card-default

Amelia Åsengen-Sletholen

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Fagansvarlig

Amelia er oppvokst i Kongsvinger der hun bor med samboer og to barn. Med god lokalkunnskap vet hun godt hvor det svinger på Vinger. Amelia ble uteksaminert fra eiendomsmeglerstudiet med toppkarakterer, og vet at dersom man gjør en skikkelig jobb blir det gode resultater.

Amelia er opptatt av kvalitet og ryddighet i sitt arbeid, og jobber spesielt for at både kjøper og selger skal bli ivaretatt på best mulig måte.

­– Å kjøpe et nytt hjem eller å selge en bolig er veldig betydningsfulle punkter i livet, og derfor er det viktig at eiendomsmegler både utviser respekt, og virkelig gir jernet for at du skal bli fornøyd. Det lover jeg å gjøre for deg!Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: