card-default

Amir Pedersen-Paydar

Eiendomsmegler

Amir Pedersen-Paydar er virkelig lokalmegleren i Fredrikstad. Her er han oppvokst og har vært hele hans meglerkarriere. Han har snart solgt over 1000 boliger i området og sier at grunnen til det er fordi han liker å snakke med folk, like å selge og er tilgjengelig for kunden når det skulle være. Kunder velger Amir fordi han er faglig dyktig, god på salg, ærlig og tillitsfull. Alt dette og at han har et glimt i øye.


Amir liker å holde seg aktiv. Han spiller aktivt fotball og trener hver morgen før jobb. Ellers bruker han fritiden med sin kone, deres sønn og deres to hunder.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: