bestemte han seg for å bli Eiendomsmegler. Han mente det passet han perfekt med tanke på de uortodokse arbeidstidene som følger med yrket. Han er drevet av adrenalinet, griper tak i alle mulighetene og tar imot utfordringer med åpne armer. I dag har Akin implementert nettopp disse verdiene og egenskapene i hverdagen som Eiendomsmegler.

Mange vil beskrive han som en god lagspiller. Akin er svært opptatt av at alle rundt han har det bra til enhver tid og bistår alle med et smil. Han ser ikke på noen som konkurrenter, men kollegaer med respekten han har for yrket. Akin er tydelig, direkte og ærlig. Samtidig har han tendens til å ytre sine sterke meninger. Han er villig til å strekke seg langt for å oppnå best mulige resultater og gjennomfører boligsalget som om det var hans første. Han gir det lille ekstra til sine kunder og er opptatt av at alle parter er fornøyde.

Akin er opptatt av relasjoner, tillit og kjemi. Han mener at salgsprosessen skal være gøy og engasjerer sine kunder gjennom prosessen.

"Velg Akin som din megler, og du har en venn for livet"Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: