card-default

Aurora Thaqi

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Aurora er oppvokst i Drammen, og har siden barndommen bodd flere ulike steder i området. Hun har Bachelor i eiendomsmegling fra Handelshøyskole BI, Oslo. Hun er meget stolt av å kunne jobbe og bo i byen som har gitt henne så mye.

Aurora er en dyktig og målrettet person som brenner for jobben hun gjør. Engasjement, kreativitet og tilgjengelighet setter hun høyt. Interessen for eiendom og interiør fikk hun i tidlig alder, og har derfor et godt øye for detaljer. Hun vet godt hvordan hun skal tilrettelegge og presentere din bolig på en slik måte at den rette kjøpegruppen oppdager den.

Tillit er nøkkelen for et godt samarbeid, og hun vet hvor viktig det er å ha en megler man kan stole på. Fokuset er å være synlig for kundene slik at de kan føle seg trygge og ivaretatt igjennom hele prosessen.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: