card-default

Alban Hasi

Eiendomsmeglerfullmektig

Alban Hasi er utdannet eiendomsmegler ved handelshøyskolen BI Oslo. Alban er født og oppvokst i Drammen og har svært god lokalkunnskap.

Kunderelasjon er noe Alban verdsetter høyt og har et sterkt ønske om å ivareta kundens interesse. Han er kvalitetsbevisst, har stor utholdenhet og pågangsmot. Ved å være tilgjengelig, gi personlig oppfølging og god dialog med kunden vil Alban levere en trygg og god salgsopplevelse. Alban har lenge jobbet innen salgsbransjen og har opparbeidet seg god kunnskap og erfaring.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: