card-default

Benedicte Evensen

Jr. Partner | Eiendomsmegler MNEF

Benedicte Evensen er født og oppvokst i Bjørndalstræ, men har siden barndommen bodd flere ulike steder i Bergen. For tiden bor hun på Landås og som en ekte bergenser kjenner hun områdene og lokalmarkedet særdeles godt. Benedicte er en engasjert jente med lang erfaring innenfor salg og mener det er et stort privilegium å få drive med det hun elsker - med det beste laget til EIE Bergen.

Benedicte Evensen er en fremoverlent megler og sier det best selv "Det viktigste for meg når jeg skal selge en eiendom er å få frem det viktigste ved boligen - Alle er forskjellig ".

"Jeg er veldig opptatt av å gjennomføre en ryddig og ordentlig salgsprosess, noe som gir en trygghet for både selger og kjøper".

Hun vier 100% oppmerksomhet til hver eneste eiendom hun skal selge slik at alt blir gjort riktig og kundene føler seg godt ivaretatt. "Jeg er opptatt av å sette av rikelig med tid til hvert enkelt objekt og være tilgjengelig for kundene mine. Jeg har stor respekt for at jeg forvalter folks største verdier og da er kun mitt aller beste er godt nok."Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: