card-default

Bjørn Carlberg

Daglig leder / Advokat / Fagansvarlig / Partner

Bjørn er advokat, og har jobbet med eiendomsmegling i 26 år ved siden av sin advokatpraksis. Hans brede kunnskap er med på å styrke Eies juridiske kompetanse. Han settes pris på av sine kollegaer, både fordi han er en sjarmerende og hyggelig fyr, og fordi han faglig sett er svært flink.

Det var i 2009 advokaten fant veien inn til Eie Eiendomsmegling. Det beste salget Bjørn har hatt, var fire utbyggingseiendommer i Jessheim sentrum. Et salg han ikke kommer til å glemme med det første.

På fritiden er det vedlikehold og oppussing som tar mesteparten av tiden hans. Med flere hytter og hus, blir ikke Bjørn arbeidsledig med det første.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: