card-default

Aurora Solbakk Andersen

Eiendomsmegler | Partner | Fagansvarlig

Aurora har alltid hatt en stor interesse for bolig, og er like engasjert som hun er dyktig. Hun har drevet med langrenn på høyt nivå i mange år, noe som har gjort henne svært strukturert, målbevisst og hardtarbeidende. Ved valg av Aurora som megler får du en dedikert og ydmyk megler som er genuint opptatt av at både kjøpere og selgere skal bli fornøyde!

Tillit er nøkkelen til et godt samarbeid, og med Aurora som megler kan du være sikker på at både du og interessentene til din bolig, får god oppfølging og rådgivning gjennom hele salgsprosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: