card-default

Caroline Ødegård

Eiendomsmeglerfullmektig (I permisjon)

Caroline har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI. Valget falt på eiendomsmegling fordi hun alltid har hatt et stort engasjement for salg og service, i tillegg til en genuin interesse for eiendom. For Caroline er det svært viktig med fornøyde kunder, enten det er snakk om selger, kjøper eller noen som trenger råd på veien.

Velger du Caroline som din megler kan du forvente en megler som gir det lille ekstra. Hun er dedikert, ærlig, tillitsvekkende og alltid tilgjengelig. Gjennom hennes væremåte vil begge parter føle seg trygge og ivaretatt. Hun er en megler som alltid yter høy service og jobber hardt for å skreddersy den beste løsningen for kunden.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: