card-default

Anne Elisabeth Naper

Eiendomsmegler | Partner
Meglers tilstedeværelse og engasjement er avgjørende for et godt salgsresultat, derfor velger du Anne Elisabeth Naper som din eiendomsmegler. Hun har solid fartstid som eiendomsmegler og har omsatt mer enn 1000 boliger og fritidseiendommer.

Anne er en erfaren og dedikert eiendomsmegler som fremdeles har like stort engasjement for hvert enkelt salg. Hun har fokus på boligmarkedet i Oslo/ Nesodden/ Bærum. Hun er godt kjent i disse områdene og har bred kontaktflate mot det kjøpesterke Oslo Vest-markedet. Anne selger også fritidseiendommer.

Ta kontakt i dag!

https://www.linkedin.com/in/anne-elisabeth-naper-54404636/Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: