card-default

Carl-Henrik Lyngås

Advokat

Carl-Henrik Lyngås er utdannet jurist og bistår som advokat hos EIE avd. Fredrikstad. Han har jobbet over 15 år som advokat og har i løpet av disse årene tilegnet seg solid erfaring og bred kunnskap, spesielt innenfor bolig og eiendom.

Carl-Henrik er født og oppvokst i området, og mener lite er like fint som Fredrikstad på sommeren. Når han ikke er å finne på golfbanen, tilbringer Carl Henrik tid med familie og venner, helst med god mat og drikke.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: