card-default

Amund Tvete Hermansen

Eiendomsmegler MNEF

Amund Tvete Hermansen har alltid interessert seg for mennesker, eiendom og favorittbyen, Fredrikstad. Han er født og oppvokst på Gressvik, etter mange år på Kråkerøy bor han nå på Hvaler. Amund kan kalles en ekte Fredrikstadgutt. Han har flere års erfaring fra eiendomsmegling. I Tillegg er han svært engasjert i faget og har vært leder av Østfold eiendomsmeglerforening i en årrekke.

Amund er et A-menneske som liker å komme på jobb før byen våkner og telefonen begynner å ringe. Da er han godt forberedt til å kunne omsette hjemmet til folk på en best mulig måte. Han er en blid og sprudlende fyr med høyt nivå på arbeidet som blir utført. Amund er en megler som lytter til sine kunder, og gjør det han kan for å sikre et trygg boligprosess for både kjøper og selger.

På fritiden tilbringer Amund mye tid med familie og gode venner. Han elsker å gå turer både i skogen, langs vannet og på fjellet. Ellers er han veldig interessert i biler og ting som går fort.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.