card-default

Anita Paulsen

Eiendomsmegler / Partner

Anita Paulsen er en erfaren eiendomsmegler med over 14 år i bransjen derav 1 år med salg av bolig i Spania. Hun har solgt eiendommer i alle segmenter både i Oslo/Akershus og omegn samt i Grimstad.

Av utdanning har hun 3-årig Diplomøkonomstudie/Bachelorgrad innen økonomi samt et påbyggingsår med bachelorgrad innen eiendomsmegling ved Handelshøyskolen BI. I tillegg til å megle boliger har hun også hatt stillinger som fagansvarlig og avdelingsleder.

Anita finner glede i å møte mennesker i alle mulige livssituasjoner, og hjelpe til med gode råd og salg av deres hjem. Hun har stor respekt for verdiene hun som megler forvalter og hennes motivasjon til å holde på, år etter år, er til syvende og sist å få de gode tilbakemeldingene etter endt salgsprosess.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: