card-default

Cathrine Sæther

Eiendomsmegler

Mitt navn er Cathrine Sæther. Jeg har jobbet som megler i 7 år. Til sammen har jeg jobbet med nærmere 1000 boligsalg gjennom min rolle som trainee, eiendomsmeglerfullmektig og eiendomsmegler.

Jeg er veldig glad i jobben min og brenner for faget.

Når du skal selge hjemmet ditt bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Min dedikasjon til faget og fokus på kvalitet i alle ledd, vil sikre deg et raskt, trygt og godt salg.

Min erfaring, sosiale ferdigheter, tilgjengelighet og stå på vilje, i tillegg til de beste samarbeidspartnerne vil gi deg merverdi i salgsprosessen.

Jeg har vokst opp på Byåsen og bor på Tiller i dag. Jeg er en heldig mamma til to prinsesser på 5 og 8 år. Sammen har vi en aktiv hverdag. Jeg er like glad i en joggetur som en tur i fjellet. Bestiger gjerne en Bessegg eller to i løpet av året eller kanskje jeg løper et halvmaraton. Jeg takker heller ikke nei til en tur til varmere strøk eller en hyttetur.

Jobben er en livsstil for meg – og jeg elsker det. Kan vise til gode referanser og fornøyde kunder.

Ta kontakt så planlegger vi en god salgsprosess for deg.Finn ledig tid i kalenderen og book meg direkte:

Gå til meglerbooking

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: