card-default

Camille Sonberg

Trainee

Camille Sonberg er en tvers gjennom livsglad og sosial jente som genuint er glad i å jobbe med mennesker. Hun er født og oppvokst på Østlandet, men valgte å bosette seg i vakre Bergen. Hennes blomstrende kjærlighet for byen har gitt henne svært god lokalkunnskap både innenfor bykjernen og ellers i Bergens mange bydeler.

For tiden kombinerer hun meglerstudiet med fulltids jobberfaring hos Eie Eiendomsmegling. Hun var raskt ute og har vært i jobb siden starten av studiet. Dette har gitt Camille den tyngden hun trenger for å lykkes som eiendomsmegler. Hennes lidenskap og engasjement rundt salgsprosessen har gitt henne en unik fordel når de viktige beslutningene skal fattes.

Ofte møter man mennesker som er skapt for jobben, og det var åpenbart at en meglerkarriere skulle bli fremtiden til Camille. Interessen for eiendom og interiør fikk hun i tidlig alder, og det er ikke et oppussing-, arkitektur- eller interiørdesignprogram hun ikke har sett. Camille har mange gode egenskaper og særlig viktig som eiendomsmegler er at hun er målrettet, har stor arbeidskapasitet og er svært opptatt av å ha god innsikt og forståelse for alle parter. Camille leverer kvalitet.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: